TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
6.2.19 09:29

@Markeet1 :D Me porad neco napada, tak hledam odpovedi a pritom to vsechno jakoby uz vim a vim, ze nenajdu nic jinyho. No jak mental. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
6.2.19 09:58

@Leni112
Myslim, ze to tak ted mame vsechny, hlavne pred tim prvnim utz :lol: takze bud vpohode to je normalni :lol: ja porad ctu nejake clanky, koukam jak se vyviji plod v prvnim trimestru atd :D uz vim tolik veci a jeste mi to ani dr nepotvrdil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
6.2.19 10:01

@Leni112
A koukas rano do zrcadla jestli uz neni videt trochu brisko? Ja treba jo :lol: ale zatim spis vypadam jako bych byla trochu nafoukla nebo se vic najedla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.2.19 10:01

@Macri Tak co, tak co, tak co- jak dopadla kontrola???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
6.2.19 10:14

Holky taky pořád pročítám nějaký diskuze, jak pako! Vůbec se nemůžu soustředit na práci a jsem na sebe extrémně přecitlivělá. Třeba poslední 3 dny přijdu domů z práce, jdu do postele a jsem tam až do večera. Přitom bych měla dělat tisíc věcí a restů, ale prostě jenom lenoším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
6.2.19 10:24

holky, máte krásné výsledky :hug: ! Já mám hodnotu hcg 839 :dance: a protože jsem po ivf, mám kontrolu i ultrazvuk až za 3 týdny.
Chtěla jsem navrhnout-co si dát do „podpisu“ ty naše týdny a kontroly a tak? Je nás tu dost a mám v tom zmatek :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.2.19 10:28

@Markeet1 Tak mne zbylo bricho z prvniho, takze jako tehotna vypadam porad. :lol:
Ale je fakt, ze jsem si dnes vzala teplaky a jsou mi nejak vic obtahly. Ale vic je to nafouknuti nez jeste tehu bricho. :mrgreen:

@Lenka_eihwaz To vitej do party pozorovatelu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.2.19 10:31

@štítovka Ono by to pak chtelo udelat uzavrenou skupinu, kde nas bude par, aby si clovek fakt zapamatoval a mohl v klidu vkladat fotky a info. :kytka:
A krasna hodnota. :hug:
A jaktoze az za tak dlouho? To se takhle jisti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
6.2.19 10:37

@Leni112 taky souhlasím s uzavřenou skupinkou!
Takhle to mají v centru nastavené-za 2 týdny po zavedení krev a pak za 3 týdny ultrazvuk a odchod z centra. Máme to trošku jinak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.2.19 10:50

@štítovka Tak ja na to vecer mrknu az zapnu pc. :)
Tak aspon, ze to mas potvrzene i z krve. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.2.19 11:03

Tak jsem holky udelala skupinku. Vidim to tak na 10 holek, at je v tom fakt prehled a prihlasi se ty, ktere vi, ze budou opravdu prispivat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.2.19 11:20
@Leni112 píše:
Tak jsem holky udelala skupinku. Vidim to tak na 10 holek, at je v tom fakt prehled a prihlasi se ty, ktere vi, ze budou opravdu prispivat. :kytka:

Já bych se ráda přidala, ale když chci zažádat o členství, tak tu skupinu nemůžu najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.2.19 11:26

@m.amar Možná to zatím není vidět, než se schválí…Přišlo mi, že můžu odesílat pozvánky i já, ale zatím tu možnost taky nevidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
6.2.19 11:57

Jaa chci byt taky clenka :dance: :hug: dobry napad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
6.2.19 12:02

@Leni112
Ja jsem prave dost hubena takze me to hned nejak leze to brisko, ale po ranu samozrejme skoro nic, odpoledne si pripadam jak ve ctvrtem mesici :lol: a taky mam jedny kalhoty, ktere jsem mela tesnejsi a ted mam problem je dopnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí