TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4531
14.7.11 19:27

já tu jsem s vámi teda teprve chvíli,ale taky souhlasím se zamčením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
14.7.11 19:30

holky mne je to celkem jedno, jak rika jitu, ma to i svoje vyhody.
jen bych nerada, aby to dopadlo jako v jiny zamceny skupine, kdy pak skupinka jednech rozhodovala jak kdo casto chodi a prispiva a pokud nekdo nechodil a neprispival podle nich dost casto, tak se bez milosti vykopavalo ze skupiny ven :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 19:33
janiii;-) píše:
holky mne je to celkem jedno, jak rika jitu, ma to i svoje vyhody.
jen bych nerada, aby to dopadlo jako v jiny zamceny skupine, kdy pak skupinka jednech rozhodovala jak kdo casto chodi a prispiva a pokud nekdo nechodil a neprispival podle nich dost casto, tak se bez milosti vykopavalo ze skupiny ven :-?

Jani tohle by urcite prece nebyl nas pripad ne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
14.7.11 19:38

Ahoj, holky!
Jenom chci pozdravit ze skupiny „srpňátka 2010“ :lol:
Už to máte za pár, tak přeji všem rychlý, bezbolestný a bezproblémový porod :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
14.7.11 19:38

ivi nerikam, ze tohle by byl nas pripad :-) jen jsem uvedla co me znechutilo na jiny uzavreny skupine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 19:46
janiii;-) píše:
ivi nerikam, ze tohle by byl nas pripad :-) jen jsem uvedla co me znechutilo na jiny uzavreny skupine…

Jasny no nekdy je to prehnane az moc jako :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
14.7.11 19:47

ale musim rict, ze obcas jsem taky mela obavy, kdyz jsem se tu rozepisovala o tchyni a tak, aby nahodou nekdo neco, proto jsem se snazila brzdit v nejakym konkretnejsim popisu, radsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 19:58
janiii;-) píše:
ale musim rict, ze obcas jsem taky mela obavy, kdyz jsem se tu rozepisovala o tchyni a tak, aby nahodou nekdo neco, proto jsem se snazila brzdit v nejakym konkretnejsim popisu, radsi :mrgreen:

Ja si mysllim :-) no jo clovek se nekdy rozvasni :mrgreen: :mrgreen: znam to moc dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.7.11 20:16

dobre holky tak ja to idem zalozit a ozvem sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.7.11 20:27

link na zamknutu diskusku https://www.emimino.cz/…011/diskuse/#… pridam toho, kto sa prihlasi :-)

kto by nevedel ako poziadat o vstup tak kludne napiste sem alebo do sukromnej spravy :palec: dneska som tu cely vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 20:50
cuttysark píše: link na zamknutu diskusku https://www.emimino.cz/…011/diskuse/#… pridam toho, kto sa prihlasi :-)kto by nevedel ako poziadat o vstup tak kludne napiste sem alebo do sukromnej spravy :palec: dneska som tu cely vecer

tal jsem to poslala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.7.11 20:51

koli uz si tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 20:54
:palec:
cuttysark píše:
koli uz si tam :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
14.7.11 20:54

Ahojda holky,

po delší době zdravím..vy prostě jedete jak draci a já vám nestačím :nevim:

V úterý jsme byla v poradně, tak je vše OK, CS 2, ale malá má prý hlavičku hodně sestouplou dolů, proto mám takový divný tlaky na stydký kosti…mám se šetřit :nevim: což s jedním dítětem doma moc nejde :nevim:

Bohužel dneska jsem se dozvěděla špatnou zprávu..kolegyně z práce, co měla TP o 5 dní přede mnou, minulý týden porodila akutním císařem, pže na UZ jí mimi ubývalo na váze a ubývala jí plodovka..malá má ve 34.tt jen 900g :-( nikdo neví, čím to je a nevypadá to moc dobře :-( Nehcic nikoho strašit nebo tak, jen jsem si potřebovala ulevit, pže jsem z toho celý den hodně špatná :-(

Příští týden se chystám dokoupit poslední věcičky a budu chystat, at už to máme :roll: zítra jedem na víkend pod stan, tak snad to zvládnu..spát nemůžu už ani doma na posteli, takže na zemi to bude asi lahůdka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
14.7.11 20:57

Jé, tady se zamyká..snad můžu k vám, idkyž vás moc nestíhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie