TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
13.2.19 11:42
@Mart.Marc píše:
Závidím těm co nic není mě od rána je blbe a vůbec se nemůžu soustředit na práci jsem zvědavá jak to zvládnu až do večera

Mě naštěstí blbě není, jenom když se ráno nenajím a večer občas mám žaludek na vodě, ale naštěstí neblinkám. Ale soustředit na práci se nemůžu ani tak… :mrgreen: a dneska jsem se na procházce se psem táhla jako smrad, úplně jak kdybych byla zpomalená :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.19 11:48

Ahojky, já jsem momentálně 6+5 a je to pro mě velký zázrak …jsem štěstím bez sebe… Včera jsem byla na prvním vyšetření kde mi to potvrdili .. nejúžasnější věc kterou jsem kdy zažila … Vidět to malé srdíčko jak tam tluče … Zatím jsem nic krásnějšího neviděla … Snažili jsme se 3 roky a marně . . Byla jsem i na umelem a taky nic a teď se to povedlo samo… Je to úplně dokonalé. Každopádně v Březnu jdu na 1. Screening tak jsem na to zvědavá … Doufám že bude probíhat vše jak má … Protože momentálně jsem asi ten nejšťastnější člověk na světě …a co se týče příznaků… Jo bolí mě prsa a jako že fakt dost ale je to každý den jiné … Hlavně nemám vůbec na nic chuť… Já ani nechci jíst a to jídlo miluji… Jediné co jsem bez problémů do sebe dostat je ovoce a zelenina ze všeho ostatního jei těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
13.2.19 13:11

@Mart.Marc zrovna jsem se chtela, jak to tady vsichni zvladate v praci. Ja kazdy den v praci prezivam a tesim se domu, az si lehnu. Jsem utahana, ze jedine co chci, je postel :D Uz takhle jedu druhy tyden, nevim, co ty dalsi dny :( Uz vecer mam hruzu z dalsiho dne v praci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
13.2.19 13:13

@Cheriffka joo ja taky chodim jak zpomaleny film, a to jsem normalne rychlik, ze za mnou musi lidi pomalu bezet. No a ted se plouzim, ze chodim do prace pozde, jak me to trva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
13.2.19 13:16

@Viktoria 12196 mocc gratuluji :) Ja byla vcera take na kontrole a podle UTZ jsem ted take 6+5tt :) Pri pohledu na tlucici srdicko mi tekly slzy a fotka z UTZ je pro me ted nejkrasnejsi obrazek :) Takze ti rozumim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.2.19 13:22

Tak samotná práce dobrý ale stát na nohou 11 hodin, jinak konečně se mi udělalo celkem dobře po obědě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
13.2.19 13:35

@Mart.Marc ja v praci sedim, ale i tak :( Me je dobre pet minut, pak blbe, pak zase dobre, no furt dokola. Nejradsi bych dny jen prolezela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.2.19 16:01

Ach jo holky, tak já jsem s nevolnostmy skončila na kapačkách. To jen aby jste věděli že ne vždycky se to dá zvládnout doma🙄 na tož v práci. Asi 5 dní jsem doma nevstala z postele a takto to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
13.2.19 16:56

@_Kája90 ty jo a jinak je vsechno v poradku? Co male? Ja zatim kazdy den v praci vzdycky nejak zvladnu, ale je to desne unavujici. Prijdu pak domu a lehnu a dam nohy nahoru, uz ani nevarim vecere :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.19 17:42

Dle kalkulačky 10.10. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.19 18:04

Dle kalkulačky 10.10. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.19 19:31

@lalala2016 tak to je fajn.. :) … A odkud jste holky ..je tu některá z okolí Mladé Boleslavi???
Jinak já když jdu tak funim a když se mám ohnout…no jeje… Už teď se cítím jak balvan… Co budu dělat až budu třeba v 7 měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.2.19 19:48

Holky, myslite, ze neco pujde vic videt na UZ v pondělí 18.2., kdyz ted v pondeli byl gestacni vacek 6 mm? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
13.2.19 19:52

@Viktoria 12196 ja jsem z Prahy :) No kazdy den je mi blbe, jsem utahana a sem tam pocit na zvraceni, takze v praci prezivam a kazdy den se tesim domu, az si uz lehnu. Nevim, jak to budu v praci zvladat. Ale pro me je dulezite, aby miminko bylo v poradku, takze vsechno zvladnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.19 20:22

@Viktoria 12196 ahoj, já jsem z MB 😊 jinak zdravím všechny, dle kalkulačky mám termín 8.10. A na první kontrolu jdu v pátek 14.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí