TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1328
9.2.19 05:20

@Macri Jdu na kontrolu ve středu. Už se moc těším. :srdce:
Doufám, že tam něco uvidí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.2.19 05:24

@Sanka_z @Darluska @Shierly moc vám gratuluji :srdce: a vitejte :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.2.19 05:25

@Mite7 vítej a gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.2.19 05:29
@Barcaa93 píše:
Tak jsem pozvana na kontrolu až 11.3. tak se asi zatím budu kochat testama :-) :D :D :D to bude doba ještě…na to že první je z odpolední moci v den vynechané ms, tak to snad vypadá dobře :andel:

Ty jo, to je docela dlouho 8o
Vždyť, to je až za měsíc.
No… Každý doktor je jiny… :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.2.19 05:34

@misixka také gratuluji a vítej :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.2.19 05:39
@Verca 91 píše:
@Zuzkazbrna Uvidím jeste jaky mi da termín dr tenhle je zatím podle ms
@Bianka28 Tak to vim o čem mluvis taky jako kadernice stojim porad na nohou :andel:

No… Včera také mazec 12 hodin v kuse, takže to znáš. Nejhorsi je, když na tebe cely den lidi mluvi.. Ale, když to nejsou pesimisti, tak mi to tolik nevadi. :mrgreen:
Včera jsem na Vás holky, neměla vůbec čas, teď nemůžu spát :nevim: a mohla bych se přetrhnout, abych odpověděla na zprávy. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.2.19 05:46

Holky :D :*

Jaké máte dnes ráno? :D
Citite se v pohodě?  :kytka:

Já jsem v dobré náladě, nic mi není, ani špatně :D, ani mě už netahá spodek :dance:
Sedim v kuchyni s manželem :hug:
a koukám na něj, jak vaří, chceme jet dopoledne na zabijacku, tak ať má zaklad v troube. :palec:
Je šéfkuchar v Pražské restauraci, takže já a vařit :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

Tak holky..... Jak jste na tom??????? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.2.19 07:35

@lalala2016 moc děkuju. Jojo, je to první. :) jinak jsem strašně unavená, usla bych snad i ve stoje, píchání v podbřišku, občas blbě od žaludku a nejdřív mě bolely prsa, pak jenom bradavky a teď zase začínaj celý. Jsem zvědavá, co bude následovat. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.2.19 07:37

Mně nic moc není, jenom mě bolí prsa. Ze začátku jenom bradavky trochu a teď úplně celý. Včera jsem celý den prospala. Budila jsem se jenom proto, abych se mohla najíst. Na kontrolu jdu ve středu a nemůžu se dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.2.19 07:40

@Bianka28 Krásný ráno. :-) Teda, závidim šéfkuchaře, přítel moc vařit neumí (ale nevadí, samozřejmě). Přišla jsem z práce utahaná jak pes, nasnídám se a mažu spát, takže celá sobota bude stát za prd. Ale jinak se cítím taky překvapivě dobře. Tak ať nám to vydrží. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.2.19 08:10
@m.amar
@m.amar píše:
Mně nic moc není, jenom mě bolí prsa. Ze začátku jenom bradavky trochu a teď úplně celý. Včera jsem celý den prospala. Budila jsem se jenom proto, abych se mohla najíst. Na kontrolu jdu ve středu a nemůžu se dočkat.

Jdu také ve středu. :palec:
Tak přeji dobrou chuť a hezké ráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
9.2.19 08:12

@Bianka28 ty joo, tak to mas dobre, ze manzel takle vari :) Obdivuju te, ze zvladas cely den stat v kadernictvi, ja delam v kancelari a jsem tak utahana, ze se kazdy den tesim domu, at si uz lehnu :D Kazdy den chodim spat 21-22h, dyl jako driv uz nevydrzim. Vcera jsem vytuhla v 21h na gauci :D No ja nevim, jak kazdy den zvladnu chodit do prace, nejak to prezivam no :D Ale hlavne, at je malicke v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.2.19 08:12
@Shierly píše:
@Bianka28 Krásný ráno. :-) Teda, závidim šéfkuchaře, přítel moc vařit neumí (ale nevadí, samozřejmě). Přišla jsem z práce utahaná jak pes, nasnídám se a mažu spát, takže celá sobota bude stát za prd. Ale jinak se cítím taky překvapivě dobře. Tak ať nám to vydrží. :-)

Hlavně, ať je vše v pořádku :palec:
Teda noční bych asi nedala, většinou byvam mrtva v pul desáté večer. Za to ale brzy vstávám :D
Tak dobrou noc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
9.2.19 08:15

@Shierly u nas je to take prvni, pred lety jsem si prosla ZT :( Me boli prsa cela, nekdy boli, nekdy zase ne, furt je sleduju :D Jinak jsem cely den utahana, je mi na zvraceni, nejlip je mi k veceru, ale nevydrzim byt vzhuru dyl nez do 22h :D No vubec nevim, jak budu takhle zvladat v praci. Snad to utece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.2.19 08:21
@Shierly píše:
@Bianka28 Krásný ráno. :-) Teda, závidim šéfkuchaře, přítel moc vařit neumí (ale nevadí, samozřejmě). Přišla jsem z práce utahaná jak pes, nasnídám se a mažu spát, takže celá sobota bude stát za prd. Ale jinak se cítím taky překvapivě dobře. Tak ať nám to vydrží. :-)
Hlavně, ať je vše v pořádku :palec:
Teda noční bych asi nedala, většinou byvam mrtva v pul desáté večer. Za to ale brzy vstávám :D
Tak dobrou noc :kytka:
@lalala2016 píše:
@Bianka28 ty joo, tak to mas dobre, ze manzel takle vari :) Obdivuju te, ze zvladas cely den stat v kadernictvi, ja delam v kancelari a jsem tak utahana, ze se kazdy den tesim domu, at si uz lehnu :D Kazdy den chodim spat 21-22h, dyl jako driv uz nevydrzim. Vcera jsem vytuhla v 21h na gauci :D No ja nevim, jak kazdy den zvladnu chodit do prace, nejak to prezivam no :D Ale hlavne, at je malicke v poradku :)

Zvladnou se to dá. Většinou den začínám v půl sedme, kdy už mám prvni zakaznici 8) a končím tak o půl osmé večer. Přijdu domů, dám detem najíst :mrgreen: a mažu do postele :)
Jedině o vikendu stiham domaci práce :mrgreen:

A hele… Koukej… Manžel si hraje. Myslela jsem, že dělá kalkulace na PC :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí