TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4531
13.7.11 17:38
paja2110 píše:
Peggys - a myslíš, že jak jsem psala - je problém s tím trvalým bydlištěm, když mi tam napsal číslo přechodnýho??

mě tam sestra napsala taky přechodný bydliště,ale já ho mám v jiným městě a pod jinou sockou…tak jsem to dala do závorky a pod to napsala ještě trvalý,ale u tebe to vadit nebude,když je to v jednom místě,jen špatné číslo,pořád je to pod tou samou sockou…nebo zkus zavolat na socku,jestli to vadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.7.11 17:42
peggyska píše:
paja2110 píše:
Peggys - a myslíš, že jak jsem psala - je problém s tím trvalým bydlištěm, když mi tam napsal číslo přechodnýho??
mě tam sestra napsala taky přechodný bydliště,ale já ho mám v jiným městě a pod jinou sockou…tak jsem to dala do závorky a pod to napsala ještě trvalý,ale u tebe to vadit nebude,když je to v jednom místě,jen špatné číslo,pořád je to pod tou samou sockou…nebo zkus zavolat na socku,jestli to vadí…

jj, děkuju. dneska mě to nějak nepálí :roll:
Na chvíli se loučím, máme hládek, tak jdeme něco ukuchtit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
13.7.11 17:42

a stím ukončeným měsícem to jako fakt??dyť je to prostě konec normální nemocenský,takže je jedno,kdy jí ukončíš…když jsi nemocná,tak taky můžeš skončit v půlce měsíce a zaplatí ti to…mateřská je jako bys ses normálně vracela do práce,máš nárok i na dovolenou,takže myslím,že to normálně proplatí,protože na to máš nárok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 18:04
krmar píše:
Cutty tak zase choď sem, tady si stěžovat můžeš, od toho tu ta diskuse je. Tady je to jako v manželství v dobrém i zlém :mrgreen:

nj lenze mne vadi, ze tato diskusia neni zamknuta a mozu nas citat uplne vsetci nymandi :nevim: Nemohli by sme to tu zamknut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.7.11 18:59
peggyska píše:
a stím ukončeným měsícem to jako fakt??dyť je to prostě konec normální nemocenský,takže je jedno,kdy jí ukončíš…když jsi nemocná,tak taky můžeš skončit v půlce měsíce a zaplatí ti to…mateřská je jako bys ses normálně vracela do práce,máš nárok i na dovolenou,takže myslím,že to normálně proplatí,protože na to máš nárok…

mě to taky přišlo divný, tak uvidíme podle penízků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
13.7.11 19:11

já si myslím,že teď by nám měla přijít nemocenská za červen,pak nemocenská za červenec a někdy v srpnu už mateřská za zbytek července…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.7.11 19:13
peggyska píše:
já si myslím,že teď by nám měla přijít nemocenská za červen,pak nemocenská za červenec a někdy v srpnu už mateřská za zbytek července…

taky mě to myslí stejně, jen nevím teda, kde na tom ty dotyčné byly - ale selskej rozum to chápe tak, jak jsi to napsala ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
13.7.11 19:20
paja2110 píše:
peggyska píše:
taky mě to myslí stejně, jen nevím teda, kde na tom ty dotyčné byly - ale selskej rozum to chápe tak, jak jsi to napsala ty :palec:

nebo aspoň v to doufám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
13.7.11 19:30

Ahojda holciny :kytka: fuj ja jsem dnes hotova. rano urady a odpolko vylet :-) je tu cely den pod mrakem, ale chvilkama svitilo, ale i presto bylo 28stupnu :-? docitat vas nezvladam :lol: koukam, ze resite materskou a neschopenku, do prace se odevzdava ukoncena neschopenka+papir na materskou+ pripadne listek na penize. jinak ja to mam tak, ze ted mi prijde jeste neschopenka jakoby za cerven a v srpnu prijde materska za cervenec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
13.7.11 19:31
cuttysark píše:
krmar píše:
Cutty tak zase choď sem, tady si stěžovat můžeš, od toho tu ta diskuse je. Tady je to jako v manželství v dobrém i zlém :mrgreen:
nj lenze mne vadi, ze tato diskusia neni zamknuta a mozu nas citat uplne vsetci nymandi :nevim: Nemohli by sme to tu zamknut?

