TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2642
6.2.19 12:04

@Lenka_eihwaz
Ja jsem taky ted hrozny lenoch :) na jednu stranu mam strach se namahat aby se tam to mimco udrzelo tak odpocivam co nejvic to jde. Ale zase si taky rikam ze nemuzu vsechny povinnosti odkladat :D jsou maminky ktere maji doma dalsi jedno nebo i dve deti a taky si u nich moc neodpocinou ze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.2.19 12:09

Taky bych rada do skupinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.2.19 12:15

Ja nelenosim, nebavi me to…v praci ten cas tak krasne leti…jakmile ale prijdu domu tak jsem trochu apaticka a teda i dost hodne unavena- takze chodim spat mezi 7-8 vecer, drive jsem chodila mezi 10-11…rano se vzbudim a cestu do prace v aute prozyvam…pak v praci se samozrejme proberu (neustale podnety), ale uz pri ceste domu zase zyvam a tesim se na postel…celkem si me ted ten muj snoubenec ani poradne neuzije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
6.2.19 12:23

Taky mám zájem o členství, nevím, jak se to dělá! :)
No já doma už jedno dítě mám, ale samostatné, 7 let, takže všechno zvládají s partnerem, no dneska už jsem se rozhodla, že se pustím do všech povinností, dokud to jde, v prvním těhotenství jsem trpěla šílenými nevolnostmi až do porodu, několikrát hospitalizace, takže musím makat dokud to jde a zařídit hodně věcí.
Z toho důvodu chci po cca tom 12. týdnu začít i chystat pro miminko, minule jsem to fakt nezvládla a pak jsem řešila miliardu věcí až po porodu :? 8o
Taky finančně chci kupovat věci postupně, ať to není šílená jednorázová částka, pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.2.19 12:25

Já taky nelenošim, zbláznila bych se. Navíc mám doma pětiletou cácorku, takže to ani nejde :-) Jenom když je tatínek doma. V práci je to fajn, pracuji na směny, i noční a jsem odhodlaná pracovat dokud to bude možný. Minule jsem šla na mateřskou 8 týdnů před porodem a bylo to děsný. Myslela jsem, že se ukoušu nudou. Takže jestli to všechno bude v pořádku, půjdu tak 14 dní před.
A unavená jsem teda taky, sice ne tolik jako v prvním těhotenství, ale taky chodím spát v osm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
6.2.19 12:39

Holky, já bych také chtěla do uzavřené. TP mám, zatím podle appky, 10.10. Veřejně tady psát právě nechci. Určitě napíšu o sobě a budu pravidelně přispívat. Slibuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.2.19 12:45

Já bych asi spís byla pro uzavřenou skupinku na facebooku, přece jen se mi tam líp píše a chodím tam častěji.. s minulým miminkem máme taky s holkama na fb skupinku, je nas tam teda asi 200, což mi přijde moc, přispívá tak 50, ale kdyby nás bylo míň, bylo by to super. :) Ale kdybyste nechtěli, tak bych se taky ráda přidala sem k vám (holt se sem naučím chodit pravidelně) 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
6.2.19 13:00

@elko17

taky mi fb možná přijde lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.2.19 13:15

Já FB nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
6.2.19 13:35

Holky taky bych byla ráda,když mě přijmete,ale na facebook nechodím tak uvidíme 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.2.19 16:17

Ahoj holky, tak první kontrolu mám za sebou. :D Tak teda jsem těhotná. :D Úplný začátek, :srdce: ještě nebylo. Ale mimčo je na správném místě… Pán doktor moc neporadil - prý - můžete úplně všechno, vůbec se neomezujte. :D Tak jsem se vyptávala … co lyže, co fitness (chodím na posilování celého těla) … prý všechno můžu a když na těch lyžích spadnu, že to nevadí, že teď potřebuji hodně pohybu. Taaaaak teda nevím co si o tom mám :think: … Příští kontrola až za měsíc i s krví. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.2.19 16:19

Jinak co se týče facebooku, tak bych byla pro tajnou skupinu..... přece jen bych nechtěla, aby to ještě někteří věděli. :) Pokud se někdo přidá, beru všemi deseti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.2.19 16:57

Ja obecne radeji tady, nez fb- tak to aspon muzeme rozdelit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.2.19 16:58

@Macri Gratuluji k uspesne kontrole…muzu se jen zeptat, jaky tyde jsi? (Teda pokud to vis)…dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.2.19 17:02

@Piiimiii Já právě tady tu skupinu nějak nemůžu najít … .jak se dostanu do skupiny ?:) Jsem tu nová, tak se neorientuji. :)

Jinak podle apky jsem týden 5+3 teprve. :) Se divím, že tam vůbec něco našel. :) Ale dost jsem se bála mimoděložního, měla jsem bolest více méně na jednom místě na straně, tak mě to uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí