Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mysticlipstick tenkrát to vyjde cítím se dobře ale taky jsem nervózní když mě někde něco pichne nebo bolí pod bříškem, přítel mi stále říká abych to tak neřešila. Teď právě přemýšlím co práce dělám prodavačku dlouhý krátký týden tak jestli si mám říct že chci 8 nebo zůstat doma
@Mart.Marc píše:
@Mysticlipstick tenkrát to vyjde cítím se dobře ale taky jsem nervózní když mě někde něco pichne nebo bolí pod bříškem, přítel mi stále říká abych to tak neřešila. Teď právě přemýšlím co práce dělám prodavačku dlouhý krátký týden tak jestli si mám říct že chci 8 nebo zůstat doma
Taky se cítím lépe než v předchozím těhotenství a věřím, že to vyjde. Taky tě to občas bolí? Takže se můžu uklidnit? Posílám vám moc sil. Kdy jdeš na kontrolu? Řeším podobnou věc, spíš si říkám co říct v práci? Přiznat barvu hned takhle na začátku? A když to nedej bože nevyjde, tak to bude vědět dalších 30 lidí, možná víc. Nebo si na začátku něco vymyslet? Já tedy dělám v kanceláři, ale i tak se na nic necítím a v práci teď máme nervovější období ![]()
@Mysticlipstick na kontrolu jdu zítra protože když jsem byla tento týden v úterý tak tam viděl jen nějakou malinkou tečku a řekl že mi to nemůže potvrdit ale ani vyvrátit tak uvidím zítra. Jinak v práci jsem to řekla už kvůli tomu kdyby se něco stalo stejně by to věděli a takhle vedoucí počítá stim že se může stát že prostě už nepřijdu a zůstanu doma. Co jsem četla tak je to normální jen by to neměli být nějaké velké křeče a to nemám, hlavně to chvíli bolí pak to přestane je to jak nahoupačce.
@Mart.Marc píše:
@Mysticlipstick na kontrolu jdu zítra protože když jsem byla tento týden v úterý tak tam viděl jen nějakou malinkou tečku a řekl že mi to nemůže potvrdit ale ani vyvrátit tak uvidím zítra. Jinak v práci jsem to řekla už kvůli tomu kdyby se něco stalo stejně by to věděli a takhle vedoucí počítá stim že se může stát že prostě už nepřijdu a zůstanu doma. Co jsem četla tak je to normální jen by to neměli být nějaké velké křeče a to nemám, hlavně to chvíli bolí pak to přestane je to jak nahoupačce.
Křeče nemám, spíš občasná tupá bolest. Budu na tebe myslet
Začínám zítra 7 týden, přemýšlím, že se přeobjednám. Chtěla jsem počkat co nejdéle, abych nemusela absolvovat to co předtím, kdy jsem chodila neustále k doktorovi neskutečně nervozní a nedopadlo to, ale nervozitu stejně mám
dej vědět ![]()
@Mart.Marc píše:
@Mysticlipstick jinak jsme skoro stejně já jsem 5+2dnes
Tak to bychom mohli rodit spolu
![]()
@Mart.Marc píše:
@Mysticlipstick a od kud jsi?
Z Prahy a ty?
@Mysticlipstick zatím taky tak do června pak se budeme stěhovat do baráku kousek od Ústí nad Orlicí
@Mart.Marc píše:
@Mysticlipstick zatím taky tak do června pak se budeme stěhovat do baráku kousek od Ústí nad Orlicí
Tak držím palce ![]()
@Cheriffka no taky mi to dali s odřenýma ušma. S těma nevolnostma se učit nedalo skoro vůbec.. @lalala2016 ano, bohužel na první. Budu 7+5.. taky mi to přijde pozdě.. kdyby třeba náhodou něco nebylo v pořádku.. ale snad bude a uvidím malý
. Největší překvápko by byly dvojčata, ale v rodině je nikdo nemá, takže si naděje nedělám. ![]()
@elko17 oni doktori objednavaji takhle pozdeji, aby uz bylo srdicko a taky jsi uz mohla odejit s obrazkem
To cekani je hrozny, ja vim, do ty prvni kontroly jsem byla cely dny jak na trni, ted me ceka druha a nervni jsem furt
Asi nervozni byt prestanu z casti po screeningu v 13.tydnu a z vetsi casti az ve 20.tydnu. Do te doby kazda kontrola bude pekny stres. Musime to ale dat a i to dame, hlavni je, at je malinke zdrave ![]()
@Mysticlipstick ahoj, s tou praci to take resim. Posledni dva tydny mi v praci bylo tak blbe a jeste jsem se to snazila maskovat, at to nikdo nepozna. Taky jeste nechci rikat pravdu, chci az po 12.tydnu. Ale zase co rict, abych mohla mit home office nebo tak. Tak jsem si ted aspon vzala na tri dny dovcu a pak se uvidi, jak to tam budu zvladat. Ted dva dny se mi udelalo lip a uz i varim, uklizim, peru a tak. Proste uz zase normalne funguju, tak by treba i v ty praci to bude lepsi a budu to zvladat lip, tak uvidim. Hlavne, at je male v poradku ![]()
@lalala2016 píše:
@Mysticlipstick ahoj, s tou praci to take resim. Posledni dva tydny mi v praci bylo tak blbe a jeste jsem se to snazila maskovat, at to nikdo nepozna. Taky jeste nechci rikat pravdu, chci az po 12.tydnu. Ale zase co rict, abych mohla mit home office nebo tak. Tak jsem si ted aspon vzala na tri dny dovcu a pak se uvidi, jak to tam budu zvladat. Ted dva dny se mi udelalo lip a uz i varim, uklizim, peru a tak. Proste uz zase normalne funguju, tak by treba i v ty praci to bude lepsi a budu to zvladat lip, tak uvidim. Hlavne, at je male v poradku
Přesně tak, taky jsem teď měla 4 dny dovču a opravdu mi to pomohlo
naštěstí mám skvělého manžela, který teď skoro vše dělá za mě, abych mohla odpočívat. Tak uvidíme co zítra v práci, dnes jsem taky jakž takž fungovala.
@lalala2016 píše:
@Mysticlipstick ahoj, s tou praci to take resim. Posledni dva tydny mi v praci bylo tak blbe a jeste jsem se to snazila maskovat, at to nikdo nepozna. Taky jeste nechci rikat pravdu, chci az po 12.tydnu. Ale zase co rict, abych mohla mit home office nebo tak. Tak jsem si ted aspon vzala na tri dny dovcu a pak se uvidi, jak to tam budu zvladat. Ted dva dny se mi udelalo lip a uz i varim, uklizim, peru a tak. Proste uz zase normalne funguju, tak by treba i v ty praci to bude lepsi a budu to zvladat lip, tak uvidim. Hlavne, at je male v poradku
A v kolikátém jsi týdnu a kdy bylo slyšet srdíčko? ![]()