Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Markeet1 píše:
@Sisa32
Tobe psala ze ti posle pozvanku nedostala jsi ji? Objevi se uplne dole pod vsemi upozornenimi
Zatím nepřišla. Ale nechápu proč nás nemůže být třeba 20? Tyhle pravidla nechápu že jsem předposlední na kterou se dostalo. Asi se vykašlu na všechny diskuze a zůstanu u čekáme srpen září .jsem tam sice nejmladší ale holky super.nez tady rozpoutávat válku
Ahoj holky, rada bych se pridala
V nedeli jsem si delala test a uplny dalnice
Mela bych ted byt 6tt zhruba a na gyndu jdu v utery. Ty dny utikaji tak pomalu, uz aby bylo utery ![]()
@lalala2016 píše:
Ahoj holky, rada bych se pridalaV nedeli jsem si delala test a uplny dalnice
Mela bych ted byt 6tt zhruba a na gyndu jdu v utery. Ty dny utikaji tak pomalu, uz aby bylo utery
Jee já jsem taky 6t +- nějaký den .je škoda že se to tu rozděluje na 10 VIP do soukromé skupiny a 10 na facebook ,zbytek se tu můžeme bavit .tohle mi hlava nebere ![]()
@Bianka28 píše:
Ahoj holky, můžu se přidat?
Tak jsme se tu hezký sešli
![]()
@Barcaa93 píše:
Tak jsme se tu hezký sešli![]()
![]()
To teda…
![]()
Ty jsi také na diskuzi loveni duchu, že?
@Bianka28 píše:
To teda…![]()
Ty jsi také na diskuzi loveni duchu, že?
Jj jsem, ale já nikdy žádnýho neměla, až teď rovnou čárky, jsem na ty testy úplně slepa
![]()
@Vendulka9 děkuji ![]()
Já také gratuluji. TP mám 17.10.
Tak snad bude u všech všechno v pořádku
![]()
Tady je foto pro pobaveni holky ![]()
Testovala jsem jak silena
![]()
@Sisa32 ja tomu tady moc nerozumim, jeste tady nejsem uplne zbehla
A kdy jdes na kontrolu? Mas nejake priznaky?
@Barcaa93 já taky ne, ale s holkama jsem se tam dobře bavila. Na duchy věřím, protože když ho mam, jsem na 100 % těhotná, když mám úplně bílo, tak z toho nic není ![]()
Když testuju, tak už jsem si dost jista, že těhotná jsem…
![]()
Holky já byla v 5+3tt a ani mi pořádně neukázal obrázek, jen řekl, že je mimi uložené dobře a jsem těhotná, ale na úplném začátku, že nejde ani
vidět.
A další mám až za měsíc.
Tak raději později. ![]()
@lalala2016 píše:
@Sisa32 ja tomu tady moc nerozumim, jeste tady nejsem uplne zbehlaA kdy jdes na kontrolu? Mas nejake priznaky?
Já byla v úterý a už bilo srdíčko. Další kontrolu mám za 3 týdny
teď jsem necelých 7t. Pořád zvracim,bolí mě prsa a tahá mě podbřišek. Co ty,jak jsi na tom?
@Sisa32 me sem tam boli prsa, jeden den vic, druhy zase skoro vubec. V podbrisku me sem tam jen malinko pichne a posledni 3 dny jsem unavena strasne, jak na houpacce, tak jsem si dnes vzala volno z prace a odpocivam
Jinak nezvracim, jen obcas rano mam takovy ten pocit jen. Uz aby bylo utery a doufam, ze bude vse v poradku a srdicko bude krasne tlouct. Takhle dlouze se mi dny jeste nevlekly ![]()
@Macri doktori radeji objednavaji na pozdeji, aby uz bylo neco videt ![]()
@Bianka28 píše:
@Vendulka9 děkuji
Já také gratuluji. TP mám 17.10.
Tak snad bude u všech všechno v pořádku![]()
Tady je foto pro pobaveni holky
Testovala jsem jak silena![]()
@lalala2016 Já právě chtěla na později, jenže oni si jedou na lyže. ![]()