Poradna duly
Jana Čurdová
cuttysark píše:
let's go sem https://www.emimino.cz/…rankovani/5/#…aj ja vas chcem na fejsbuuuuk!
floa - viz odkaz nahoře
| Floo my sme se zamkli,koukni asi dvě stránky před je tam napsaný správce skupiny myslím a napiš jí,že chceš přidat ráda tě přidá a my tě tam moooooooooooc rádi uvidíme |
ahoj holky, já teď byla 3 týdny na dovči a zase jsem tady nějak mimo. Mondíku děkuji za zprávu. Tato vytvořená skupina by se nedala uzamknout, aby se nemusela zakládat jiná?
Ahoj všem, taky jsem tady asi měsíc nebyla. Čtrnáct dní dovča a nejdřív jsem byla u rodičů a dodělávala zkoušky. Tak jsem taky trochu mimo. Zkusím zažádat o to členství ![]()
Holouška píše:
ahoj holky, já teď byla 3 týdny na dovči a zase jsem tady nějak mimo. Mondíku děkuji za zprávu. Tato vytvořená skupina by se nedala uzamknout, aby se nemusela zakládat jiná?
nn skupina otvorena sa neda zamknut ![]()
holky vsetky co ste si zaziadali ste uz v sukromnej skupine, cakame na dalsie ![]()
Ahoj holky taky jsem zažádala i když jsem tu delší dobu nebyla. Dneska jdu na kontrolu tak jsem zvědavá na váhu malé
)) Hezký den
cuttysark píše:
Lalinka si tam
děkuju ale chce to po mě zase žádost tak jsem musela zažádat znovu tak snad to už pujde ![]()
holky koukám že už to tu máte celkem rozjeté a rozpovídané
sice jdu poždě ale můžu se přidat ?
Ahoj. My jsme se uzamkly do skupiny. Požádej Cuttysark (o 2 přísěvky výše) přes soukromou zprávu, ona Tě přidá do té uzamčené diskuse.
Jasne, pridej se! Jak pise Krmar, pozadej o vstup do skupiny, budeme radi! ![]()
klarushka píše:
děkuji holky už jsem ji poprosila) tak snad
)