TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
14.2.19 12:10

holky, dnes jsem 6+0 je tu někdo se stejným orientačním datem? Datum porodu od lékařky ještě nemám, to je myslím brzy :) jdu v pátek. Máte už někdo 2 srdíčka? Já se dozvím zítra. Držte mi palce, nám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
14.2.19 12:12
@LucieMD píše:
@MyDva ahoj, já byla u Dr 6+0 a udělal mi jen ultrazvuk. Na další prohlídku jdu 1.3. A mám vzít jen moč, najíst se můžu. Ale možná to každý doktor dělá jinak :nevim:

Jdu též 1.3.2019, tak ať nám to dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
14.2.19 12:13
@vojninka píše:
holky, dnes jsem 6+0 je tu někdo se stejným orientačním datem? Datum porodu od lékařky ještě nemám, to je myslím brzy :) jdu v pátek. Máte už někdo 2 srdíčka? Já se dozvím zítra. Držte mi palce, nám :mavam:

Už takhle brzy srdíčko? Mě sestra objednala až za 14 dní :nevim: nevím jak těch 14 dní přežiju, ale moc ti držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
14.2.19 12:14
@vojninka píše:
holky, dnes jsem 6+0 je tu někdo se stejným orientačním datem? Datum porodu od lékařky ještě nemám, to je myslím brzy :) jdu v pátek. Máte už někdo 2 srdíčka? Já se dozvím zítra. Držte mi palce, nám :mavam:

Ahoj, já jsem dnes 6+0 a také jdu zítra k dr :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
14.2.19 12:19
@Sisa32 píše:
Holky já jsem 7 týden a bliju pořád, pokud je mi líp tak žaludek jak na vodě. Jsem ještě v jedné skupině tam bylo slečně pořád dobře ani jednou jí nebylo špatně a dopadlo to špatně . Prý nevolnosti jsou příznakem že je vše v pořádku takže si mísu užívám a při blití se i usmívam :mrgreen:

No tomuhle bych moc nevěřila. Já poslední dny svého prvního zamlklého těhotenství problila a bylo mi zle defakto od začátku zle a dopadlo to jak to dopadlo. Moje dvě kolegyně z práce jsou těhotné skoro stejně a ani jedna žádné nevolnosti neměla a vše probíhá v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.2.19 12:20

tak si dáme zítra vědět, co říkáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
14.2.19 12:27

@vojninka poslána SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.2.19 12:36

@Mysticlipstick ahoj, tak to jsi na tom stejne jako ja :-) na den presne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
14.2.19 12:36

@lalala2016 jn, to chapu, na smlouvu bych taky urcite pockala :palec: tak snad si ted odpocines a treba pak bude lepe :) drzim moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.2.19 13:37
@Mysticlipstick píše:
No tomuhle bych moc nevěřila. Já poslední dny svého prvního zamlklého těhotenství problila a bylo mi zle defakto od začátku zle a dopadlo to jak to dopadlo. Moje dvě kolegyně z práce jsou těhotné skoro stejně a ani jedna žádné nevolnosti neměla a vše probíhá v pohodě.

Tak já vím, že každá to má jinak, jen jsem chtěla uklidnit holky co psaly, že jim je blbě jestli není něco špatně 8o tím jsem nechtěla ale říct, že těm co je dobře to mají blbé, to rozhodně ne . Všem nám to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
14.2.19 14:01

@Cheriffka dekuji :) Tak uvidime, ale hlavni je, at je miminko zdrave :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.2.19 14:02

Holky ještě jedna otázka. Jsem tedy 5+3 a nemám problém se žaludkem a ani prsa necítím. Zatím tu čtu jen, že každé je špatně. Jsem více unavená, ale jinak nic. Doufám, že to nezakřiknu. Prožívá to také někdo klidně jako já? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.19 14:06

@Sendy54 Ano, já. :D Jsem teda 4+6tt, ale jsem zatím jen unavená. Nemám žádné nevolnosti, prsa mám jen malinko citlivější, ale vůbec nic výrazného. Takže taky si říkám, jestli je na tom někdo jako já, tak jsem ráda, že ano. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.2.19 14:10

@růžovámalina to jsem ráda :-) už jsem měla strach, že jsem divná. Beru 800 miligramu listovky a ma to pomahat pri nevolnostech, tak to asi zabírá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
14.2.19 14:16

@Sendy54 me v 5+5 nic nebylo a od 5+6 je mi kazdy den blbe :D Tak bud je jeste brzy, nebo jsi jedna z tech, co nevolnostmi trpet nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí