Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To mám dost podobné..taky mi asi dost klesnul tlak. TP mám hned na začátku října a na kontrolu jdu v úterý, tak už nemůžu dostat, jak se těším a zároveň mám obavy:)
Tak stále nic. Je to škoda,že se skupina založí jen pro pár lidí ,myslela jsem že emimino funguje jinak,ale to jsem se asi spletla ![]()
@Sisa32 píše:
Tak stále nic. Je to škoda,že se skupina založí jen pro pár lidí ,myslela jsem že emimino funguje jinak,ale to jsem se asi spletla
Přesně, nevím proč chtěli jen 10ti clenou skupinu, přijde mi to jako kravína…přeci jen si více poradí 200clenna skupina než tak malá a že nemáš přehled o tom kdo má jaké vyšetření mi tedy přijde jako kravina ![]()
Holky samozrejme si muzete psat tady, jaosobne budu koukat i sem
a kdyby jste chtely psat soukromne aby to tady nebylo videt, muzete si zalozit take skupinku, nebo psat do zprav ![]()
@Sisa32 píše:
Tak stále nic. Je to škoda,že se skupina založí jen pro pár lidí ,myslela jsem že emimino funguje jinak,ale to jsem se asi spletla
Když jsem zakládala tohle téma, tak jsem nečekala, že to takto dopadne.. myslela jsem, ze zustaneme tady se podporovat.. ale tak my tady pořád zustat muzeme ![]()
@Barcaa93 píše:
Přesně, nevím proč chtěli jen 10ti clenou skupinu, přijde mi to jako kravína…přeci jen si více poradí 200clenna skupina než tak malá a že nemáš přehled o tom kdo má jaké vyšetření mi tedy přijde jako kravina
Přesně ![]()
@Sisa32
Tobe psala ze ti posle pozvanku nedostala jsi ji? Objevi se uplne dole pod vsemi upozornenimi ![]()
Holky, popravde moc nechapu, proc jako nrpsat verejne..vsak tady mame kazda prezdivky..ale nechávám na vas
nerypu, jenom nechápu
Holky myslím, že se časem objeví těch holek víc, takže to tu ožije
takže když mi přijde upozornění určitě nakouknu a že je to veřejné mi nevadí ![]()
@Vendulka9 píše:
Holky, popravde moc nechapu, proc jako nrpsat verejne..vsak tady mame kazda prezdivky..ale nechávám na vasnerypu, jenom nechápu
Taky si myslim
a nebo uzavřena,ale všichni..Ale je to teda jedno ja zustavam tady.Nevadi mi,kdyz se mě nekdo zepta na něco víckrát nebo se musim zeptat ja,protože je nas tu ,,moc" ![]()
@Verca 91 píše:
Taky si myslima nebo uzavřena,ale všichni..Ale je to teda jedno ja zustavam tady.Nevadi mi,kdyz se mě nekdo zepta na něco víckrát nebo se musim zeptat ja,protože je nas tu ,,moc"
Přesně tak ![]()
@Bianka28 píše:
Ahoj holky, můžu se přidat?
Určitěeee
gratuluju
![]()
Ahoj, TP porodu mám dle aplikace 14.10.
už jste byl někdo na ultrazvuku a bylo tam něco vidět? Já jsem objednaná na 21.2., ale vůbec nevím jak to čekání vydržím. Docela se mi pořád točí hlava a bolí mě břicho