Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@prue22 dekuji, prvni kontrola za sebou, jeste nas jich ceka, tak hlavne, at jsou vsechny vzdycky v poradku ![]()
Ahoj já bych měla mít termín okolo 17.rijna podle aplikace jinak doktor dnes ještě nic neviděl ale 3 testy byli jasný ukazuje mi to že jsem 4+4
Ahoj holky, tak já se s vámi loučím ![]()
Právě jsem to dostala a test je bez // carek. ![]()
Takže biochemko a já jdu zítra na kontrolu, tak jdu volat, at mě necekaji.
Držím vám palce, ať je vše v pořádku
![]()
Tak to mi je moc líto a můžu se zeptat to jsi to dostala z ničeho nic nebo jsi měla nějaké příznaky, že se něco děje? ![]()
@Bianka28 To je mi líto
Tak at se brzy zadaří a jsi v pořádku ![]()
@Bianka28 jezis to je mi moc lito
Jak je to mozny? Drz se a at se brzy zadari ![]()
@Sanka_z predevcirem jsem si udělala kontrolni TT a čárka byla slabsi. Na nevolnosti netrpim, takže žádná změna, ale prsa pořád bolí. A dnes jsem měla test bílý a MS prišla do hodiny ![]()
Nehroutim se, je lepsi když to odejde hned a ne jako v červnu ve 13 tt. ![]()
Holky držím palečky
![]()
@Verca 91 @lalala2016 stává se, že 8 z 10 těhotenství odejde hned na začátku. Je to příroda.
![]()
Ale 27.2. máme první konzultaci v Cube. Myslela jsem, že už tam pojedu jen na Utz a nakonec budu ráda, když me vyšetří a proč to pořád odchazi. Už děti mám, tak to beru z nadhledem ![]()
@Bianka28 to mas pravdu, ze je lepsi, kdyz to takhle odeslo samo, nez pak revize apod. Tak drzim pesticky, at se brzy zadari ![]()
@lalala2016 píše:
@Bianka28 to mas pravdu, ze je lepsi, kdyz to takhle odeslo samo, nez pak revize apod. Tak drzim pesticky, at se brzy zadari
Děkuji
![]()
Ahoj holky, musim se nekomu sverit 🙂 dneska jsem byla na kontrole, mela bych byt 6+3 tt a uz bylo videt srdicko. Ale velikost embrya doktorka namerila 5mm, myslite, ze je to odpovidajici?? Na internetu vsude pisou, ze by melo mit kolem 8mm. Jinak mam jit na kontrolu za 10 dni 🙂
@Bianka28 píše:
Plynova maska… Se tady řežu
Má plnovous![]()
![]()
Ahaaa ,promiň asi blbě vidím
plnovous,to je pěkný ,ta fotka fakt zkresluje
![]()
@Kendy1 ahoj, ja byla take dnes na kontrole, mimi odpovida 6+4 podle UTZ a meri 0,66cm. Pan doktor rikal, ze je vse v poradku ![]()
@lalala2016 a podle menstruace ti to taky vychazi na 6+4? 🙂 no nezbyva nic jineho nez cekat, bude to zase dlouhych 10 dni 😃
@Kendy1 Podle MS mi to vychazi 6+6. Ja jdu na dalsi kontrolu za 14dni. Zase dalsi cekani, ale hlavne, at je male v poradku ![]()