TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
14.7.11 10:41

jeste pro pobaveni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 10:49

Téda, ta musela být pěkně utahaná, když usnula u koše :pankac: Ale koukám, že prádlo stačila dát do pračky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 10:55
Jitule84 píše:
Téda, ta musela být pěkně utahaná, když usnula u koše :pankac: Ale koukám, že prádlo stačila dát do pračky :lol:

Ne to mama stihla vyprazdnnit kos cisteho do skrini :lol: a mezi tim sem delala veceri,ale tu sem snedla sama :lol: ona usina v aute, ale ja ji nenechavam nebot by v noci nechtela spat :cert: uz od narozeni miluje jizdu a pri delsi trase usina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
14.7.11 10:55
Ivet23 píše:
jeste pro pobaveni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
14.7.11 10:57

holky,mě tak dneska bolí záda…u nás byla v noci buřina jako prase,pořád nějaký blesky,takže jsem se vůbec nevyspala a to mě čeká úklid koupelny,ale asi ho nechám na zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.7.11 11:02

Ahoj holky, no to byla bouřka za všechny prachy - od 3 až do půl 11, mazec :nevim:
Peggys - taky mě dneska strašně bolí záda, nemohla jsem spát, bylo mi dusno i při otevřeným okně a pak do toho ta bouřka. Dneska mám relax, taky jsem chtěla dělat koupelnu, ale ono to do zítřka počká 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.7.11 11:03

s Elis - psala jsem jí a jaksi sem nestíhá chodit, ale pořád je 2v1 a posunuly jí termín z 7.8. na 1.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 11:04

Koukam,ze koupelnu ma dnes v planu kazdy :lol: a ja ne a ne se dokopat :mrgreen: jeste chci umyt linku a vytrit kuchyn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.7.11 11:05
Ivet23 píše:
Koukam,ze koupelnu ma dnes v planu kazdy :lol: a ja ne a ne se dokopat :mrgreen: jeste chci umyt linku a vytrit kuchyn :-)

jj, v plánu to sice bylo, ale zas takovej binec tam není, tak to počká do zítřka :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 11:12
paja2110 píše:
Ivet23 píše:
Koukam,ze koupelnu ma dnes v planu kazdy :lol: a ja ne a ne se dokopat :mrgreen: jeste chci umyt linku a vytrit kuchyn :-)
jj, v plánu to sice bylo, ale zas takovej binec tam není, tak to počká do zítřka :pankac: :pankac:

napodobne :-) mozna se dokopu,ale to fakt nevim :mrgreen: taky tam neni nejak bordel ,ale na sobotu chci aby se to tu lesklo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.7.11 11:14
paja2110 píše:
Ivet23 píše:
jj, v plánu to sice bylo, ale zas takovej binec tam není, tak to počká do zítřka :pankac: :pankac:

tento týden mám koupelnu už za sebou. stíhám jakžtakž uklízet každý týden, ale okna jsem letos nezvládla :think: vrhnu se na ně, až budu přenášet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.7.11 11:15
aleca píše:
paja2110 píše:
Ivet23 píše:
tento týden mám koupelnu už za sebou. stíhám jakžtakž uklízet každý týden, ale okna jsem letos nezvládla :think: vrhnu se na ně, až budu přenášet

Aleco - já to mám s oknama taky tak v plánu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 11:16
krmar píše:
Kolisko tak to je možné. Třeba má jiný obor. No něčím to být ale asi musí že? Možná to nejsou poslíčci a je to tím, jak se povolují vyzy v přípravě na porod. ALe přece by ti to nějak vysvětlit měl a ne z Tebe dělat hypochondra, asi musíš vědět nejlíp, co cítíš. A ještě, když máš ty bolesti opravdu dost velké.On ten stěr je rychle hotový, tak sis možná ani nevšimla. U dcery nevím, ale u syna určitě už stěry dělali - je stejně starý s tím naším.

no asi jsem fakt blázen :nevim: bolí to jak u porodu a poslíčci to nejsou podle Dr.no uvidíme jak se to dál vyvrbí,dnes už je mi dobře jen mě občas píchne v podbřišku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 11:18

tak to já dneska zvládla max.ustlat postele dát si sprchu,která stejně nezabrala a nachystat věci pro dceru,zítra ji vezeme do Jeseníků na prázdiny a tím asi moje aktivita pro dnešní den končí :-D
mám zase šílené otoky a ted už i ruce a obličej mi natekly takže jsem jak balon :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 11:20

Tak já jsem už vytřela též koupelnu, záchod, předsíň a kuchyň. Ještě musím záchod a koupelnu vydrhnout a umýt boty…No, 4dny leháro, byt bez dozoru a hned je spoustu práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí