Poradna duly
Jana Čurdová
Téda, ta musela být pěkně utahaná, když usnula u koše
Ale koukám, že prádlo stačila dát do pračky ![]()
Jitule84 píše:
Téda, ta musela být pěkně utahaná, když usnula u košeAle koukám, že prádlo stačila dát do pračky
Ne to mama stihla vyprazdnnit kos cisteho do skrini
a mezi tim sem delala veceri,ale tu sem snedla sama
ona usina v aute, ale ja ji nenechavam nebot by v noci nechtela spat
uz od narozeni miluje jizdu a pri delsi trase usina ![]()
holky,mě tak dneska bolí záda…u nás byla v noci buřina jako prase,pořád nějaký blesky,takže jsem se vůbec nevyspala a to mě čeká úklid koupelny,ale asi ho nechám na zítra
Ahoj holky, no to byla bouřka za všechny prachy - od 3 až do půl 11, mazec ![]()
Peggys - taky mě dneska strašně bolí záda, nemohla jsem spát, bylo mi dusno i při otevřeným okně a pak do toho ta bouřka. Dneska mám relax, taky jsem chtěla dělat koupelnu, ale ono to do zítřka počká ![]()
s Elis - psala jsem jí a jaksi sem nestíhá chodit, ale pořád je 2v1 a posunuly jí termín z 7.8. na 1.8.
Koukam,ze koupelnu ma dnes v planu kazdy
a ja ne a ne se dokopat
jeste chci umyt linku a vytrit kuchyn ![]()
Ivet23 píše:
Koukam,ze koupelnu ma dnes v planu kazdya ja ne a ne se dokopat
jeste chci umyt linku a vytrit kuchyn
jj, v plánu to sice bylo, ale zas takovej binec tam není, tak to počká do zítřka
![]()
paja2110 píše:Ivet23 píše:jj, v plánu to sice bylo, ale zas takovej binec tam není, tak to počká do zítřka
![]()
napodobne
mozna se dokopu,ale to fakt nevim
taky tam neni nejak bordel ,ale na sobotu chci aby se to tu lesklo
![]()
paja2110 píše:Ivet23 píše:jj, v plánu to sice bylo, ale zas takovej binec tam není, tak to počká do zítřka
![]()
tento týden mám koupelnu už za sebou. stíhám jakžtakž uklízet každý týden, ale okna jsem letos nezvládla
vrhnu se na ně, až budu přenášet
aleca píše:paja2110 píše:tento týden mám koupelnu už za sebou. stíhám jakžtakž uklízet každý týden, ale okna jsem letos nezvládlaIvet23 píše:jj, v plánu to sice bylo, ale zas takovej binec tam není, tak to počká do zítřka
![]()
vrhnu se na ně, až budu přenášet
Aleco - já to mám s oknama taky tak v plánu ![]()
krmar píše:
Kolisko tak to je možné. Třeba má jiný obor. No něčím to být ale asi musí že? Možná to nejsou poslíčci a je to tím, jak se povolují vyzy v přípravě na porod. ALe přece by ti to nějak vysvětlit měl a ne z Tebe dělat hypochondra, asi musíš vědět nejlíp, co cítíš. A ještě, když máš ty bolesti opravdu dost velké.On ten stěr je rychle hotový, tak sis možná ani nevšimla. U dcery nevím, ale u syna určitě už stěry dělali - je stejně starý s tím naším.
no asi jsem fakt blázen
bolí to jak u porodu a poslíčci to nejsou podle Dr.no uvidíme jak se to dál vyvrbí,dnes už je mi dobře jen mě občas píchne v podbřišku
tak to já dneska zvládla max.ustlat postele dát si sprchu,která stejně nezabrala a nachystat věci pro dceru,zítra ji vezeme do Jeseníků na prázdiny a tím asi moje aktivita pro dnešní den končí ![]()
mám zase šílené otoky a ted už i ruce a obličej mi natekly takže jsem jak balon ![]()
Tak já jsem už vytřela též koupelnu, záchod, předsíň a kuchyň. Ještě musím záchod a koupelnu vydrhnout a umýt boty…No, 4dny leháro, byt bez dozoru a hned je spoustu práce ![]()