TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4531
14.7.11 15:41

právě mě bolí bříško i po stranách ne jen dole a vždycky mi u toho bříško strašně ztvrdne jako bych ho měla hodně moc nafouklý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
Ivet23 píše:
Ivet23 píše:
Jitule84 píše:
Mondik, u nás je dnes také příjemně :potlesk: Zataženo s 19°C.Jinak já mám pořádek ráda. Asi uklízím trochu víc, ale mě to nevadí. Prach utírám obden a každý den luxují malým vysavačem rohy tam, kde máme dlažbu a lino. Muzeum to není, ale pořádek musí být :pankac: :pankac: :pankac:
Teda :palec: :palec: pockej az bude mrnous :mrgreen:
nebot u nas to chodi tak, ze by se mohlo uklizet do kola, jdu uklidim pokoj a nez se do nej vratim muzu znova :mrgreen: :mrgreen:

to je jak u nás doma..pořád v pokoji vydrží sotva 20 min. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135

Jitus, az po vlozeni sveho prispevku koukam, ze i Ivet tu narazela na ucitelky :-D. Ne, to fakt nemela byt urazka, ja vetsinu ucitelek obdivuju, vis. Protoze vidim u mamky, jaka to je prace… A sama jsem psala diplomku na tema „Skola jako vychovne vzdelavaci system a osobnost ucitele“. Mela jsem docela slozity vyzkum, delala jsem dotaznik asi se 150 zaky, abych zjistila, jake vlastnosti jsou pro ne u ucitele nejdulezitejsi + pohovor s nejakymi 6 ci 8 uciteli, takze zajimave to bylo teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 15:42
peggyska píše:
právě mě bolí bříško i po stranách ne jen dole a vždycky mi u toho bříško strašně ztvrdne jako bych ho měla hodně moc nafouklý…

jo jako bys měla místo břicha jeden velkej kámen a někdy mi ta bolest vystřeluje do zad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
14.7.11 15:43
koliska píše:
peggyska píše:
jo jako bys měla místo břicha jeden velkej kámen a někdy mi ta bolest vystřeluje do zad

přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 15:44
peggyska píše:
koliska píše:
peggyska píše:
jo jako bys měla místo břicha jeden velkej kámen a někdy mi ta bolest vystřeluje do zad
přesně…

tak to máme stejný potíže,tak pozjištuj co toje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
14.7.11 15:45

určitě se na to zeptám…a zítra napíšu,co mi řekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 15:45

Modnik, to je v pohodě. :andel: Já si to vůbec neberu. Vím, že učitelé nejsou bohužel v dnešní době vůbec doceněný. Naopak, spoustu rodičů je před dětmi shazuje a proto školství vypadá tak jak vypadá :cert: :cert: :cert:

Holky, tu ms bolest mám také dost často, břicho mi přitom také ztvrdne. Bolí mě v kříži, ale já to spíše spojuji s tím delším seděním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 15:47
Jitule84 píše:
Mondik, s tím počítám, že s mimčem to bude všechno naopak, ale i tak prostě pořádek udržovat budu, ale v mezích normy. Nemyslím si, že když přijde mimčo, musí být doma najednou bordel, to je nesmysl. Protože mimčo si všímá v čem vyrůstá a pak si to bere do života.
Jo a nebuj, kdyby jsi k nám přišla s bílou rukavičkou, tak s bílou neodejdeš. Čistotu udržuji, ale kdybych byla šílenec, tak tu musím běhat každý den, abych to tu měla čisté jako sklo :lol:

