TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.2.19 08:59

Ahoj, TP porodu mám dle aplikace 14.10. :) už jste byl někdo na ultrazvuku a bylo tam něco vidět? Já jsem objednaná na 21.2., ale vůbec nevím jak to čekání vydržím. Docela se mi pořád točí hlava a bolí mě břicho :(

• Citovat
  • Upravit
16
7.2.19 09:29

To mám dost podobné..taky mi asi dost klesnul tlak. TP mám hned na začátku října a na kontrolu jdu v úterý, tak už nemůžu dostat, jak se těším a zároveň mám obavy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
7.2.19 10:31

@Nebeská Lakmé
A v kterem jsi tt? Podle ms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
7.2.19 11:24

Tak stále nic. Je to škoda,že se skupina založí jen pro pár lidí ,myslela jsem že emimino funguje jinak,ale to jsem se asi spletla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.2.19 11:36
@Sisa32 píše:
Tak stále nic. Je to škoda,že se skupina založí jen pro pár lidí ,myslela jsem že emimino funguje jinak,ale to jsem se asi spletla :nevim:

Přesně, nevím proč chtěli jen 10ti clenou skupinu, přijde mi to jako kravína…přeci jen si více poradí 200clenna skupina než tak malá a že nemáš přehled o tom kdo má jaké vyšetření mi tedy přijde jako kravina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
7.2.19 11:47

Holky samozrejme si muzete psat tady, jaosobne budu koukat i sem :) a kdyby jste chtely psat soukromne aby to tady nebylo videt, muzete si zalozit take skupinku, nebo psat do zprav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.19 11:48
@Sisa32 píše:
Tak stále nic. Je to škoda,že se skupina založí jen pro pár lidí ,myslela jsem že emimino funguje jinak,ale to jsem se asi spletla :nevim:

Když jsem zakládala tohle téma, tak jsem nečekala, že to takto dopadne.. myslela jsem, ze zustaneme tady se podporovat.. ale tak my tady pořád zustat muzeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.19 11:48
@Barcaa93 píše:
Přesně, nevím proč chtěli jen 10ti clenou skupinu, přijde mi to jako kravína…přeci jen si více poradí 200clenna skupina než tak malá a že nemáš přehled o tom kdo má jaké vyšetření mi tedy přijde jako kravina :)

Přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
7.2.19 11:49

@Sisa32
Tobe psala ze ti posle pozvanku nedostala jsi ji? Objevi se uplne dole pod vsemi upozornenimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.19 11:50

Holky, popravde moc nechapu, proc jako nrpsat verejne..vsak tady mame kazda prezdivky..ale nechávám na vas :) nerypu, jenom nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.2.19 12:51

Holky myslím, že se časem objeví těch holek víc, takže to tu ožije :-) takže když mi přijde upozornění určitě nakouknu a že je to veřejné mi nevadí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.2.19 13:15
@Vendulka9 píše:
Holky, popravde moc nechapu, proc jako nrpsat verejne..vsak tady mame kazda prezdivky..ale nechávám na vas :) nerypu, jenom nechápu

Taky si myslim ;) a nebo uzavřena,ale všichni..Ale je to teda jedno ja zustavam tady.Nevadi mi,kdyz se mě nekdo zepta na něco víckrát nebo se musim zeptat ja,protože je nas tu ,,moc" :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.19 14:23
@Verca 91 píše:
Taky si myslim ;) a nebo uzavřena,ale všichni..Ale je to teda jedno ja zustavam tady.Nevadi mi,kdyz se mě nekdo zepta na něco víckrát nebo se musim zeptat ja,protože je nas tu ,,moc" :andel:

Přesně tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
7.2.19 14:53

Ahoj holky, můžu se přidat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.19 15:01