Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sendy54 ahoj. Já jsem 6+6tt a jsem jen hrozně unavená a bolí mě prsa. Spíš než těhotně se cítím jak na začátku chřipky. Ale u Dr. bylo vše ok. Asi to má každá jinak. Buďme rády
![]()
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, pokud to nevadí. Sice možná trošku předbíhám, mám teprve 2 dny zpoždění, ale prostě věřím že to tentokrát vyšlo a dotáhneme to do zdárného konce. Jeden test je z úterý, ten druhý dnešní, tak snaaad!! ![]()
@Matea33 já měla dva dny po zpoždění stejný test jako ty😉 takže podle mě je to tam!
![]()
@LucieMD Kéž by, moc bych si to přála, asi jako každá z nás ![]()
Týden před Vánoci jsem prodělala SP, takže by bylo úžasné, kdyby to vyšlo takhle rychle znovu.
@marlenka216 jsem take dnes 4+6
a mam to podobne jak ty, tahani v podbrisku a pak mam jeste teda dost bolava prsa. Bez podprdy vubec nemuzu byt
blinkani jeste neprislo, obcas to neni daleko, ale nic co by se nedalo rozdychat nebo vylezet ![]()
Ahoj holky, tak digital ukazuje, ze ano, ale ted o vikendu me ceka jeste termin MS. Zatim me silene boli podbrisek, jak kdybych to mela dostat. Nespinim, ale hrozne se bojim, ze ta mrcha prijde
Ahojky, ráda bych se k vám též přidala. Termín mi předběžně vychází na 20. října. Stále tomu nemohu uvěřit. Jsem 2 roky po operaci obří cysty na vaječníku. V září po operaci mrchy endometriózy. Šanci na otěhotnění přirozenou cestou mi moc nedávali. V prosinci jsem vysadila prášky a podařilo se to na první dobrou…
Na kontrolu jdu až 4. března. Mám pocit, že moje tělo se prostě rozhodlo, že to miminko chce. Bolesti ani pnutí v prsou nemám, ale ty pachy.
Manžel si dělá srandu, že jsem jak stopařský pes…
Pročítala jsem diskuzi a všem vám tu moc držím pěsti, ať se té naší malé lásky v říjnu dočkáme… ![]()
@vojninka ano já už mám a je to moje první těhu a když,z jsem to viděla tak jsem se málem rozbrečela…je to to nejkrásnější co jsem zatím kdy viděla … Jinak teď už jsem 7 TT huraaa a doufám že screening dopadne dobře.. nejhorší je to čekání 😂
@nuklear90 ahojky, taky jsem v zari mela operaci endometriozy. Podarilo se mi otehotnet v prosinci, ale po par dnech to odeslo, nechytlo se to. Tak doufam, ze ted nam to konecne klapne.
a tobe taky moc drzim pesti ![]()
@Sendy54 ahoj, já docela ano… Prsa mě bolí jen občas a spíš ráno a odpoledne prožívám nechutenství nechci nic jíst a přitom mám hlad … A to že já jsem žrout… 😂 😂 😂 jinak místy nějaký ten tlak v podbřišku a sem tam trochu bodnutí ale snad vše bude v pořádku… Musí se prostě jen věřit … Každopádně už se těším až miminko bude s námi 😍 😍
@Sisa32 ahoj, já čekám také první a jsem mega natěšená. . Jinak screening je dvoukrokove vyšetření vrozenych vad nejprve odběrem krve a poté ultrazvukem . . Chodí se 10-13 TT taky mě to čeká … Jdu 13 a 25. Března do Liberce …je tu taky někdo tak na tom ??
@nuklear90 krásně napsané… Mě když vynechala menstruace tak jsem tomu ani nevěřila po předchozích zkušenostech tak jsem dal chodila do fitka … A najednou celý týden v kuse v tu samou dobu snoubí klepala zimnice jako prase a že sem byla zachumlana … Tepláky , triko, svetr a dvě deky a stejně … A pak říkám manželovi ať mi koupi test … A tak jsem si ho udělala .. já se normálně tak rozklepala… Hned jsem jo musela vzbudit a ukázat mu to … každopádně že ten den se už do fitka nesla
a no o měsíc později mi to gyn potvrdil což bylo tento týden a jsem nešťastnější
Já kafe taky miluju, ale stáhla jsem to na 2 denně. Jinak mě občas bolí podbřišek a zvrdá se mi žaludek, ale je to takové chvilkové a nezvracím. Takže si nemám na co stěžovat. Jen se pořád bojím, aby bylo vše v pořádku.
@prue22 taky mám stále strach ze se něco pokazí ale cítím se dobře a věřím tomu malému/malé že je silný/silná