TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
10.2.19 20:41

Holky tak víkend ve stylu první pořádné nevolnosti, ale byla to fakt síla. I když to bylo ráno, ta se z toho nemůžu vzpamatovat. :D Jsem zvědavá, jak zítra dojdu do práce. :D Tak držte se, co vám taky není dobře! Jsme v tom spolu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.2.19 20:45

Holky, rano jdu na krev, držte mi (nám) palce..jsem sakra nervózní..já teda nevolnosti nemám, ba naopak..šílená chuť k jídlu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
10.2.19 21:06

@Mite7
Hodně štěstí!!!
A všem co Vás trápí nevolnosti přeji ať je líp!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
10.2.19 22:14

@Mite7 Urcite to bude dobry ;) Podej pak info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
11.2.19 08:34

Ahoj holky, jak vam dnes je? Ty, co dnes sly do prace, jak jste to zvladly? Ja teda v praci uz jsem, doplouzila jsem se sem jak zpomaleny film a ted to tady musim vydrzet do pul pate. Snad to vydrzim :D Musim, pro malicke vsechno :) Kdo ma dnes kontrolu, tak preji, at je vse v naprostem poradku a podejte info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
11.2.19 08:44
@lalala2016 píše:
Ahoj holky, jak vam dnes je? Ty, co dnes sly do prace, jak jste to zvladly? Ja teda v praci uz jsem, doplouzila jsem se sem jak zpomaleny film a ted to tady musim vydrzet do pul pate. Snad to vydrzim :D Musim, pro malicke vsechno :) Kdo ma dnes kontrolu, tak preji, at je vse v naprostem poradku a podejte info :)

Tak držím moc palce, ať to zvládneš :-) Jsem také v práci, blbě mi naštěstí není, jen mě pobolívá podbřišek, takže takové normální pondělí :-) Akorát dneska budu mluvit se šéfem, musím mu to říct - dělám v chemické firmě (sice v kanclu, ale přímo nad výrobou a jsou dny, kdy i v kanclu chodíme v rouškách :zed: takže s ním musím projednat home office, mám zákaz od doktorů tady vůbec být, a od zítra už budu snad doma v bezpečí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
11.2.19 08:47

@lalala2016 ahooj! Tak mně se normálně dnes ráno udělalo poprvé docela zle, ale v kanceláři jsem něco zobla a je to už o trochu lepší. Jinak klasika - furt chodím čurat a táhne mně v podbříšku. Ale to dáme holky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
11.2.19 08:48

@Cheriffka joo to bude nejlepsi, kdyz budes doma :) My muzeme mit home office jen 5× za mesic, tak me by to neproslo asi :D Zitra si ho zrovna beru, z kontroly pujdu rovnou domu pracovat. No a ty zbyly 4 dny bych si asi mohla vzit, ale jeste nechci v praci rikat, ze jsem tehotna. Rada bych az po 12.tydnu, snad to zvladnu, ty nevolnosti mam kazdy den, nejradsi bych den prolezela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.2.19 08:49

Tak já jdu na první kontrolu až za 14 dní… to budu 7+5.. :-/ Tak snad to bude v pořádku. Teď mě začaly bolet záda, nevolnosti mám, ale nezvracím. A furt bych jenom spala. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.19 08:55

Holky a nemate zkusenost s tim, ze do ted me bolely prsa a ted najednou prestaly? Docela me to vydesilo :? Jinak na kontrolu jdu zitra a dnes bych mela byt 6+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
11.2.19 08:58

@Kendy1 joo to jsem mela taky a ptala jsem se sestricky a rikala, ze je to normalni. Od ty doby me jeden den boli, druhy zase ne, pak zase zacnou a tak furt dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
11.2.19 09:00

@elko17 ja taky nezvracim, ale ten pocit, jako bych chtela. Nejvic rano, jak vstanu. Cistit zuby si musim rychle, pac z ty pasty se mi zveda zaludek :D Spat chodim ted se slepicemi, mam rada o vikendu, ze se divame do noci na filmy, no jenze ja ted usnu v 21h, takze z toho filmu nic nemam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
11.2.19 09:00

@lalala2016 já to taky říkat nechci, ale šéfovi musím, jen tak by mě doma jen tak taky nenechal :roll: Naštěstí šéf je super chlap, navíc pro něj dělám od začátku, takže mi vždy vychází se vším maximálně vstříc :-) a navíc si myslím, že pro něj bude furt lepší, když budu dál pracovat, sice doma, ale pracovat, než být doma na nemocenské a nedělat nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
S nevolnostma chápu. A vzít si nemocenskou, aspoň třeba na týden, než ti bude lépe, nejde? A držím ti moc palce na zítřejší kontrolu, ať je všechno maximálně v pořádku :hug: Dej pak určitě vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.19 09:01

@lalala2016 moc dekuji. Vcera jsem totiz byla chvili ve virivce, pak jsem si uvedomila, ze se to moc nedoporucuje, tak uz jsem si malovala scenare, ze jsem tim neco pokazila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
11.2.19 09:02

@marlenka216 ja mam tendenci zobat neco furt, aby mi nebylo blbe. Rano jsem vstala a hned do sebe nacpala banan a docela to pomohlo. Ted v praci se snazim taky jist casto, jakmile se mi zvedne zaludek, strcim neco do pusy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí