TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
9.2.19 08:29

@Bianka28 Ten muj jeste spi :D A ja jsem tak utahana, ze z ty postele nejsem schopna vylezt :( Nejradsi bych to prospala az do 12.tydne minimalne :D Koukam, ze uz chystate Valentyna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
9.2.19 08:29

@Macri ja jdu v utery a uz aby to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.2.19 08:44

Já mám mít TP 14.10. :) jinak mi více méně nic moc není, trochu mě bolí prsa a přes den se mi točí hlava, paradoxně nejvíc když sedím v práci za počítačem 😂 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
9.2.19 10:12

Vy jste holky teda hrdinky! Ja vstavam kolem 7, praci mam pohodovou v kanclu, a doma jsem po 16. hodine a sem rada ze se muzu natahnout :) A to ted usinam kolem 21. hodiny..Jinak nevolnosti se mi zhorsuji, vcera jsem mela zaludek na vode skoro celej den. Nvm co mam jist, mam hlad, ale vubec na nic chut, ze vseho se mi zveda kufr :( V utery me ceka 17 hodinovej let, tak doufam ze se mi ty nevolnosti nerozjedou a neprobliju to 8o
Nenapada vas co by na ten zaludek na vode mohlo pomoct? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.2.19 10:15

@Zuzkazbrna

Mně docela pomáhá mátový čaj nebo coca cola. Ta zabere vždycky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
9.2.19 10:45

@Zuzkazbrna Pri cteni tveho prispevku jsem myslela, ze jsem to napsala ja, az na ten 17hod.let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.2.19 14:07

Ahoj, tak ja se přidám mám termín porodu 13.10 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.2.19 17:34

Holky, jak já vám závidim tu kancelářskou práci. Já dělám kvalitářku na lince ve fabrice a teď je to fakt očistec. Ale počítám s tim, že po prvním trimestru už budu doma. Dikybohu na průměr a ne s neschopenkou, takže nebudu omezená vycházkama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
9.2.19 17:49

@Shierly ja bych chtela pracovat az uplne do konce, ale ted je mi kazdy den tak blbe, ze fakt kazdy den prezivam, tak nevim, jak dlouho to zvladnu :( No snad bude lip, hlavne at malicke je v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
9.2.19 17:59

@lalala2016 To jsem rada ze v tom nejsu sama :D
Tesim se az bude 1. trimestr za nama, pak to prej ve vetsine pripadu konci :dance:
@m.amar Zkusim, diky :kytka:
@Shierly Ahoj, to je dobre ze budes pak uz odpocivat..Ja planuji byt v praci cca do tech 2 mesicu pred terminem, ale esi budou zas ty tropy jak posledni roky byvaj v cervenci, tak to pak promyslim.. Jen nvm co u tebe znamena ten prumer, a ze ne neschopenka.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.2.19 18:15

Máte taky takový hrozně divný tlak v podbříšku? Ne bolest, ale prostě tlak.
Dneska mám dvanáctku v práci a musím říct, že se těším do postele. Plus jsem se ještě navoněla a neuvěřitelně mi to teď smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.2.19 18:18

Ahoj, zdravím všechny nově příchozí a gratuluju l těhotenství. Mě je taky blbě, a mám takovej intenzivnější čich. A jsem neskutečně unavená! Je tu taky nějaká maminka, která ještě studuje? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.2.19 18:45
@Bianka28 píše:
Zvladnou se to dá. Většinou den začínám v půl sedme, kdy už mám prvni zakaznici 8) a končím tak o půl osmé večer. Přijdu domů, dám detem najíst :mrgreen: a mažu do postele :)
Jedině o vikendu stiham domaci práce :mrgreen:A hele… Koukej… Manžel si hraje. Myslela jsem, že dělá kalkulace na PC :mrgreen: :mrgreen:

Krásný vzkaz :) můžu se zeptat proč má manžel doma plynovou masku ? Jsem zvědavá já vím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.2.19 18:50

Zdravim slecny, ja se k vam s dovolenim pridavam :oops: po 15 mesicnim snazeni, jsme vcera objevili 2 carky. Dnes kontrola a nezmizeli, naopak :andel: no jsem teda zvedava co me ceka, blbe mi bylo uz pred testem a ted druhym dnem nemuzu poradne spat, furt blbe od zaludku jak po proparene noci, na zvraceni a uz se malem nekolikrat stalo, brucho nafoukle a furt zblunka , o prsach ani nemluvim. Stridave navaly horka a zimnice, misty bolest hlavy… No je to vubec mozne v 4+4 (dle aplikace-posledni ms)? :lol: :lol: v pondeli se musim objednat na gyndu :oops: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.2.19 20:23

@elko17 ja studují vysokou skolu ale u toho u pracuji :) ty taky studujes? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí