Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lalala2016 tak snad nam to dobre dopadne 🙂 to cekani je nejhorsi 😃
@Kendy1 já jsem taky byla na kontrole dle MS 5+2. Ovulaci si myslím, že jsem měla trošku dříve, než je průměr, tak jsem doufala , už už by mohl 6tt končit. Ale doktor, že je to odhadem 5-6tt a že vše je v pořádku. Tak bych to asi až tolik neřešila. Možná trvalo déle, než se to začalo hnízdit třeba
nějaký přesný počet nám řeknou až později ![]()
Chtěla jsem se zeptat 18.2 jdu k doktorovi a měla bych být asi 5+4myslite že něco uvidí?
@Mart.Marc To si myslim bude jeste hodne malicke, ale neco videt urcite bude. Mozna srdicko jeste nebude
@Ajka223 dekuji za zkusenost, ono stejne nezbyva nic jineho nez cekat
taky uz to nebudu resit a budu se snazit na to moc nemyslet, i kdyz to moc nejde ![]()
@Markeet1 8tt
Ale dle utz je To méně, příští týden jdu zas na kontrolu, tak snad uvidíme ![]()
@lalala2016 děkuji už aby to bylo jsou to dva roky co jsem měla mimoděložni tak se trochu bojím ale teď se cítím mnohem líp
@Mart.Marc píše:
Chtěla jsem se zeptat 18.2 jdu k doktorovi a měla bych být asi 5+4myslite že něco uvidí?
U mého gynekologa 5+4 kde srdíčko vidět, záleží na jeho vybavení ![]()
@Bianka28 to mě moc mrzí.
Drž se a ať se brzy zadaří a dobře to dopadne.
@Kendy1 ahojky, já byla včera 6+2tt na kontrole a doktorka říkala, že prcek má 6mm a že odpovídá. Tak buď v klidu a neboj.
Ahoj, včera jsem byla na kontrole. Jsem 6+3tt, bylo i srdíčko, vše je naprosto v pořádku a na další kontrolu jdu za 3 týdny.
ahoj holky, nedalo mi to a zkusila jsem znovu test, jestli je vše, jak má. A je
Podle ms jsem 5+4 a 22 dní od ivf, tedy mimís roste, jak má! Kontrolu mám až 27.2., znovu už testovat vážně nebudu
Tím, jak mi nic není, tak se necítím těhotně
Krom drobných bolestí v zádech, břicha a prsou…
Držím vám tady všem palce
![]()
Závidím těm co nic není mě od rána je blbe a vůbec se nemůžu soustředit na práci jsem zvědavá jak to zvládnu až do večera
@lalala2016 píše:
@Cheriffka tento tyden je sefova na horach, tak pockam, az se vrati a domluvim si na co nejdriv tu dovcu. Nejradsi bych jela k nasim, aby se o me maminka postarala, ale to nevim, jak se bude libit manzelovi, ze stravi tyden u tvhyne a tchana
Hehe, to ho chápu ![]()