Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mysticlipstick Podle UTZ jsem dnes 7+2 a podle MS 7+4
Na prvni kontrole jsem byla v 6+4 a srdicko uz krasne tlouklo
Jdu na dalsi kontrolu 26.2.a doufam, ze bude vse v poradku
A mas nevolnosti kazdy den stejne? Me bylo 14dni kazdy den uplne silene, neschopna nic delat a ted najednou uz 2.den docela ok,delam vse jako driv, tak jsem z toho nervni zase
I kdyz pan doktor rikal, ze ty nevolnosti o prosperite nic nevypovidaji, ale kdyz jsou, tak se citim tehotneji a mam tak nejak min obavy. Je to nase vymodlene miminko, tak se furt hlidam, pozoruji ![]()
@lalala2016 píše:
@Mysticlipstick Podle UTZ jsem dnes 7+2 a podle MS 7+4Na prvni kontrole jsem byla v 6+4 a srdicko uz krasne tlouklo
Jdu na dalsi kontrolu 26.2.a doufam, ze bude vse v poradku
A mas nevolnosti kazdy den stejne? Me bylo 14dni kazdy den uplne silene, neschopna nic delat a ted najednou uz 2.den docela ok,delam vse jako driv, tak jsem z toho nervni zase
I kdyz pan doktor rikal, ze ty nevolnosti o prosperite nic nevypovidaji, ale kdyz jsou, tak se citim tehotneji a mam tak nejak min obavy. Je to nase vymodlene miminko, tak se furt hlidam, pozoruji
Tak já jsem teprve 5+6tt, už abych měla kontrolu za sebou a bylo vše v pořádku. Jinak moc gratuluji a určitě bude vše v pořádku
nevolnosti mám jen při čištění zubů. Motá se mi hlava, ale jinak nic hrozného. Do jídla se tak trošku nutím a prsa mě bolí střídavě oblačno
a je to jak na houpačce. Někdy je mi hůře a někdy lépe. Včera mi bylo zle, celý den jsem ležela a odpočívala a dnes je to lepší. Někdy mě prsa bolí a jsou více nateklá, někdy jsou méně nateklá a zas mám šíleně citlivé bradavky, teď mě trápí to pnutí, ale je to spíš když jsem v jedný poloze dlouho, třeba dlouhé sezení nebo ležení. Myslíš, že to je v pohodě? ![]()
@Mysticlipstick ja myslim, ze to nic nebude, jen kdybys mela silne krece, ale pokud je to jen obcasne pnuti a nic vyrazneho, tak myslim, ze to nebude nic zasadniho, jeste vydrz a pak se o tom zmin doktorovi. Jo me se chce taky zvracet pri cisteni zubu, takze moje cisteni trva par vterin
Tak asi je normalni, ze se ty nevolnosti a priznaky meni kazdy den, ze to nebude kazdy den stejny. Me prsa taky boli ruzne, jeden den boli, pak zase ne a furt dokola. Kazdy den usinam kolem 21h, vcera jsem po dlouhy dobe vydrzela do 23h
Tak at Ti taky dobre dopadne kontrola a podej pak info ![]()
@lalala2016 píše:
@Mysticlipstick ja myslim, ze to nic nebude, jen kdybys mela silne krece, ale pokud je to jen obcasne pnuti a nic vyrazneho, tak myslim, ze to nebude nic zasadniho, jeste vydrz a pak se o tom zmin doktorovi. Jo me se chce taky zvracet pri cisteni zubu, takze moje cisteni trva par vterinTak asi je normalni, ze se ty nevolnosti a priznaky meni kazdy den, ze to nebude kazdy den stejny. Me prsa taky boli ruzne, jeden den boli, pak zase ne a furt dokola. Kazdy den usinam kolem 21h, vcera jsem po dlouhy dobe vydrzela do 23h
Tak at Ti taky dobre dopadne kontrola a podej pak info
Děkuju, opravdu to jen pne a cítím se hrozně nafouklá, respektive si přijdu, že mám nafouklé břicho. Tak mi nezbývá než doufat, že to je v pohodě a věřit mimču
s těma příznakama buď v klidu, mě je taky každý tři dny jinak
Určitě se o tom doktorovi zmíním, ale četla jsem, že by to nemělo nic být, pokud to právě nejsou křeče doprovázeny krvácením, jinak snad roztahování dělohy, jak pnou vazy a je fakt, že po prvním potratu jsem začala cítit úplně vše. Ovulaci, kdy mi přijde ms, prostě všechno bylo takové citlivější a cítila jsem co a jak přijde podle různé bolesti. Snažím se být pozitivní. Určitě dám vědět
je to nekonečné ![]()
@Mysticlipstick nafoukle bricho je normalni, ja to taky jeden den mela
Jo to cekani je hrozny, dny vubec neutikaji, nejradeji bych spinkala a probudila se az ve 12.tydnu ![]()
Děvčata, kdy jste měla už tlukot srdce, já minule 6 a 4 a nic, sice mělo být těhotenství podle ultrazvuku o 4 dny mladší, ale stejně ![]()
@jizvíková píše:
Děvčata, kdy jste měla už tlukot srdce, já minule 6 a 4 a nic, sice mělo být těhotenství podle ultrazvuku o 4 dny mladší, ale stejně
Někomu jde vidět srdíčko i 4+2 ale záleží pouze na zatížení gynekologa . Takže to bych ti ráda odpověděla ale každý má jiné zařízení. Já byla 6+0 a srdíčko bilo. Výdrž určitě tam už dávno je
kdy máš další kontrolu ?
@jizvíková ja v 6+4 mela uz tlukot srdce. Ale muzes mit i pozdeji, uvidis na dalsi kontrole ![]()
Ahoj holky, tak já jsem pořád docela dost unavená a motá se mi hlava, třeba když umývám nádobí, nebo jsem holila přítelovi hlavu a jakmile čumím do jednoho místa, tak se mi začne dělat zle
občas mě píchne v podbřišku, ale nic hroznýho. Ale nejradši bych se pořád jen válela
pro info, jsem dnes 4+5. Zítra se budu objednávat na gyndu, tak uvidíme kdy mě vezme.
Ahoj holky
tak já se pridávám k vám, dnes jsem to nedostala a test pozitivní, termín mi vychází na 28.10
jedno dítě už máme
všem přeji ať vše probíhá v pořádku
![]()
@Sisa32 píše:
Někomu jde vidět srdíčko i 4+2 ale záleží pouze na zatížení gynekologa . Takže to bych ti ráda odpověděla ale každý má jiné zařízení. Já byla 6+0 a srdíčko bilo. Výdrž určitě tam už dávno jekdy máš další kontrolu ?
kontrolu mám zítra, ale téměř zmizely nevolnosti, už jsem motání hlavy, tak se bojím
@elko17 velká gratulace!!!!! Dovedu si představit, jaký to byl nápor, ale teď už si budeš užívat pohodu a těšit se na miminko!!!!
![]()
Holky, tak co, jak se cítíte?
já stále bez nějakých velkých příznaků, akorát jsem teda od soboty šíleně unavená…
Dnes jsem 5+3 tt a do první kontroly ještě daleko ![]()