Jitus, jasne, ja spis obdivuju tvuj elan :palec:. I kdyz je pravda, ze i ve mne se neco hnulo a taky mam ted nejak vic sily a to prechazim do 9. mesice :nevim:. A naprosto s tebou souhlasim v tom, ze dite si vsima, v cem vyrusta. Ja jsem aspon nikdy na intru ani jinde nemela problem s poradkem. Proste clovek ani nemusi uklizet, ale jen staci usporadat veci rovnou tak, jak maji byt. A muzu ti rict, ze s nekterymi holkami v pokoji to bylo fakt na masli. Perinu nechaly tak, jak vstaly, prosteradlo trcelo vsude, na zemi hozene pyzamo a ponozky, na stul uz se nevesel ani hrnicek, obleceni padalo se zidle, za skrini prazdne lahve… A to byly prosim studentky pedagogicke skoly!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 15:49
koliska píše:
Mondík píše:
koliska píše:
ahojky holky tak jsem si na dvě hodinky zdřímla stím že mě ty otoky třeb přejdou a prdlajs je to stejný,tady trochu sprchlo napršelo mi do ložnice a je to tam kde to bylo..hnusný dusno a šílenej tlak :zed:Mondí..neboj pozdravím je :wink: a ty bolesti?no je to záhada,mě to toiž bolí jako když máš menzes ale asi 100× více :nevim:
Kolisko, to se stat mne, tak si jsem 100% jista, ze rodim :think:. U me to je jen hodne slaba bolest v podbrisku, spis jako kdyz to mas dostat, ale jen v zacatku, kdy to teprve zacinas trosku citit. Takze jako bolest bych to fakt neoznacovala. No, je to divne :nevim:.
Mondí kdybych už nerodila tak bych asi taky plašila a jela do nemocnice,uvidím jak to bude a příště jak mě to takhle chytne tak pojedu at se na mě dívají jak chtějí,třeba něco zjistí v nemocnici :nevim:

Jasne, jed! Vsak lepsi jet zbytecne a tam te napoji na monitor a zjisti, jestli mas kontrakce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 15:51
Mondík píše:
koliska píše:
Mondík píše:
koliska píše:
ahojky holky tak jsem si na dvě hodinky zdřímla stím že mě ty otoky třeb přejdou a prdlajs je to stejný,tady trochu sprchlo napršelo mi do ložnice a je to tam kde to bylo..hnusný dusno a šílenej tlak :zed:Mondí..neboj pozdravím je :wink: a ty bolesti?no je to záhada,mě to toiž bolí jako když máš menzes ale asi 100× více :nevim:
Kolisko, to se stat mne, tak si jsem 100% jista, ze rodim :think:. U me to je jen hodne slaba bolest v podbrisku, spis jako kdyz to mas dostat, ale jen v zacatku, kdy to teprve zacinas trosku citit. Takze jako bolest bych to fakt neoznacovala. No, je to divne :nevim:.
Mondí kdybych už nerodila tak bych asi taky plašila a jela do nemocnice,uvidím jak to bude a příště jak mě to takhle chytne tak pojedu at se na mě dívají jak chtějí,třeba něco zjistí v nemocnici :nevim:
Jasne, jed! Vsak lepsi jet zbytecne a tam te napoji na monitor a zjisti, jestli mas kontrakce, ne?

no jenže jak to nebudou kontrakce tak potom co? :nevim: budu vypadat jak idiot že při třetím nepoznám porodní bolesti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 15:54

Holky, ja jsem nekdy proti tomu poradku i proto, ze me mamka kolikrat nenechala delat nic, co by udelalo binec. Si rikam co, vsak se to zase utre nebo uklidi, ne? Detstvi mame jen jedno a dite se tim rozviji, tak proc mu to nedoprat? Tim ale nemyslim neco znicit. No, ale uz se vidim jako matka :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 15:55

Mondik, no, to je to co mám na mysli. :palec: pak jsi s někým na pokoji a ty si ani nemůžeš sednout na židli přes ten bordel…A to všechno je už ve výchově a co vidí doma. To si pak říkám, jak to asi vypadá u nich doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 15:57

Kolisko, kasli na to, co si budou myslet a rekni jim, ze mas bolesti jako kdyz jsi u predchoziho tehu rodila, oni to pochopi :hug:.

Jitus, presne, rodice i ceska vlada spis ucitele ponizuji, tak proc by k nim zaci meli mit respekt, ze? :cert: Navic mi prijde, ze zaci maji jen prava a ucitele jen povinnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 16:00

Mondik, přesně tak, děti můžou všechno, ale my ne :cert: :cert: :cert: Tím pádem klesá i vzdělanost a maturitu dostane dnes každý blbec :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí