Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Macri Jdu na kontrolu ve středu. Už se moc těším. ![]()
Doufám, že tam něco uvidí ![]()
@Barcaa93 píše:
Tak jsem pozvana na kontrolu až 11.3. tak se asi zatím budu kochat testama![]()
![]()
![]()
to bude doba ještě…na to že první je z odpolední moci v den vynechané ms, tak to snad vypadá dobře
Ty jo, to je docela dlouho ![]()
Vždyť, to je až za měsíc.
No… Každý doktor je jiny…
![]()
@Verca 91 píše:
@Zuzkazbrna Uvidím jeste jaky mi da termín dr tenhle je zatím podle ms
@Bianka28 Tak to vim o čem mluvis taky jako kadernice stojim porad na nohou
No… Včera také mazec 12 hodin v kuse, takže to znáš. Nejhorsi je, když na tebe cely den lidi mluvi.. Ale, když to nejsou pesimisti, tak mi to tolik nevadi. ![]()
Včera jsem na Vás holky, neměla vůbec čas, teď nemůžu spát
a mohla bych se přetrhnout, abych odpověděla na zprávy.
![]()
Holky
![]()
Jaké máte dnes ráno? ![]()
Citite se v pohodě? ![]()
Já jsem v dobré náladě, nic mi není, ani špatně
, ani mě už netahá spodek ![]()
Sedim v kuchyni s manželem ![]()
a koukám na něj, jak vaří, chceme jet dopoledne na zabijacku, tak ať má zaklad v troube. ![]()
Je šéfkuchar v Pražské restauraci, takže já a vařit
![]()
Tak holky..... Jak jste na tom??????? ![]()
@lalala2016 moc děkuju. Jojo, je to první.
jinak jsem strašně unavená, usla bych snad i ve stoje, píchání v podbřišku, občas blbě od žaludku a nejdřív mě bolely prsa, pak jenom bradavky a teď zase začínaj celý. Jsem zvědavá, co bude následovat. A co ty?
Mně nic moc není, jenom mě bolí prsa. Ze začátku jenom bradavky trochu a teď úplně celý. Včera jsem celý den prospala. Budila jsem se jenom proto, abych se mohla najíst. Na kontrolu jdu ve středu a nemůžu se dočkat.
@Bianka28 Krásný ráno.
Teda, závidim šéfkuchaře, přítel moc vařit neumí (ale nevadí, samozřejmě). Přišla jsem z práce utahaná jak pes, nasnídám se a mažu spát, takže celá sobota bude stát za prd. Ale jinak se cítím taky překvapivě dobře. Tak ať nám to vydrží. ![]()
@m.amar píše:
Mně nic moc není, jenom mě bolí prsa. Ze začátku jenom bradavky trochu a teď úplně celý. Včera jsem celý den prospala. Budila jsem se jenom proto, abych se mohla najíst. Na kontrolu jdu ve středu a nemůžu se dočkat.
Jdu také ve středu. ![]()
Tak přeji dobrou chuť a hezké ráno ![]()
@Bianka28 ty joo, tak to mas dobre, ze manzel takle vari
Obdivuju te, ze zvladas cely den stat v kadernictvi, ja delam v kancelari a jsem tak utahana, ze se kazdy den tesim domu, at si uz lehnu
Kazdy den chodim spat 21-22h, dyl jako driv uz nevydrzim. Vcera jsem vytuhla v 21h na gauci
No ja nevim, jak kazdy den zvladnu chodit do prace, nejak to prezivam no
Ale hlavne, at je malicke v poradku ![]()
@Shierly píše:
@Bianka28 Krásný ráno.Teda, závidim šéfkuchaře, přítel moc vařit neumí (ale nevadí, samozřejmě). Přišla jsem z práce utahaná jak pes, nasnídám se a mažu spát, takže celá sobota bude stát za prd. Ale jinak se cítím taky překvapivě dobře. Tak ať nám to vydrží.
Hlavně, ať je vše v pořádku ![]()
Teda noční bych asi nedala, většinou byvam mrtva v pul desáté večer. Za to ale brzy vstávám ![]()
Tak dobrou noc ![]()
@Shierly u nas je to take prvni, pred lety jsem si prosla ZT
Me boli prsa cela, nekdy boli, nekdy zase ne, furt je sleduju
Jinak jsem cely den utahana, je mi na zvraceni, nejlip je mi k veceru, ale nevydrzim byt vzhuru dyl nez do 22h
No vubec nevim, jak budu takhle zvladat v praci. Snad to utece ![]()
@Shierly píše:Hlavně, ať je vše v pořádku
@Bianka28 Krásný ráno.Teda, závidim šéfkuchaře, přítel moc vařit neumí (ale nevadí, samozřejmě). Přišla jsem z práce utahaná jak pes, nasnídám se a mažu spát, takže celá sobota bude stát za prd. Ale jinak se cítím taky překvapivě dobře. Tak ať nám to vydrží.
@lalala2016 píše:
@Bianka28 ty joo, tak to mas dobre, ze manzel takle variObdivuju te, ze zvladas cely den stat v kadernictvi, ja delam v kancelari a jsem tak utahana, ze se kazdy den tesim domu, at si uz lehnu
Kazdy den chodim spat 21-22h, dyl jako driv uz nevydrzim. Vcera jsem vytuhla v 21h na gauci
No ja nevim, jak kazdy den zvladnu chodit do prace, nejak to prezivam no
Ale hlavne, at je malicke v poradku
Zvladnou se to dá. Většinou den začínám v půl sedme, kdy už mám prvni zakaznici
a končím tak o půl osmé večer. Přijdu domů, dám detem najíst
a mažu do postele ![]()
Jedině o vikendu stiham domaci práce ![]()
A hele… Koukej… Manžel si hraje. Myslela jsem, že dělá kalkulace na PC
![]()