Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenka_eihwaz
Ja jsem taky ted hrozny lenoch
na jednu stranu mam strach se namahat aby se tam to mimco udrzelo tak odpocivam co nejvic to jde. Ale zase si taky rikam ze nemuzu vsechny povinnosti odkladat
jsou maminky ktere maji doma dalsi jedno nebo i dve deti a taky si u nich moc neodpocinou ze ![]()
Ja nelenosim, nebavi me to…v praci ten cas tak krasne leti…jakmile ale prijdu domu tak jsem trochu apaticka a teda i dost hodne unavena- takze chodim spat mezi 7-8 vecer, drive jsem chodila mezi 10-11…rano se vzbudim a cestu do prace v aute prozyvam…pak v praci se samozrejme proberu (neustale podnety), ale uz pri ceste domu zase zyvam a tesim se na postel…celkem si me ted ten muj snoubenec ani poradne neuzije…
Taky mám zájem o členství, nevím, jak se to dělá! ![]()
No já doma už jedno dítě mám, ale samostatné, 7 let, takže všechno zvládají s partnerem, no dneska už jsem se rozhodla, že se pustím do všech povinností, dokud to jde, v prvním těhotenství jsem trpěla šílenými nevolnostmi až do porodu, několikrát hospitalizace, takže musím makat dokud to jde a zařídit hodně věcí.
Z toho důvodu chci po cca tom 12. týdnu začít i chystat pro miminko, minule jsem to fakt nezvládla a pak jsem řešila miliardu věcí až po porodu
![]()
Taky finančně chci kupovat věci postupně, ať to není šílená jednorázová částka, pak.
Já taky nelenošim, zbláznila bych se. Navíc mám doma pětiletou cácorku, takže to ani nejde
Jenom když je tatínek doma. V práci je to fajn, pracuji na směny, i noční a jsem odhodlaná pracovat dokud to bude možný. Minule jsem šla na mateřskou 8 týdnů před porodem a bylo to děsný. Myslela jsem, že se ukoušu nudou. Takže jestli to všechno bude v pořádku, půjdu tak 14 dní před.
A unavená jsem teda taky, sice ne tolik jako v prvním těhotenství, ale taky chodím spát v osm ![]()
Holky, já bych také chtěla do uzavřené. TP mám, zatím podle appky, 10.10. Veřejně tady psát právě nechci. Určitě napíšu o sobě a budu pravidelně přispívat. Slibuji ![]()
Já bych asi spís byla pro uzavřenou skupinku na facebooku, přece jen se mi tam líp píše a chodím tam častěji.. s minulým miminkem máme taky s holkama na fb skupinku, je nas tam teda asi 200, což mi přijde moc, přispívá tak 50, ale kdyby nás bylo míň, bylo by to super.
Ale kdybyste nechtěli, tak bych se taky ráda přidala sem k vám (holt se sem naučím chodit pravidelně) 😃
Holky taky bych byla ráda,když mě přijmete,ale na facebook nechodím tak uvidíme 😊
Ahoj holky, tak první kontrolu mám za sebou.
Tak teda jsem těhotná.
Úplný začátek,
ještě nebylo. Ale mimčo je na správném místě… Pán doktor moc neporadil - prý - můžete úplně všechno, vůbec se neomezujte.
Tak jsem se vyptávala … co lyže, co fitness (chodím na posilování celého těla) … prý všechno můžu a když na těch lyžích spadnu, že to nevadí, že teď potřebuji hodně pohybu. Taaaaak teda nevím co si o tom mám
… Příští kontrola až za měsíc i s krví. ![]()
Jinak co se týče facebooku, tak bych byla pro tajnou skupinu..... přece jen bych nechtěla, aby to ještě někteří věděli.
Pokud se někdo přidá, beru všemi deseti. ![]()
@Macri Gratuluji k uspesne kontrole…muzu se jen zeptat, jaky tyde jsi? (Teda pokud to vis)…dekuji…
@Piiimiii Já právě tady tu skupinu nějak nemůžu najít … .jak se dostanu do skupiny ?:) Jsem tu nová, tak se neorientuji. ![]()
Jinak podle apky jsem týden 5+3 teprve.
Se divím, že tam vůbec něco našel.
Ale dost jsem se bála mimoděložního, měla jsem bolest více méně na jednom místě na straně, tak mě to uklidnilo.