To mi taky trocha vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
13.7.11 19:34
paja2110 píše:
peggyska píše:
a stím ukončeným měsícem to jako fakt??dyť je to prostě konec normální nemocenský,takže je jedno,kdy jí ukončíš…když jsi nemocná,tak taky můžeš skončit v půlce měsíce a zaplatí ti to…mateřská je jako bys ses normálně vracela do práce,máš nárok i na dovolenou,takže myslím,že to normálně proplatí,protože na to máš nárok…
mě to taky přišlo divný, tak uvidíme podle penízků :think:

Jinak s tpu dovolenou je to nejlepsi si ji vybrat az na konci matersky :-) nebot stejne nez skonci materska CCA 3-4 tydny pred koncem se musi k zamestnavateli a napsat papir, neco jako, ze zadam o radne nastoupeni na rodicovskou dovolenou :-) pak mi prijde proplacena dovolena. aspon takhle mi to rikala ucetni :-) je to pravnicka tak se vyzna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
13.7.11 20:08

ahojky..tady je ještě ted kolem 30 st.mazec dneska jsme měli ve stínu krásných 35 ještě že máme doma ten větrák jinak bych asi umřela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
13.7.11 20:10
Hannah84 píše:
ahoj holky, tak já jsem také po kontrole v porodnici, dělali mi stěr taky na toho streptokoka a jinak je vše v pořádku, dokonce i hrdlo mám klidné, takže ted zase už nesvědčí nic předčasnému porodu…další mám za týden zase…nejlepší bylo, že jsem zaparkovala před nemocnicí, nikde místo, asi 5 aut stálo podél, tak já taky a přijdu a pokuta za stěračem, že stojím na zákazu stání :evil: tak to mě uplně vyvztekalo, tak jsem hned jela na tu policii místní, v životě jsem v tom městě nebyla…hned jsem tam na něj vysypala, že jsem v 9 měsíci a že za týden rodím a že kde jsem jako měla teda zaparkovat, když nikde nebylo místo, tak chudák tak koukal a nakonec mi dal jen 100 kč pokutu, tak zaplať pánbu :mrgreen:
Jinak tady je sice pod mrakem ale dusno jak prase a 28 stupňů…:-( jdu si udělat oběd…

Hani, dobre jsi udelala, tak se na ne musi! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
13.7.11 20:13
Bobisek166 píše:
Dobré odpoledne maminky!
Gratuluji všem ke kontrolám a monitorům a je fajn, že jste všechny v klidu a rodit se ještě nechystáte.
My jsme dneska zase přibrali - už jsme za tou magickou hranicí dvou kil - máme 2040g. Zítra odpoledne se dovíme výsledky různých důležitých odběrů a vyšetření a doufám, že už se konečně z JIPky pohneme někam dál a já půjdu brzy zase do nemocnice a pak hlavně oba půjdeme konečně domů.

Bobisku, tak to je super zprava, moooc gratuluji, Marecek je sikulka! Tak to uz vas snad brzy pusti domu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
13.7.11 20:17
Mondík píše:
Bobisek166 píše:
Dobré odpoledne maminky!
Gratuluji všem ke kontrolám a monitorům a je fajn, že jste všechny v klidu a rodit se ještě nechystáte.
My jsme dneska zase přibrali - už jsme za tou magickou hranicí dvou kil - máme 2040g. Zítra odpoledne se dovíme výsledky různých důležitých odběrů a vyšetření a doufám, že už se konečně z JIPky pohneme někam dál a já půjdu brzy zase do nemocnice a pak hlavně oba půjdeme konečně domů.
Bobisku, tak to je super zprava, moooc gratuluji, Marecek je sikulka! Tak to uz vas snad brzy pusti domu! :hug:

Mondiku děkuji, ale nejdřív se hlavně musíme dostat z JIPky na nedonošenecké, tam teprve mohu já za ním nastoupit. A kdy pak domů - to se ani neodvažuji ptát, zatím. No zítra uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí