TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
16.2.19 19:14

@Mart.Marc ja jsem predtim byla 4+6 a byl videt 3mm gestacni vacek a embryonalni pol, takze v 5+3 pujde videt min. ten gestacni vacek si myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.19 19:20

@Kendy1 děkuji už aby to bylo nejradši bych spala až do pondělí. Jsem přesně tu dobu jako když jsem pak měla mimoděložni ale cítím se mnohem líp než předtím a minule nic nebylo vidět a za 3 dny jsem měla bolesti v břiše takový že jsem sama nemohla chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.19 19:22

@Kendy1 a teď jsi v jakým týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.2.19 19:29

@Mart.Marc tak ted to bude urcite v poradku 🙂 pro vylouceni mimodelozniho tam urcite bude neco videt. Ja ted zacinam 8tt, na dalsi kontrolu jdu v patek, takze bych to taky nejradsi prospala 😃 to cekani je hrozne, ale neda se nic delat. A neboj, ted to bude urcite dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.19 19:34

@Kendy1 moc děkuji a máš pravdu to čekání je šílení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.2.19 20:02

@Mart.Marc tak pak dej vedet, jak si dopadla 🙂 budu :kytka: drzet pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.19 20:25

@Kendy1 určitě napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.2.19 22:31

Holky! Tak jsem se asi na týden odmlčela. Dělala jsem včera státnici a mám jí. Bylo to fakt peklo, ale už to mám z krku a teď se můžu těšit na kontrolu. Jdu ale až za 9 dní, to je hrůza.. tak vám závidím, že vás objednali tak brzo! Jinak mě je blbě od rána do večera a nevolnosti zmizí tak na 10 minut po jídle a pak jsou zpět. Jsem unavená a protivná. Tfuj. No tak snad platí, že když je mi blbě, je všechno v pořádku.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.2.19 08:17

Tak já jdu na UZ zítra a doufám, že tam uvidím už vic, než gestační váček. 🙄Bříško mám nafouklé a pobolíva mě, tak nevím, zda je to dobré či ne..MS 31.12., ovu cca 18.1., hcg 11.2. 2198…jsem nevóóózní, držte palce✊ 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
17.2.19 08:37

@elko17 gratuluji ke statnicim :) Me byva take blbe cely den a vzdy se to na chvili zlepsi po jidle. Ale patek a sobota uz byli lepsi a uz jsem i mohla delat jiny veci nez lezet, bylo mi lepe. Hlavne, at je vse v poradku :) A to jdes teprv na prvni kontrolu? Ja jdu za 9 dni na druhou a uz ted se bojim, vlastne kazdy den se o male bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
17.2.19 08:44

@Mite7 Vsechno bude v poradku, uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
17.2.19 09:26

@Mite7 Taky jdu na kontrolu zítra. Bojim se a těšim zároveň. Jdu ale až odpo po práci, snad to uteče.

Holky, co můžu na bolest v krku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
17.2.19 09:33
@elko17 píše:
Holky! Tak jsem se asi na týden odmlčela. Dělala jsem včera státnici a mám jí. Bylo to fakt peklo, ale už to mám z krku a teď se můžu těšit na kontrolu. Jdu ale až za 9 dní, to je hrůza.. tak vám závidím, že vás objednali tak brzo! Jinak mě je blbě od rána do večera a nevolnosti zmizí tak na 10 minut po jídle a pak jsou zpět. Jsem unavená a protivná. Tfuj. No tak snad platí, že když je mi blbě, je všechno v pořádku.. :srdce:

Moc gratuluju! :pankac: a obdivuju, ze ses dokazala soustredit na uceni, ja se nedokazu poradne soustredit na nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
17.2.19 10:58
@Mart.Marc píše:
Je to moje druhé těhotenství

Ahojky, taky je to moje druhé těhotenství, jsem taková nervozní při každém píchnutí. Já jsem už 5+6 tt. To první se nepovedlo, musíme to prostě zvládnout. Na kontrolu jdu až za 14 dní, mám sto chutí jít už příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
17.2.19 11:03

Holky mě od dnes bolí v kříži. Spíš jen takový tlak, než bolest. Jsem 5+6 tt ..... je to normální? Sem tam mě píchne v podbřišku, ale nic extra. Většinou když změním polohu, tak bolest přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí