TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
11.2.19 09:49

Mě Teda nic moc není, jen se mi neustále točí hlava, přijdu si jako po bedně Bohemky 😂 🙈 dnes jsem 5+0 a na kontrolu jdu příští čtvrtek, vůbec nevím jak to čekání vydržím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.2.19 10:49

Holky SOS byla jste některá ve 4tt na odběru krve hcg? Jsem malinko zmatená a vystrašená odběr 3+5tt byl 122 jednotek a dnes 4+1hcg 208 jednotek mě to přijde jako malý vzrůst… Nevím zda se radovat poprvé v životě mi hcg stoupá ale prý to má být dvojnásobné a tohle Teda newim newim sakra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
11.2.19 11:02

@Sanka_z jojo to cekani je hrozny :( Me se ty dny tak silene vlecou, nejradsi bych je zaspala a probudila se az ve 12.tydnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.2.19 11:09

Holky ja se dnes objednala na gyndu, termin 20.2. Ty zkusenejsi, poradite? Na tu vstupni mam dojit na lacno kdyz se odebira krev jak k lekari, nebo nemusim? Asi hloupa otazka.. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.2.19 11:43
@MyDva píše:
Holky ja se dnes objednala na gyndu, termin 20.2. Ty zkusenejsi, poradite? Na tu vstupni mam dojit na lacno kdyz se odebira krev jak k lekari, nebo nemusim? Asi hloupa otazka.. :zed: :lol:

Ahoj . já jdu taky na krev,ale už zítra kvůli cukrovky a tak pod. Jsem 7 týden. No a dnes od 12 nesmím nic sladkého, ani džus nebo budu že šťávou a zítra mám přijít na lačno. Snad jsem ti pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
11.2.19 11:50
@Sisa32 píše:
Krásný vzkaz :) můžu se zeptat proč má manžel doma plynovou masku ? Jsem zvědavá já vím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Plynova maska… Se tady řežu :mrgreen:
Má plnovous :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 12:28

Ahoj vsichni :mrgreen: tak ja mela ovulaci merenou Dr 18.1., prvne sem testovala 4.2., protoze den predtim nedosla MS.
Donutila me kamaradka. 8)
6.2. jsem sla k Dr kvuli jinemu problemu a rekla i toto.Udelala vaginalni UTZ a vzala krev.Mela sem 1002 mlU/ml HCG.
Zatim jsem 5+2 a kontrola 18.2.
Drzte pesti!

Termin porodu mam 11.10.2019, sve narozky 12.10. a muj svatek 13.10. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.2.19 12:45

Mě je každý den jinak. Někdy vůbec nic, někdy poboliva břicho, prsa. Asi každý večer se mi chce strasne brzo spat. Ještě jsem nezvracela, i když někdy při čištění zubu jsem myslela, ze už půjdu :lol: jinak tak celkově funguji normalne 8) a na kontrolu mám jít až 9tt, takže za dva týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
11.2.19 12:45
@MyDva píše:
Holky ja se dnes objednala na gyndu, termin 20.2. Ty zkusenejsi, poradite? Na tu vstupni mam dojit na lacno kdyz se odebira krev jak k lekari, nebo nemusim? Asi hloupa otazka.. :zed: :lol:

Záleží v kolikatem budeš týdnu…cca kolem 6 tt a 7 tt už je krásne vše vidět pomoci vaginalniho UTZ a odběr krve není potřeba…ten se pak dělá zase až v rámci 1 screeningu kolem 11 tt …a Nebo se zeptej sestřičky pokud si chceš být jistá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
11.2.19 13:33

@Ajka223 to cisteni zubu mame uplne stejne :D Me je ale blbe kazdy den, jen se to strida po minutach, chvili dobre, chvili blbe, jak na houpacce :D A spat chodim taky se slepicema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.2.19 13:44

@Sisa32
Diky, to mam radost teda :lol: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.2.19 13:48

@Luu14 budu 6+1 tak by melo byt vse videt.. bohuzel se nemuzu zeptat pze ziju v zahranici a neumim tak dobre mluvit :lol: doktora mam totiz ceskeho, ale sestricky ne :mrgreen: no nevadi, radsi pujdu hladova, pokud to zvladnu teda.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
11.2.19 14:53

@MyDva
Tak to bych hladova nedala :lol:
Snad to nemáš na 11 h :oops:
Fakt si myslím že brát krev Ti už nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
11.2.19 16:02

Holky, je tohle v pohodě? Dneska 6 den po vynechání MS, test je jiný než jsem dělala předtím (předtím to byl mamatest) a dělala jsem si ho jen pro kontrolu z odpolední moči… myslíte že se mimís neuchytil a čárka slábne, nebo je to prostě normál a hcg roste pomalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.2.19 16:42

@marlenka216 ty testy predtim byly silnejsi? Nebo taky takto slabe?
Jakou ma citlivost? 10,25 nebi 50?
Tezko rict, kazdemu to zacne silit od uhnizdeni az, zalezi… Carka by ale nemela slabnout. Testla bych zitra rano z ranni moci. :) drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí