Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak víkend ve stylu první pořádné nevolnosti, ale byla to fakt síla. I když to bylo ráno, ta se z toho nemůžu vzpamatovat.
Jsem zvědavá, jak zítra dojdu do práce.
Tak držte se, co vám taky není dobře! Jsme v tom spolu. ![]()
Holky, rano jdu na krev, držte mi (nám) palce..jsem sakra nervózní..já teda nevolnosti nemám, ba naopak..šílená chuť k jídlu. ![]()
@Mite7
Hodně štěstí!!!
A všem co Vás trápí nevolnosti přeji ať je líp!!!!
Ahoj holky, jak vam dnes je? Ty, co dnes sly do prace, jak jste to zvladly? Ja teda v praci uz jsem, doplouzila jsem se sem jak zpomaleny film a ted to tady musim vydrzet do pul pate. Snad to vydrzim
Musim, pro malicke vsechno
Kdo ma dnes kontrolu, tak preji, at je vse v naprostem poradku a podejte info ![]()
@lalala2016 píše:
Ahoj holky, jak vam dnes je? Ty, co dnes sly do prace, jak jste to zvladly? Ja teda v praci uz jsem, doplouzila jsem se sem jak zpomaleny film a ted to tady musim vydrzet do pul pate. Snad to vydrzimMusim, pro malicke vsechno
Kdo ma dnes kontrolu, tak preji, at je vse v naprostem poradku a podejte info
Tak držím moc palce, ať to zvládneš
Jsem také v práci, blbě mi naštěstí není, jen mě pobolívá podbřišek, takže takové normální pondělí
Akorát dneska budu mluvit se šéfem, musím mu to říct - dělám v chemické firmě (sice v kanclu, ale přímo nad výrobou a jsou dny, kdy i v kanclu chodíme v rouškách
takže s ním musím projednat home office, mám zákaz od doktorů tady vůbec být, a od zítra už budu snad doma v bezpečí ![]()
@lalala2016 ahooj! Tak mně se normálně dnes ráno udělalo poprvé docela zle, ale v kanceláři jsem něco zobla a je to už o trochu lepší. Jinak klasika - furt chodím čurat a táhne mně v podbříšku. Ale to dáme holky! ![]()
@Cheriffka joo to bude nejlepsi, kdyz budes doma
My muzeme mit home office jen 5× za mesic, tak me by to neproslo asi
Zitra si ho zrovna beru, z kontroly pujdu rovnou domu pracovat. No a ty zbyly 4 dny bych si asi mohla vzit, ale jeste nechci v praci rikat, ze jsem tehotna. Rada bych az po 12.tydnu, snad to zvladnu, ty nevolnosti mam kazdy den, nejradsi bych den prolezela ![]()
Tak já jdu na první kontrolu až za 14 dní… to budu 7+5.. :-/ Tak snad to bude v pořádku. Teď mě začaly bolet záda, nevolnosti mám, ale nezvracím. A furt bych jenom spala. ![]()
Holky a nemate zkusenost s tim, ze do ted me bolely prsa a ted najednou prestaly? Docela me to vydesilo
Jinak na kontrolu jdu zitra a dnes bych mela byt 6+2 ![]()
@Kendy1 joo to jsem mela taky a ptala jsem se sestricky a rikala, ze je to normalni. Od ty doby me jeden den boli, druhy zase ne, pak zase zacnou a tak furt dokola.
@elko17 ja taky nezvracim, ale ten pocit, jako bych chtela. Nejvic rano, jak vstanu. Cistit zuby si musim rychle, pac z ty pasty se mi zveda zaludek
Spat chodim ted se slepicemi, mam rada o vikendu, ze se divame do noci na filmy, no jenze ja ted usnu v 21h, takze z toho filmu nic nemam ![]()
@lalala2016 já to taky říkat nechci, ale šéfovi musím, jen tak by mě doma jen tak taky nenechal
Naštěstí šéf je super chlap, navíc pro něj dělám od začátku, takže mi vždy vychází se vším maximálně vstříc
a navíc si myslím, že pro něj bude furt lepší, když budu dál pracovat, sice doma, ale pracovat, než být doma na nemocenské a nedělat nic
![]()
S nevolnostma chápu. A vzít si nemocenskou, aspoň třeba na týden, než ti bude lépe, nejde? A držím ti moc palce na zítřejší kontrolu, ať je všechno maximálně v pořádku
Dej pak určitě vědět ![]()
@lalala2016 moc dekuji. Vcera jsem totiz byla chvili ve virivce, pak jsem si uvedomila, ze se to moc nedoporucuje, tak uz jsem si malovala scenare, ze jsem tim neco pokazila ![]()
@marlenka216 ja mam tendenci zobat neco furt, aby mi nebylo blbe. Rano jsem vstala a hned do sebe nacpala banan a docela to pomohlo. Ted v praci se snazim taky jist casto, jakmile se mi zvedne zaludek, strcim neco do pusy
![]()