Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tulidlo píše:
@Viktoria 12196 ahoj, já jsem z MB 😊 jinak zdravím všechny, dle kalkulačky mám termín 8.10. A na první kontrolu jdu v pátek 14.2.
Pátek 14.2 není
ale neboj, to samé mám i já
hlavně ať nejdeš zítra a neprosvihnes to ![]()
@tulidlo píše:
@Sisa32 těhotenska demence tak brzo? Super 😂 😂 😂 😂
Neboj ,kdyby všichni nemluvili o tom pitomém americkém svátku takzvaný Valentýn, vůbec bych datum nevěděla,jsem na nemocenské a občas nevím zda je sobota nebo pondělí
![]()
@lalala2016 přesně tak … Pro mě jo také nejdůležitější… Hlavní je mimi… No já mám zas ten problém že nemám chuť vůbec na nic…nejde mi pořádně jíst jedine co jsem schopná bezproblému sníst je ovoce nebo zelenina ale z ostatního je mi těžko a ani to nechci vidět.. ale nějak to musím překonat aby Mimi dostalo vše co je potřeba 😍 😍
@tulidlo tak to je super.. já mám taky tak nějak to vychází konec září začátek října … Tak když vše dobře dopadne tak můžeme aspoň vozit spolu 😊
@tulidlo v pohodě… Už ji asi taky mám … Mě se zas stalo že sem přišla na kontrolu 12.2 tak jsem to měla i na kartě napsané ale oni to měli v PC 13.2. a prej že nejsem objednaná :S ale nevadí… Hlavní je že vím že Mimi už je pomalu na cestě a zbytek je mi fuk ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se k vám přidat. Dnes jsem 5+2 tt a na kontrolu srdíčka jdu 27.2.
už se moc těším, protože potom to řekneme budoucím prarodičům. Už se těším až se o tu radost budu moct s někým podělit. Kdy jste to oznámili vy? Díky za odpovědi ![]()
Ahoj ženy. Jak se vám daří? Já to mam jak na houpačce, chvíli dobrý (a v tu chvíli si říkám, jestli je vše ok), chvíli blbý…ale co mě teda položilo…snažim se omezit kafe na jedno denně než jdu do práce, a tak včera po práci jsem si uvařila černej čaj, vypila jsem ho…a tak blbě mi snad v životě nebylo. Nezvracela jsem, ale neměla jsem k tomu daleko. ![]()
Jinak samozřejmě zdravim všechny nově příchozí. A jak se tu někdo ptal, tak já jsem z Plzně. Omlouvám se, že přesně nevím kdo, ale jsem na telefonu a už nemám energii to hledat.
@Sendy54 my to ještě neoznámili… Tento víkend to pojedeme oznámit manželovým rodičům A další víkend ten mým jinak jsem 6+5
@Shierly ahoj, to jsem byla já… akorát dávej pozor na ten čaj protože čaj obsahuje tzv. Tein a ten je prý horší než kofein a kord ten černej
Já jsem zatím z Prahy ale v červnu se stěhujeme kousek od Ústí nad Orlicí je tu někdo s okolí? Já tam totiž nikoho neznám
@lalala2016 píše:
@_Kája90 ty jo a jinak je vsechno v poradku? Co male? Ja zatim kazdy den v praci vzdycky nejak zvladnu, ale je to desne unavujici. Prijdu pak domu a lehnu a dam nohy nahoru, uz ani nevarim vecere
Já jsem neuvěřitelně vyzdimana. Nepiju, tak že dehydratace. Jinak malej byl při příjmu ok. Srdíčko tlouklo jak o závod.
Kdyby mi nedávali léky na ten žaludek tak nejím a nepiju vůbec. Jen
.
Tobe a všem které chodíte do práce fandím.
@Sendy54 ahooj, vítej!
my jsme to řekli prarodičům hned. Že je možnost, že budou v říjnu babi a děda.
takže naši rodiče to vědí. Nejsme na nějaké pověry a zaříkávání a vím, že i kdyby se teď mělo stát něco špatného a miminko by v říjnu nebylo, tak bychom jim to stejně řekli a přijde mi lepší, abysme se teď radovali všichni společně
, než potom přijít a říct čekali jsme miminko a teď už ne… takže u nás se těšíme všichni hrozně moc už teď a na kontrolu jdu až 11.3., takže tak. ![]()