Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Taky bych se chtěla přidat, jsem 6+1. Včera jsem byla u Dr plod odpovídá týdnu a má 2,5mm a už mu bliká srdíčko
Na další kontrolu jdu za tři týdny. Termín porodu podle kalkulačky mám 4.10
tak všem přeju hodně štěstí a pohodové těhotenství ![]()
@MyDva píše:
Zdravim slecny, ja se k vam s dovolenim pridavampo 15 mesicnim snazeni, jsme vcera objevili 2 carky. Dnes kontrola a nezmizeli, naopak
no jsem teda zvedava co me ceka, blbe mi bylo uz pred testem a ted druhym dnem nemuzu poradne spat, furt blbe od zaludku jak po proparene noci, na zvraceni a uz se malem nekolikrat stalo, brucho nafoukle a furt zblunka , o prsach ani nemluvim. Stridave navaly horka a zimnice, misty bolest hlavy… No je to vubec mozne v 4+4 (dle aplikace-posledni ms)?
![]()
v pondeli se musim objednat na gyndu
![]()
Ty návaly horka a zimnice mám od začátku taky. Nikde jsem to jako projev těhu nenašla. Pořád se bojím jestli na mě něco neleze. Tak jsi mě teď trochu uklidnila
jinak gratuluju! A snad ti bude brzo líp ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
dnes bych měla byt 4+1 tt dle poslední menstruace a vyšlo nám to úplně na první pokus, takže se trochu bojím tomu úplně 100% věřit.
kontrola až 11.3., to bych měla začínat 9 tt a TP podle aplikace 18.10. Taky máte holky, které jste ještě před kontrolou, hrozný strach, aby bylo všechno v pohodě? Jinak příznaky nemám žádné, krom toho, že mně bolí dost podbříšek a necítím se vůbec ve své kůži. ![]()
@LucieMD taky gratuluj
ja jsem prave nemocna trochu, tak jsem se bala jestli to neni z toho a hledala jsem priznaky, a nekde jsem to vycetla.. dekuji, snad bude, ale hlavne at je vse v poradku ![]()
@marlenka216 to asi vsichni, ja teda mam velky strach z mimodelozniho nebo podobnych veci ![]()
@marlenka216 Ahoj, strach mame urcite vsechny, je to opravdu narocne na psychiku. Ja jdu na kontrolu v utery a od pondeli, co jsem se objednala, mi dny utikaji rychlosti hlemyzde
Silene dlouhej tyden. Uz aby bylo utery a vsechno bylo v poradku
A moc gratuluji ![]()
Odpočítávám vteřiny, minuty, hodiny, dny…a pondělí je taaaak daleko 😣…no je to mazec, jak se člověk těší a zároveň se bojí…vidím, že každá to prožívá stejně, ten čas se strašně vleče. Člověk je protivný a náladový. Taky to tak máte? No a koukám, kolik nás tu je! Nové členky vítám a přeji hlavně zdravíčko!! 🍀
@lalala2016 tyjo už v úterý, to uteče jako voda
pak dej hlavně vědět! A o hlemýždi ani nemluv, já nevím, jak ten měsíc vydržím. ![]()
@MyDva já také, úplně šíleně + že se té kontroly u dr ani nedočkám…Kort ještě jak nemám fakt žádné příznaky, tak jsem hotová úplně
Ale ono možná třeba na ty příznaky je ještě brzy… ![]()
Ahoj holky pokud dovolíte přidám se k Vám
Dnes jsem 6+2. Ve středu jsem byla na kontrole…vše v pořádku 2,5 mm cvrček na svém místě
s blikajícím
…všem nám přeji krásná a pohodová tehotenstvi …termín porodu dle kalkulačky mám 1.10. A už máme doma 2 letou holčičku
Chtěla jsem se zeptat. Máte pocit, že víte co to bude? Všechny kamarádky mi tvrdí, že to věděly a vyšlo jim to. Já jsem vždycky chtěla holčičku, ale nějak si jí teď neumím vůbec představit a když mluvím o mimču, tak jako o něm
samozřejmě je hlavní aby to bylo zdravé, jen mě zajímá jak to máte ![]()
@LucieMD
Ano taky mě to zaujalo
já taky…Nebo spíš v této chvíli jsem na gratulace trochu opatrná…spíš přeji ať je vše v pořádku a ono BUDE!!! ![]()
Na další kontrolu jdu za měsíc…měla jsem jít taky za 3 týdny ale termín mi kolidoval…tak za 4 tydny…to už bude trochu větší podívaná ![]()
A Tvoje první mimi? ![]()
Jo a taky jsem trochu nastydla…a návaly horko zima mám taky ![]()
@MyDva píše:
@marlenka216 to asi vsichni, ja teda mam velky strach z mimodelozniho nebo podobnych veci
Taky jsem se bála, protože mě píchálo víc na pravé straně a tam mám operovaný vaječník, ale na ultrazvuku bylo vše ok. Tak to i u tebe bude určitě v pořádku
budu držet palečky ![]()
@Luu14 tak tomu nachlazení se teď dá těžko vyhnout. Já mám gynekologa v nemocnici, tak jsem chodbama proletěla se šátkem na nose a doufám, že nic hrozného nechytnu. Pro mě je to první mimčo. A povedlo se hned na první pokus. Chvilku jsem z toho byla trochu mimo. A zatím jsem na to gratulovaní taky opatrná. Jediný kdo o tom ví je manžel. Jsme domluvení, že to řekněme pro jistotu až na konci třetího měsíce
Snad nám to čekání na další kontrolu rychle uteče! ![]()
@LucieMD
Je to tak tohle období je na nemoci silene…nejdůležitější je to vyléčit a neprechazet…už ať je jaro…i když se to nezdá…uteče to. Super že vám to vyšlo na poprvé!!!my máme dceru z IVF po několika pokusech a teď to vyšlo přirozeně…takže překvapení taky bylo ![]()
Jinak já tak nějak víc tihla k holcicce a bylo to tak…ale nevim…někdo říká že to je i podle chuti k jídlu atd…ale těžko říct…uvidíme jak to bude teď
hlavně ať máme zdrave holky a kluky
![]()