TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
7.2.19 18:09

Ja se holky radovala ze mam jen minimalni priznaky, jen me trochu bolela prsa..ale ted jsem i neskutecne unavena, furt bych spala, a zacinaji mi nevolnosti. Jako nebliju, diky bohu za to :D ale treba tak 5× denne mam zaludek na vode a je mi na zvraceni. To trva cca hodinu.. Trosku mi pomaha piti bublinkove vody..nemate nejake dalsi tipy? ;)
Jak zatim prozivate to prej „nejhezci obdobi zeny“ vy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.2.19 18:30

@Bianka28 Určitě se k nam přidej,když se nám to tady tak „rozutika“ :kytka: a gratuluji :hug: Já mam termín 3.10. a kontrola za 2tydny.
Jinak holky co vas bolí prsa tak ja uz docela dobrý..Jen mi přijdou obří :D Nevolnosti nezávidím,mela jsem je u prvního a bylo to hrozné :zed: Tak snad vám bude brzy líp a všechno všichni zvládneme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
7.2.19 18:30

@Zuzkazbrna joo ja ze zacatku taky jen prsa, v pondeli jsem jeste do telefonu rikala sestricce, ze nemam zadne priznaky, ze se citim uplne netehotne a den na to desna unava, dnes jsem dokonce zustala doma. A ten pocit na zvraceni mam ted dva dny taky, jakoby “krkam” a nejvic to mam rano. Piti bublinkove vody pomaha? Ze bych vyzkousela? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.2.19 18:45

No já si předevčírem koupila i colu. Měla jsem na ní tak děsnou chuť, že to nešlo. :D A prsa mě ze začátku moc nebolela, zato teď je to něco a jsou obří mi přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.2.19 19:04

Ahoj holky.
Ja jsem psala rovnou, ze doufam, ze se nebudete zlobit.
Vsak pro vas se nic nemeni. :kytka: O deset vic nebo min, to tady nepoznate. :kytka:
A pozvanky jsem odeslala, @Sisa32, i jsem psala SZ.
Jedna vec je diskuze, kde nas muze psat 200…
Ale skupina je proste soukromejsi, muzeme vkladat fotky, ktere treba nechceme, aby videlo dalsich 200…
Nekomu vyhovuje rovnou poznani na fb.
Tak to prosim takhle zle nereste, nic v tom neni. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
7.2.19 19:25

@Macri no teda, to si ale dovolili moc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 20:20

Ahojky, moc gratuluji k těhotenství, ale upřímně bych ti wellness nedoporučila, myslím, že těhotné holky nesmí do vířivky ani do sauny a samozřejmě ani degustace. Rozhodnutí záleží na tobě, ale přijde mi to jako zbytečné riskování. :(

• Citovat
  • Upravit
1328
7.2.19 20:26

@Barcaa93 tak to je mazec… Moc gratuluji, držím nám všem palce, ať vydrzime ty nervíky do 20 tt, pak už ten šutr z nás trochu opadne. :dance:
Dnes mě strašně bolí prsa a občas mě pichne dole a jakoby mě taha spodek… ;)
Ale to k tomu patří… No… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
7.2.19 20:31
@Verca 91 píše:
@Bianka28 Určitě se k nam přidej,když se nám to tady tak „rozutika“ :kytka: a gratuluji :hug: Já mam termín 3.10. a kontrola za 2tydny.
Jinak holky co vas bolí prsa tak ja uz docela dobrý..Jen mi přijdou obří :D Nevolnosti nezávidím,mela jsem je u prvního a bylo to hrozné :zed: Tak snad vám bude brzy líp a všechno všichni zvládneme :srdce:

Diky @Verca 91 :D
Mám kontrolu příští týden ve středu. ;)
Nevolnosti nic, unava skoro žádná (a to jsem dnes v kadeřnictví na nohou už 12 h v kuse) 8o … Ale ty prsa… No :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.2.19 21:59

Ahoj holky, taky bych se přidala. Jsem 6tt 8) na první kontrole už jsem byla, někteří gynekologové sice neobjednavaji už tak brzo, ale pokud mate možnost, tak klidně jdete. Sice :srdce: ještě nebylo, ale je pekne videt to miniaturní mimi, ze je na správném místě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
7.2.19 22:02

@Verca 91 Ja mam taky termin 3/10 :dance:
@lalala2016 Noo, me bublinky prave pomahaj, ze se vybrkam ( pardon ten vyraz), a ty nevolnosti pak ustoupi a netlaci me tolik ani ten zaludek. Tak zkus a uvidis ;) Budu zkouset aj vychytavat jidlo, esi po nejakym mi nebude lip :)
Ale i pres ty vsechny priznaky jsem rada ze nebliju, toho se fakt bojim 8o Snad to neprijde.
Podbrisek me tahl na zacatku, kdyz jsem jeste ani nemela portvrzeny teh. testem, ted uz uplne v pohode :palec:
@Bianka28 jakto ze az do 20tt? :( Ja myslela ze nejvetsi rizika jsou prvni trimestr, ne az do 20 tt 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
7.2.19 22:03

@Ajka223 gratulace a vitej mezi nami :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
7.2.19 22:49

@Zuzkazbrna :D ono je to tak… Já uz měla prvni těhotenství skvělý, ve 24+6 prestali pohyby a plod žádná srdecni akce. Z pitevni zprávy bylo : odloucena placenta od dělohy, tudíž plod nemohl žít. Můj minuly Dr. to prostě zanedbal na kontrole, že už se něco děje. Jenže tento pripad se stava zridka. Ale kamaradka měla něco podobneho v 16 TT. Většinou VVV zjistuji do 16 tt? Nebo? Teď si nejsem jista. :think:
Takže, dokud nebudu mít po 20 tt, tak budu sakra nejista :,(
Jen pozn. Vyvolali mi porod, musela jsem mimi porodit a čelit druhy den spouštějící se laktaci :,( :(
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Tak otocim list a proto nám všem přeji zdárné těhotenství :srdce: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
7.2.19 22:53
@Ajka223 píše:
Ahoj holky, taky bych se přidala. Jsem 6tt 8) na první kontrole už jsem byla, někteří gynekologové sice neobjednavaji už tak brzo, ale pokud mate možnost, tak klidně jdete. Sice :srdce: ještě nebylo, ale je pekne videt to miniaturní mimi, ze je na správném místě :kytka:

Vitej :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.2.19 23:07

Tak já bych se taky ráda přidala. Jsem z Brna a dle ms bych mela byt 6tt.😊 Snad se v úterý neodhlasim, to jdu totiz na krev, zda se tehu potvrdi! Treba se s nekterou z vas potkam, kdyz nas tu je tolik. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí