TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4421
15.2.19 13:17

Já jsem teprve 4+3 a protože nechci nic zakriknout a vím že se může takhle v začátku cokoliv stát, tak se snažím se na to tolik neupinat. Jako jsem šťastná, to jo, ale jaksi to zatím nějak extra neprožívám :mrgreen: ale jako samozřejmě se strašně těším a doufám, že bude všechno v pořádku. Z přítele mi brzo asi hrabne, nenechá mě ani v klidu vysát byt :roll: :mrgreen: musím mu opakovat, že nejsem nemocná, ale těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
15.2.19 13:54

@juliettee tahle věta u nás taky zní často. 😂 😂 já jsem ale taky furt jako s nohama na zemi a vím, že se může ještě stát cokoliv. Tajně ale doufám, že to nebude náš případ a prckovi každý den říkám, že je to silák/silačka a musí to s námi vydržet. :) až si přijdu občas jak magor, protože se těším, ale zároveň mi prijde ze počítám spis s tím, že by to nemělo vyjít :D ale bude to dobrý prostě! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.2.19 18:12

Muj se me dnes zeptal, zda uz je videt brisko :lol: A uz by to taky nejradsi vsem rekl :D Holky,dnes jsem po dvou tydnech byla schopna prijit z prace a udelat veceri, no uz me to zmohlo, tak zbytek dodelava manzel. Ale po nekolika dnech zadny kupovany jidlo konecne :D Uz to i v praci bylo dnes lepsi, ted mam 5 dni v kuse volno, tak si poradne odpocinu. Uz aby byla dalsi kontrola a ja zase videla nase miminko, tak pomalu to utika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
15.2.19 19:40

Ahoj holky, tak já myslím, že už je to jasné a těhotná opravdu jsem, podle aplikace mám termín 22.10. :dance:
Zatím si teda připadám úplně normálně, jen jsem citlivější na pachy a vůně a dělá se mi špatně v autě i v autobuse, no a občas mi trošku tahá v podbřišku.
Takže vy už jste to asi většina oznámila manželům a přítelům, že? A kdy se to chystáte oznámit zbytku rodiny a kamarádům?? My s tím určitě počkáme až po prvním trimestru, pro jistotu. Ale mamce jsem to musela hned zavolat, to se prostě nedalo vydržet, znáte to :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
15.2.19 19:48

@Matea33 Gratuluji, máme podobný termín. Rodině a kamarádům až po prvním trimestru, jak říkáš, pro jistotu… ;-) Kdy jdeš na kontrolu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.19 19:49
@lalala2016 píše:
Ten strach o male mam neustale, obavam se kazde kontroly. Na dalsi jdu 26.2.a zase budu tak nervozni z toho, co rekne doktor. U prvni kontroly jsem se pri UTZ bala i na nej podivat, abych nevidela jeho vyraz. Jakmile rekl, ze je vse v poradku a je uz srdicko, okamzite mi tekly slzy stesti a spadl ze me obrovsky kamen. Prosim, at jsou vsechny kontroly naprosto v poradku. Verim, ze miminko je silne a spolecne to zvladneme a nic nas nerozdeli :) Jsem rada, ze se tady muzu sverit se svymi pocity a ze me chapete, jinak bych se ze vsech tech svych myslenek asi zblaznila :D [/citace
Jo mám to úplně stejně… Také jsem ráda že je tato skupina 😍
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
15.2.19 20:14

@nuklear90 Děkuji, také moc gratuluji!! No, já to mám trochu složitější, žiju v Anglii a tady to funguje úplně jinak a je to dost postavený na hlavu, mám tu jít na první kontrolu k midwife až 2.dubna..!! :zed: s tím samozřejmě nesouhlasím, protože se do té doby asi zblázním strachy, navíc v té době už stejně budeme zpět v ČR, takže teď mi nezbývá než se sama objednat do nemocnice na Scan a doufat, že mě vezmou a od dubna už si mě pak převezme moje gynekoložka.
Kdy jdeš ty? Asi rozhodně dřív než já, viď? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
15.2.19 21:12

@Matea33 Já jdu 4. března. :roll: Dříve mi řekla, že by to nemělo cenu, aby bylo něco vidět a třeba už bude bít i srdíčko… ;) Mám strach, pro mě je to za hodně dlouho. Už abych byla v práci, tam na to nemám čas myslet… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.2.19 06:43

Ahoj holky, vás tady už je :) S dovolením se k vám přidám. Poslední ms 1.1. na uz 11.2. těhotenství o týden mladší, než by dle ms mělo být, takže zatím nebylo vidět srdíčko. Mám delší cykly a ovulace byla až 18DC, tak doufám, že je to jen tím, že oni počítají ovu 14.DC. 25.2. jdu na kontrolní UZ, tak doufám, že bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
16.2.19 09:27

@Matea33 moc gratuluji, mne vychazi podle kalkulacky 27.10. Manzelovi jsem predala test na Valentyna a rekla to mamce. Zbytku rodiny az po 3 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
16.2.19 10:33
@Matea33 píše:
@nuklear90 Děkuji, také moc gratuluji!! No, já to mám trochu složitější, žiju v Anglii a tady to funguje úplně jinak a je to dost postavený na hlavu, mám tu jít na první kontrolu k midwife až 2.dubna..!! :zed: s tím samozřejmě nesouhlasím, protože se do té doby asi zblázním strachy, navíc v té době už stejně budeme zpět v ČR, takže teď mi nezbývá než se sama objednat do nemocnice na Scan a doufat, že mě vezmou a od dubna už si mě pak převezme moje gynekoložka.
Kdy jdeš ty? Asi rozhodně dřív než já, viď? :D

A v kolikátém týdnu budeš 8o? Vždyť je to hrozné jít tak pozdě. A pak že naše zdravotnictví stojí za prd. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.2.19 15:22

@Chimera Také moc gratuluji! :potlesk: Že to ale dá zabrat nic neříct co? :D člověk z toho má hroznou radost a nejraději by to hned vytroubil všem, bohužel je lepší si to fakt že začátku nechat pro sebe.. :think:
@LucieMD No měla bych přibližně být tak ve 12 týdnu v té době, ale bohužel přesně nevím, ovulaci nesleduji a cykly mám různě od 28-34 dní, takže těžko říct :nevim: no já říkám, že buďme rády za české zdravotnictví, opravdu ho máme oproti Anglii nesrovnatelně lepší. To čekání a nejistota jsou strašné, já myslela, že mě tentokrát budou hlídat lépe, když mám za sebou SP v prosinci v 10.týdnu o ono nic!! :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
16.2.19 17:48

@Matea33 no ja vzhledem k tomu, ze mam fakt bolesti, jako bych to mela kazdou minutu dostat se i dost bojim, ze to nevyjde:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.2.19 18:39

@Chimera Neboj, určitě to bude v pohodě, nesmíme si to připouštět a musíme věřit že to bude dobrý. Je to těžký, já vim ale myslím, že i hlava v tomhle dělá hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.19 19:10

Můžu se zeptat byl už někdo u doktora 5+3 a šlo něco vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí