Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky, dnes jsem 6+0 je tu někdo se stejným orientačním datem? Datum porodu od lékařky ještě nemám, to je myslím brzy
jdu v pátek. Máte už někdo 2 srdíčka? Já se dozvím zítra. Držte mi palce, nám ![]()
@LucieMD píše:
@MyDva ahoj, já byla u Dr 6+0 a udělal mi jen ultrazvuk. Na další prohlídku jdu 1.3. A mám vzít jen moč, najíst se můžu. Ale možná to každý doktor dělá jinak
Jdu též 1.3.2019, tak ať nám to dopadne ![]()
@vojninka píše:
holky, dnes jsem 6+0 je tu někdo se stejným orientačním datem? Datum porodu od lékařky ještě nemám, to je myslím brzyjdu v pátek. Máte už někdo 2 srdíčka? Já se dozvím zítra. Držte mi palce, nám
Už takhle brzy srdíčko? Mě sestra objednala až za 14 dní
nevím jak těch 14 dní přežiju, ale moc ti držím palce ![]()
@vojninka píše:
holky, dnes jsem 6+0 je tu někdo se stejným orientačním datem? Datum porodu od lékařky ještě nemám, to je myslím brzyjdu v pátek. Máte už někdo 2 srdíčka? Já se dozvím zítra. Držte mi palce, nám
Ahoj, já jsem dnes 6+0 a také jdu zítra k dr ![]()
@Sisa32 píše:
Holky já jsem 7 týden a bliju pořád, pokud je mi líp tak žaludek jak na vodě. Jsem ještě v jedné skupině tam bylo slečně pořád dobře ani jednou jí nebylo špatně a dopadlo to špatně . Prý nevolnosti jsou příznakem že je vše v pořádku takže si mísu užívám a při blití se i usmívam
No tomuhle bych moc nevěřila. Já poslední dny svého prvního zamlklého těhotenství problila a bylo mi zle defakto od začátku zle a dopadlo to jak to dopadlo. Moje dvě kolegyně z práce jsou těhotné skoro stejně a ani jedna žádné nevolnosti neměla a vše probíhá v pohodě.
@Mysticlipstick ahoj, tak to jsi na tom stejne jako ja
na den presne ![]()
@lalala2016 jn, to chapu, na smlouvu bych taky urcite pockala
tak snad si ted odpocines a treba pak bude lepe
drzim moc palce ![]()
@Mysticlipstick píše:
No tomuhle bych moc nevěřila. Já poslední dny svého prvního zamlklého těhotenství problila a bylo mi zle defakto od začátku zle a dopadlo to jak to dopadlo. Moje dvě kolegyně z práce jsou těhotné skoro stejně a ani jedna žádné nevolnosti neměla a vše probíhá v pohodě.
Tak já vím, že každá to má jinak, jen jsem chtěla uklidnit holky co psaly, že jim je blbě jestli není něco špatně
tím jsem nechtěla ale říct, že těm co je dobře to mají blbé, to rozhodně ne . Všem nám to dobře dopadne ![]()
@Cheriffka dekuji
Tak uvidime, ale hlavni je, at je miminko zdrave ![]()
Holky ještě jedna otázka. Jsem tedy 5+3 a nemám problém se žaludkem a ani prsa necítím. Zatím tu čtu jen, že každé je špatně. Jsem více unavená, ale jinak nic. Doufám, že to nezakřiknu. Prožívá to také někdo klidně jako já? ![]()
@Sendy54 Ano, já.
Jsem teda 4+6tt, ale jsem zatím jen unavená. Nemám žádné nevolnosti, prsa mám jen malinko citlivější, ale vůbec nic výrazného. Takže taky si říkám, jestli je na tom někdo jako já, tak jsem ráda, že ano. ![]()
@růžovámalina to jsem ráda
už jsem měla strach, že jsem divná. Beru 800 miligramu listovky a ma to pomahat pri nevolnostech, tak to asi zabírá ![]()
@Sendy54 me v 5+5 nic nebylo a od 5+6 je mi kazdy den blbe
Tak bud je jeste brzy, nebo jsi jedna z tech, co nevolnostmi trpet nebude ![]()