Poradna duly
Jana Čurdová
právě mě bolí bříško i po stranách ne jen dole a vždycky mi u toho bříško strašně ztvrdne jako bych ho měla hodně moc nafouklý…
Ivet23 píše:Ivet23 píše:nebot u nas to chodi tak, ze by se mohlo uklizet do kola, jdu uklidim pokoj a nez se do nej vratim muzu znovaJitule84 píše:Teda
Mondik, u nás je dnes také příjemněZataženo s 19°C.Jinak já mám pořádek ráda. Asi uklízím trochu víc, ale mě to nevadí. Prach utírám obden a každý den luxují malým vysavačem rohy tam, kde máme dlažbu a lino. Muzeum to není, ale pořádek musí být
![]()
![]()
![]()
pockej az bude mrnous
![]()
to je jak u nás doma..pořád v pokoji vydrží sotva 20 min. ![]()
Jitus, az po vlozeni sveho prispevku koukam, ze i Ivet tu narazela na ucitelky
. Ne, to fakt nemela byt urazka, ja vetsinu ucitelek obdivuju, vis. Protoze vidim u mamky, jaka to je prace… A sama jsem psala diplomku na tema „Skola jako vychovne vzdelavaci system a osobnost ucitele“. Mela jsem docela slozity vyzkum, delala jsem dotaznik asi se 150 zaky, abych zjistila, jake vlastnosti jsou pro ne u ucitele nejdulezitejsi + pohovor s nejakymi 6 ci 8 uciteli, takze zajimave to bylo teda…
peggyska píše:
právě mě bolí bříško i po stranách ne jen dole a vždycky mi u toho bříško strašně ztvrdne jako bych ho měla hodně moc nafouklý…
jo jako bys měla místo břicha jeden velkej kámen a někdy mi ta bolest vystřeluje do zad
koliska píše:peggyska píše:jo jako bys měla místo břicha jeden velkej kámen a někdy mi ta bolest vystřeluje do zad
přesně…
peggyska píše:koliska píše:přesně…peggyska píše:jo jako bys měla místo břicha jeden velkej kámen a někdy mi ta bolest vystřeluje do zad
tak to máme stejný potíže,tak pozjištuj co toje ![]()
Modnik, to je v pohodě.
Já si to vůbec neberu. Vím, že učitelé nejsou bohužel v dnešní době vůbec doceněný. Naopak, spoustu rodičů je před dětmi shazuje a proto školství vypadá tak jak vypadá
![]()
Holky, tu ms bolest mám také dost často, břicho mi přitom také ztvrdne. Bolí mě v kříži, ale já to spíše spojuji s tím delším seděním…
Jitule84 píše:
Mondik, s tím počítám, že s mimčem to bude všechno naopak, ale i tak prostě pořádek udržovat budu, ale v mezích normy. Nemyslím si, že když přijde mimčo, musí být doma najednou bordel, to je nesmysl. Protože mimčo si všímá v čem vyrůstá a pak si to bere do života.
Jo a nebuj, kdyby jsi k nám přišla s bílou rukavičkou, tak s bílou neodejdeš. Čistotu udržuji, ale kdybych byla šílenec, tak tu musím běhat každý den, abych to tu měla čisté jako sklo
Jitus, jasne, ja spis obdivuju tvuj elan
. I kdyz je pravda, ze i ve mne se neco hnulo a taky mam ted nejak vic sily a to prechazim do 9. mesice
. A naprosto s tebou souhlasim v tom, ze dite si vsima, v cem vyrusta. Ja jsem aspon nikdy na intru ani jinde nemela problem s poradkem. Proste clovek ani nemusi uklizet, ale jen staci usporadat veci rovnou tak, jak maji byt. A muzu ti rict, ze s nekterymi holkami v pokoji to bylo fakt na masli. Perinu nechaly tak, jak vstaly, prosteradlo trcelo vsude, na zemi hozene pyzamo a ponozky, na stul uz se nevesel ani hrnicek, obleceni padalo se zidle, za skrini prazdne lahve… A to byly prosim studentky pedagogicke skoly!!! ![]()
koliska píše:Mondík píše:Mondí kdybych už nerodila tak bych asi taky plašila a jela do nemocnice,uvidím jak to bude a příště jak mě to takhle chytne tak pojedu at se na mě dívají jak chtějí,třeba něco zjistí v nemocnicikoliska píše:Kolisko, to se stat mne, tak si jsem 100% jista, ze rodim
ahojky holky tak jsem si na dvě hodinky zdřímla stím že mě ty otoky třeb přejdou a prdlajs je to stejný,tady trochu sprchlo napršelo mi do ložnice a je to tam kde to bylo..hnusný dusno a šílenej tlakMondí..neboj pozdravím je
a ty bolesti?no je to záhada,mě to toiž bolí jako když máš menzes ale asi 100× více
. U me to je jen hodne slaba bolest v podbrisku, spis jako kdyz to mas dostat, ale jen v zacatku, kdy to teprve zacinas trosku citit. Takze jako bolest bych to fakt neoznacovala. No, je to divne
.
Jasne, jed! Vsak lepsi jet zbytecne a tam te napoji na monitor a zjisti, jestli mas kontrakce, ne?
Mondík píše:koliska píše:Jasne, jed! Vsak lepsi jet zbytecne a tam te napoji na monitor a zjisti, jestli mas kontrakce, ne?Mondík píše:Mondí kdybych už nerodila tak bych asi taky plašila a jela do nemocnice,uvidím jak to bude a příště jak mě to takhle chytne tak pojedu at se na mě dívají jak chtějí,třeba něco zjistí v nemocnicikoliska píše:Kolisko, to se stat mne, tak si jsem 100% jista, ze rodim
ahojky holky tak jsem si na dvě hodinky zdřímla stím že mě ty otoky třeb přejdou a prdlajs je to stejný,tady trochu sprchlo napršelo mi do ložnice a je to tam kde to bylo..hnusný dusno a šílenej tlakMondí..neboj pozdravím je
a ty bolesti?no je to záhada,mě to toiž bolí jako když máš menzes ale asi 100× více
. U me to je jen hodne slaba bolest v podbrisku, spis jako kdyz to mas dostat, ale jen v zacatku, kdy to teprve zacinas trosku citit. Takze jako bolest bych to fakt neoznacovala. No, je to divne
.
no jenže jak to nebudou kontrakce tak potom co?
budu vypadat jak idiot že při třetím nepoznám porodní bolesti ![]()
Holky, ja jsem nekdy proti tomu poradku i proto, ze me mamka kolikrat nenechala delat nic, co by udelalo binec. Si rikam co, vsak se to zase utre nebo uklidi, ne? Detstvi mame jen jedno a dite se tim rozviji, tak proc mu to nedoprat? Tim ale nemyslim neco znicit. No, ale uz se vidim jako matka
.
Mondik, no, to je to co mám na mysli.
pak jsi s někým na pokoji a ty si ani nemůžeš sednout na židli přes ten bordel…A to všechno je už ve výchově a co vidí doma. To si pak říkám, jak to asi vypadá u nich doma ![]()
Kolisko, kasli na to, co si budou myslet a rekni jim, ze mas bolesti jako kdyz jsi u predchoziho tehu rodila, oni to pochopi
.
Jitus, presne, rodice i ceska vlada spis ucitele ponizuji, tak proc by k nim zaci meli mit respekt, ze?
Navic mi prijde, ze zaci maji jen prava a ucitele jen povinnosti…
Mondik, přesně tak, děti můžou všechno, ale my ne
Tím pádem klesá i vzdělanost a maturitu dostane dnes každý blbec ![]()