Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MyDva ahoj, já byla u Dr 6+0 a udělal mi jen ultrazvuk. Na další prohlídku jdu 1.3. A mám vzít jen moč, najíst se můžu. Ale možná to každý doktor dělá jinak ![]()
@marlenka216 a ta carka na predchozim testu byla slabsi nebo silnejsi? Zase z ty odpoledni moci to neni uplne idealni testovat, moc je zredena vodou a tak, ne? Ja testovala jen jednou tu minulou nedeli, dalnice jak hrom, tak uz jsem dal netestovala. Radai uz netestuj a pockej do kontroly ![]()
@marlenka216 píše:
Holky, je tohle v pohodě? Dneska 6 den po vynechání MS, test je jiný než jsem dělala předtím (předtím to byl mamatest) a dělala jsem si ho jen pro kontrolu z odpolední moči… myslíte že se mimís neuchytil a čárka slábne, nebo je to prostě normál a hcg roste pomalu?
Já testovala 3 den po vynechani z ranní moci a měla jsem slabou carku následující den stejný typ testu opět slabá čárka a potom jsem už netestovala zda sílí či ne a objednala se na kontrolu v 6 tt…netestuj ať se nestresujes snaž se být v pohodě!pokud nevydržís do běžné kontroly zajdi si na krev…držím palce věřím že to bude v pořádku!!!
@Luu14 na 11:30
snad budu spat do te doby, kdyz budu po nocni.. i kdyz ted nejak nemuzu spavat ![]()
@LucieMD tak nato kaslu a reknu mu ze bez jidla bych to nezvladla.. a kdyztak si priste rekne co a jak ![]()
@MyDva píše:
@Luu14 na 11:30snad budu spat do te doby, kdyz budu po nocni.. i kdyz ted nejak nemuzu spavat
To by Tě rozhodně neobjednali na tento čas s odběrem krve!!!!určitě se najez!! ![]()
Ty první dny jsou snad nejhorší než to mozek nějak zpracuje atd…taky jsem se pořád budila a nemohla usnout třeba 2 hodiny ![]()
Teď už je to o něco lepší ![]()
@MyDva jj bylo tam
budu ti držet palečky ať už ho vidíš taky
pak napiš jak jsi dopadla ![]()
Ahoj holky. Konečně doma z práce, dokonce jsem si stihla i hodinku nechtěně pospat.
Jsem nemožná, v práci bych usla i ve stoje.
Dopoledne jsem se objednávala na kontrolu (jdu v pondělí 18.2.) a přišlo mi docela zvláštní, že se sestřička neptala na poslední MS. Jak jste to měly vy? Taky jste si určily, kdy půjdete na kontrolu?
Ahoj holky,
Můžu se k Vám přidat ?
Podle dnešní kontroly jsem 7+6 srdíčko už krásně bilo .
Termin porodu vychází na 26.9
![]()
Holky, udělala jsem pro jistotu jeste srovnavaci od této značky a dobrý - čárka sice není úplně výstavní ale to muže byt testem, ale sílí
a do kontroly už mně takováhle kravina nenapadne! ![]()
@marlenka216 vidíš! Jsme všichni takoví blázínci testovací a plašící
![]()
@štítovka to budou ty hormony
ale už fakt netestuju, úplně jsem se zblbla tím, že jsem viděla jaké tu mají všichni krásné čárky a já měla trochu slabší, ale na clearblue jasně + a 1-2 týdny - to bylo minulý týden
prostě našim mimčům budeme už jen věřit, že to zvládnou, nijak to neovlivníme
můžeme jen čekat do kontrol a na konec prvního trimestru ![]()
Ahoj holky, sedim v cekarne, jsem strasne nervozni. At je prosim vsechno v poradku. Drzte nam pesticky ![]()
@Shierly me se sestricka ptala, kdy byla posledni MS a sama objednala na kontrolu.