TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
14.2.19 14:20

Mne teda taky zatim nic neni, krome citlivych prsou, ze ani nemuzu vecer spat na brichu..jinak jsem jak rybicka, tak me tu vsechny desite, jak vam je blbe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.2.19 14:27
@Sendy54 píše:
Holky ještě jedna otázka. Jsem tedy 5+3 a nemám problém se žaludkem a ani prsa necítím. Zatím tu čtu jen, že každé je špatně. Jsem více unavená, ale jinak nic. Doufám, že to nezakřiknu. Prožívá to také někdo klidně jako já? :)

Prsa jsem začala cítit až 7 týden, bohužel zbytek neporadím, blila jsem den po ovulaci a už to nepřešlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
14.2.19 14:48

@Mite7 Ja jeste minuly pondeli rikam sestricce, ze mi vubec nic neni, ze se vubec necitim byt v jinym stavu. No a hned den na to to prislo v plne parade a od te doby je mi blbe kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
14.2.19 15:00

@růžovámalina já jsem také 4+6 tt! :) a také mi vůbec nic není, krom toho že se mi chce furt čurat a občas zatáhne v podbříšku. Taky už jsem začínala trochu panikařit, že “ještě nezvracím” :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
14.2.19 15:26

Ahoj holky, tak já jsem se dnes dozvěděla, že jsem 4+2, termín porodu bych měla mít někdy koncem října, tak bych se tu k vám ráda přidala :) že jsem těhotná, jsem trochu tušila. Hrozně moc bych chtěla pořád spát a trochu se mi motá hlava :mrgreen: a bolí mě prsa :roll: :mrgreen: ale jinak zatím žádné příznaky. Je to moje první těhotenství, takže vůbec nevím, co mě všechno čeká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.2.19 17:38
@juliettee píše:
Ahoj holky, tak já jsem se dnes dozvěděla, že jsem 4+2, termín porodu bych měla mít někdy koncem října, tak bych se tu k vám ráda přidala :) že jsem těhotná, jsem trochu tušila. Hrozně moc bych chtěla pořád spát a trochu se mi motá hlava :mrgreen: a bolí mě prsa :roll: :mrgreen: ale jinak zatím žádné příznaky. Je to moje první těhotenství, takže vůbec nevím, co mě všechno čeká :lol:

Ahoj a vítej :mavam: já čekám taky první , nevím ani co znamená screening tak si tu ráda čtu co holky píší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
14.2.19 17:52
@Sisa32 píše:
Ahoj a vítej :mavam: já čekám taky první , nevím ani co znamená screening tak si tu ráda čtu co holky píší :D

No přesně, já taky nic nevim :mrgreen: jsem začátečnice :lol: kolik ti je, jestli se můžu zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.19 17:56

@Sisa32 @juliettee holky, ja take cekam prvni. Tak se taky rada dozvim neco noveho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
14.2.19 17:58

Holky zeptám se, pijete kafe v těhotenství? Já jsem na něm závislá :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.2.19 18:16

Já jsem taky poprve těhotná 🤰 a na kafi jsem taky dost závisla, ale teď jsem přešla jen na jedno denně a zbytek jsem nahradila Carem a není to tak hrozný 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.19 18:17

Ja mam taky moc rada kafe, ale poslednich asi 10 dni ho nemuzu ani videt :poblion: takze ho ted nepiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.19 19:11

@Sendy54 Mám to úplně stejně. :D Pořád čekám, kdy už mi konečně začne být špatně a přijde mi divné, že mi celkem nic není. :D A holky, kterým je špatně, zase nám závidí, že nám špatně není. Je to sranda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.2.19 19:14
@juliettee píše:
No přesně, já taky nic nevim :mrgreen: jsem začátečnice :lol: kolik ti je, jestli se můžu zeptat? :)

Mě je 32 dlouho jsem čekala až budu mít pro miminko vše a stejně začneme asi v dubnu stavět, ovšem to by pak člověk nejel dítě nikdy :nevim:
Kafe piju ráno, předtím jsem ho ani tak nemusela a teď jsem závislá. Mamka měla v těhotenství to samé,ještě milovala logr lžičkou no a myslím že jsem se povedla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.19 19:16

@marlenka216 Jéé, to je super, že jsme úplně stejně. :kytka: A jak jsem psala o příspěvek výš, taky pořád čekám, kdy už mi konečně začne být špatně a přijde mi divné, že mi celkem nic není. :D Když tady čtu, kolik holek má nevolnosti, tak mi přijde divný, že je nemám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.2.19 20:40

Kafe pijí jen ráno a to celkem dost mléka já jinak nefungují. Jinak mě je blbě tak chvilkama ale zatím to jde jsem dnes 4+6 a v pondělí jdu k doktorovi protože teď v úterý nic neviděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí