Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mne teda taky zatim nic neni, krome citlivych prsou, ze ani nemuzu vecer spat na brichu..jinak jsem jak rybicka, tak me tu vsechny desite, jak vam je blbe. ![]()
@Sendy54 píše:
Holky ještě jedna otázka. Jsem tedy 5+3 a nemám problém se žaludkem a ani prsa necítím. Zatím tu čtu jen, že každé je špatně. Jsem více unavená, ale jinak nic. Doufám, že to nezakřiknu. Prožívá to také někdo klidně jako já?
Prsa jsem začala cítit až 7 týden, bohužel zbytek neporadím, blila jsem den po ovulaci a už to nepřešlo ![]()
@Mite7 Ja jeste minuly pondeli rikam sestricce, ze mi vubec nic neni, ze se vubec necitim byt v jinym stavu. No a hned den na to to prislo v plne parade a od te doby je mi blbe kazdy den.
@růžovámalina já jsem také 4+6 tt!
a také mi vůbec nic není, krom toho že se mi chce furt čurat a občas zatáhne v podbříšku. Taky už jsem začínala trochu panikařit, že “ještě nezvracím”
![]()
Ahoj holky, tak já jsem se dnes dozvěděla, že jsem 4+2, termín porodu bych měla mít někdy koncem října, tak bych se tu k vám ráda přidala
že jsem těhotná, jsem trochu tušila. Hrozně moc bych chtěla pořád spát a trochu se mi motá hlava
a bolí mě prsa
ale jinak zatím žádné příznaky. Je to moje první těhotenství, takže vůbec nevím, co mě všechno čeká ![]()
@juliettee píše:
Ahoj holky, tak já jsem se dnes dozvěděla, že jsem 4+2, termín porodu bych měla mít někdy koncem října, tak bych se tu k vám ráda přidalaže jsem těhotná, jsem trochu tušila. Hrozně moc bych chtěla pořád spát a trochu se mi motá hlava
a bolí mě prsa
![]()
ale jinak zatím žádné příznaky. Je to moje první těhotenství, takže vůbec nevím, co mě všechno čeká
Ahoj a vítej
já čekám taky první , nevím ani co znamená screening tak si tu ráda čtu co holky píší ![]()
@Sisa32 píše:
Ahoj a vítejjá čekám taky první , nevím ani co znamená screening tak si tu ráda čtu co holky píší
No přesně, já taky nic nevim
jsem začátečnice
kolik ti je, jestli se můžu zeptat? ![]()
@Sisa32 @juliettee holky, ja take cekam prvni. Tak se taky rada dozvim neco noveho ![]()
Holky zeptám se, pijete kafe v těhotenství? Já jsem na něm závislá
![]()
Já jsem taky poprve těhotná 🤰 a na kafi jsem taky dost závisla, ale teď jsem přešla jen na jedno denně a zbytek jsem nahradila Carem a není to tak hrozný 😊
Ja mam taky moc rada kafe, ale poslednich asi 10 dni ho nemuzu ani videt
takze ho ted nepiju ![]()
@Sendy54 Mám to úplně stejně.
Pořád čekám, kdy už mi konečně začne být špatně a přijde mi divné, že mi celkem nic není.
A holky, kterým je špatně, zase nám závidí, že nám špatně není. Je to sranda. ![]()
@juliettee píše:
No přesně, já taky nic nevimjsem začátečnice
kolik ti je, jestli se můžu zeptat?
Mě je 32 dlouho jsem čekala až budu mít pro miminko vše a stejně začneme asi v dubnu stavět, ovšem to by pak člověk nejel dítě nikdy ![]()
Kafe piju ráno, předtím jsem ho ani tak nemusela a teď jsem závislá. Mamka měla v těhotenství to samé,ještě milovala logr lžičkou no a myslím že jsem se povedla ![]()
@marlenka216 Jéé, to je super, že jsme úplně stejně.
A jak jsem psala o příspěvek výš, taky pořád čekám, kdy už mi konečně začne být špatně a přijde mi divné, že mi celkem nic není.
Když tady čtu, kolik holek má nevolnosti, tak mi přijde divný, že je nemám. ![]()
Kafe pijí jen ráno a to celkem dost mléka já jinak nefungují. Jinak mě je blbě tak chvilkama ale zatím to jde jsem dnes 4+6 a v pondělí jdu k doktorovi protože teď v úterý nic neviděl