TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
11.2.19 16:52

@MyDva ahoj, já byla u Dr 6+0 a udělal mi jen ultrazvuk. Na další prohlídku jdu 1.3. A mám vzít jen moč, najíst se můžu. Ale možná to každý doktor dělá jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
11.2.19 16:59

@marlenka216 a ta carka na predchozim testu byla slabsi nebo silnejsi? Zase z ty odpoledni moci to neni uplne idealni testovat, moc je zredena vodou a tak, ne? Ja testovala jen jednou tu minulou nedeli, dalnice jak hrom, tak uz jsem dal netestovala. Radai uz netestuj a pockej do kontroly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
11.2.19 18:23
@marlenka216 píše:
Holky, je tohle v pohodě? Dneska 6 den po vynechání MS, test je jiný než jsem dělala předtím (předtím to byl mamatest) a dělala jsem si ho jen pro kontrolu z odpolední moči… myslíte že se mimís neuchytil a čárka slábne, nebo je to prostě normál a hcg roste pomalu?

Já testovala 3 den po vynechani z ranní moci a měla jsem slabou carku následující den stejný typ testu opět slabá čárka a potom jsem už netestovala zda sílí či ne a objednala se na kontrolu v 6 tt…netestuj ať se nestresujes snaž se být v pohodě!pokud nevydržís do běžné kontroly zajdi si na krev…držím palce věřím že to bude v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.2.19 20:00

@Luu14 na 11:30 :lol: snad budu spat do te doby, kdyz budu po nocni.. i kdyz ted nejak nemuzu spavat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.2.19 20:03

@LucieMD tak nato kaslu a reknu mu ze bez jidla bych to nezvladla.. a kdyztak si priste rekne co a jak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.2.19 20:06

@LucieMD a bylo uz videt srdicko? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
11.2.19 20:25
@MyDva píše:
@Luu14 na 11:30 :lol: snad budu spat do te doby, kdyz budu po nocni.. i kdyz ted nejak nemuzu spavat :nevim:

To by Tě rozhodně neobjednali na tento čas s odběrem krve!!!!určitě se najez!! :D
Ty první dny jsou snad nejhorší než to mozek nějak zpracuje atd…taky jsem se pořád budila a nemohla usnout třeba 2 hodiny :nevim:
Teď už je to o něco lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.2.19 21:43

@MyDva jj bylo tam :srdce: :) budu ti držet palečky ať už ho vidíš taky :lol: pak napiš jak jsi dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
12.2.19 00:03

Ahoj holky. Konečně doma z práce, dokonce jsem si stihla i hodinku nechtěně pospat. :-D Jsem nemožná, v práci bych usla i ve stoje.
Dopoledne jsem se objednávala na kontrolu (jdu v pondělí 18.2.) a přišlo mi docela zvláštní, že se sestřička neptala na poslední MS. Jak jste to měly vy? Taky jste si určily, kdy půjdete na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.19 06:19

Ahoj holky,
Můžu se k Vám přidat ?
Podle dnešní kontroly jsem 7+6 srdíčko už krásně bilo .
Termin porodu vychází na 26.9 ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
12.2.19 06:30

Holky, udělala jsem pro jistotu jeste srovnavaci od této značky a dobrý - čárka sice není úplně výstavní ale to muže byt testem, ale sílí :srdce: :lol: a do kontroly už mně takováhle kravina nenapadne! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
12.2.19 06:45

@marlenka216 vidíš! Jsme všichni takoví blázínci testovací a plašící :hug: :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
12.2.19 07:27

@štítovka to budou ty hormony :lol: :lol: ale už fakt netestuju, úplně jsem se zblbla tím, že jsem viděla jaké tu mají všichni krásné čárky a já měla trochu slabší, ale na clearblue jasně + a 1-2 týdny - to bylo minulý týden :D prostě našim mimčům budeme už jen věřit, že to zvládnou, nijak to neovlivníme :) můžeme jen čekat do kontrol a na konec prvního trimestru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
12.2.19 08:02

Ahoj holky, sedim v cekarne, jsem strasne nervozni. At je prosim vsechno v poradku. Drzte nam pesticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
12.2.19 08:02

@Shierly me se sestricka ptala, kdy byla posledni MS a sama objednala na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí