TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
9.2.19 20:40

Ahoj. Taky bych se chtěla přidat, jsem 6+1. Včera jsem byla u Dr plod odpovídá týdnu a má 2,5mm a už mu bliká srdíčko :srdce: Na další kontrolu jdu za tři týdny. Termín porodu podle kalkulačky mám 4.10 :) tak všem přeju hodně štěstí a pohodové těhotenství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.2.19 20:47
@MyDva píše:
Zdravim slecny, ja se k vam s dovolenim pridavam :oops: po 15 mesicnim snazeni, jsme vcera objevili 2 carky. Dnes kontrola a nezmizeli, naopak :andel: no jsem teda zvedava co me ceka, blbe mi bylo uz pred testem a ted druhym dnem nemuzu poradne spat, furt blbe od zaludku jak po proparene noci, na zvraceni a uz se malem nekolikrat stalo, brucho nafoukle a furt zblunka , o prsach ani nemluvim. Stridave navaly horka a zimnice, misty bolest hlavy… No je to vubec mozne v 4+4 (dle aplikace-posledni ms)? :lol: :lol: v pondeli se musim objednat na gyndu :oops: :dance:

Ty návaly horka a zimnice mám od začátku taky. Nikde jsem to jako projev těhu nenašla. Pořád se bojím jestli na mě něco neleze. Tak jsi mě teď trochu uklidnila :palec: jinak gratuluju! A snad ti bude brzo líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
9.2.19 21:14

Ahoj holky, můžu se přidat? :) dnes bych měla byt 4+1 tt dle poslední menstruace a vyšlo nám to úplně na první pokus, takže se trochu bojím tomu úplně 100% věřit. :lol: kontrola až 11.3., to bych měla začínat 9 tt a TP podle aplikace 18.10. Taky máte holky, které jste ještě před kontrolou, hrozný strach, aby bylo všechno v pohodě? Jinak příznaky nemám žádné, krom toho, že mně bolí dost podbříšek a necítím se vůbec ve své kůži. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.2.19 21:34

@LucieMD taky gratuluj :potlesk: ja jsem prave nemocna trochu, tak jsem se bala jestli to neni z toho a hledala jsem priznaky, a nekde jsem to vycetla.. dekuji, snad bude, ale hlavne at je vse v poradku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.2.19 21:36

@marlenka216 to asi vsichni, ja teda mam velky strach z mimodelozniho nebo podobnych veci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
9.2.19 21:40

@marlenka216 Ahoj, strach mame urcite vsechny, je to opravdu narocne na psychiku. Ja jdu na kontrolu v utery a od pondeli, co jsem se objednala, mi dny utikaji rychlosti hlemyzde :( Silene dlouhej tyden. Uz aby bylo utery a vsechno bylo v poradku :) A moc gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
9.2.19 22:01

Odpočítávám vteřiny, minuty, hodiny, dny…a pondělí je taaaak daleko 😣…no je to mazec, jak se člověk těší a zároveň se bojí…vidím, že každá to prožívá stejně, ten čas se strašně vleče. Člověk je protivný a náladový. Taky to tak máte? No a koukám, kolik nás tu je! Nové členky vítám a přeji hlavně zdravíčko!! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
9.2.19 22:06

@lalala2016 tyjo už v úterý, to uteče jako voda :srdce: pak dej hlavně vědět! A o hlemýždi ani nemluv, já nevím, jak ten měsíc vydržím. :lol:

@MyDva já také, úplně šíleně + že se té kontroly u dr ani nedočkám…Kort ještě jak nemám fakt žádné příznaky, tak jsem hotová úplně :? Ale ono možná třeba na ty příznaky je ještě brzy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
9.2.19 22:06

Ahoj holky pokud dovolíte přidám se k Vám :wink:Dnes jsem 6+2. Ve středu jsem byla na kontrole…vše v pořádku 2,5 mm cvrček na svém místě :lol: s blikajícím :srdce:…všem nám přeji krásná a pohodová tehotenstvi …termín porodu dle kalkulačky mám 1.10. A už máme doma 2 letou holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.2.19 22:18

@Luu14 ahoj. To máme skoro stejně :lol: gratuluju!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.2.19 22:24

Chtěla jsem se zeptat. Máte pocit, že víte co to bude? Všechny kamarádky mi tvrdí, že to věděly a vyšlo jim to. Já jsem vždycky chtěla holčičku, ale nějak si jí teď neumím vůbec představit a když mluvím o mimču, tak jako o něm :mrgreen: samozřejmě je hlavní aby to bylo zdravé, jen mě zajímá jak to máte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
9.2.19 22:27

@LucieMD
Ano taky mě to zaujalo ;) já taky…Nebo spíš v této chvíli jsem na gratulace trochu opatrná…spíš přeji ať je vše v pořádku a ono BUDE!!! ;)
Na další kontrolu jdu za měsíc…měla jsem jít taky za 3 týdny ale termín mi kolidoval…tak za 4 tydny…to už bude trochu větší podívaná :oops:
A Tvoje první mimi? ;)
Jo a taky jsem trochu nastydla…a návaly horko zima mám taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.2.19 22:31
@MyDva píše:
@marlenka216 to asi vsichni, ja teda mam velky strach z mimodelozniho nebo podobnych veci :,(

Taky jsem se bála, protože mě píchálo víc na pravé straně a tam mám operovaný vaječník, ale na ultrazvuku bylo vše ok. Tak to i u tebe bude určitě v pořádku :hug: budu držet palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.2.19 22:42

@Luu14 tak tomu nachlazení se teď dá těžko vyhnout. Já mám gynekologa v nemocnici, tak jsem chodbama proletěla se šátkem na nose a doufám, že nic hrozného nechytnu. Pro mě je to první mimčo. A povedlo se hned na první pokus. Chvilku jsem z toho byla trochu mimo. A zatím jsem na to gratulovaní taky opatrná. Jediný kdo o tom ví je manžel. Jsme domluvení, že to řekněme pro jistotu až na konci třetího měsíce :palec: Snad nám to čekání na další kontrolu rychle uteče! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
9.2.19 22:52

@LucieMD
Je to tak tohle období je na nemoci silene…nejdůležitější je to vyléčit a neprechazet…už ať je jaro…i když se to nezdá…uteče to. Super že vám to vyšlo na poprvé!!!my máme dceru z IVF po několika pokusech a teď to vyšlo přirozeně…takže překvapení taky bylo :lol:
Jinak já tak nějak víc tihla k holcicce a bylo to tak…ale nevim…někdo říká že to je i podle chuti k jídlu atd…ale těžko říct…uvidíme jak to bude teď ;) hlavně ať máme zdrave holky a kluky :srdce: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí