Poradna duly
Jana Čurdová
koliska píše:janiii;-) píše:NÁHODOU TI TO TAM MOC SLUŠÍ
ahoj holky![]()
tatka me dneska prekrtil na melouna
mno, musim ted zas odbehnout, asi vas celej tenhle tyden ani nestihnu docitat, jen vzdycky zabehnu vas pozdravit.hodila jsem si do alba 3 fotky, jednu tam mam s pritelem (jak jsme se tu onehda bavily o vyskovych rozdilech, ale z tyhle fotky to tak patrny asi nebude
)
no, kazdopadne kdyz jsem ty fotky videla, nejradsi bych se zahrabala metr dvacet pod zem…
tak se zatim mejte hezky vsechnyA MELOUN JSEM PODLE BRÁCHY TAKY TAKŽE VÍTEJ V KLUBU
![]()
Holky, mne pritel rika hrosiku nebo lachtanku, taky pekne, ne? ![]()
janiii;-) píše:
tak ja koukam ze celkove na seznamu pisou, ze ma byt vic nez dneska.
to abych si zitra sebou pribalila na zada lavor se studenou vodou a vzdycky kdyz to pujde nekde kecla na zem a macela si nohy v lavoru
Nema cenu, pri tech vedrech ti ta voda v lavoru stejne zacne brzo vrit
![]()
Bobisek166 píše:
Oxytocin - mě ho píchli, pokud si pamatuji, až na porodním sále na lůžku, tak 45 minut před porodem Marečka. A taky se mě na nic neptali, jestli něco chci nebo nechci. Naštěstí to byla jen jedna dávka, takže Mareček to i na ten předčasný porod zvládl docela dobře - sice hlasitě nekřičel, ale přece jen se po porodu ozval sám, modrý ani přidušený nebyl a hned od začátku dýchal sám.
Sikulka malicky
![]()
peggyska píše:
teď jsem četla na seznamu,že v americe se narodilo 7,3 kg velké miminko…mělo 60 cm…to je mazec…já mám většinu oblečení jen v 56cm…větší chci dokupovat postupně…
Peggysko, to jsem taky cetla a rikala jsem si, no, dekuju pekne, nechci… Aspon par veci si kup ve vetsi velikosti, kdyz se narodi vetsi prcek, 56 by mu mohla byt mala, to je jen doporuceni
.
Mondík píše:peggyska píše:Peggysko, to jsem taky cetla a rikala jsem si, no, dekuju pekne, nechci… Aspon par veci si kup ve vetsi velikosti, kdyz se narodi vetsi prcek, 56 by mu mohla byt mala, to je jen doporuceni
teď jsem četla na seznamu,že v americe se narodilo 7,3 kg velké miminko…mělo 60 cm…to je mazec…já mám většinu oblečení jen v 56cm…větší chci dokupovat postupně…
.
u nás nemá být po kom velké…teda doufám
a něco mám i ve větším ![]()
Holky, se omlouvam, ze jsem zabrala celou stranku, ale kdyz ja jsem tak chtela na vsechno reagovat
.
Ja jsem mela tlak vzdycky tak 105/60, ted o neco malicko vyssi a nohy mi natykaji stejne, takze proste jen zadrzuju hodne vody a jeste k tomu ta nadvaha. Mne teda krome toho, ze lezim, nepomaha nic, mozna obcas hodne studena voda, ale ne na dlouho…
Jinak se chci zeptat, taky mate obcas pocit, jako by vam mimco stouchalo do delozniko cipku? Ja ji hodne citim dole, obcas je to takove neprijemne…
Kolisko, nekde jsem ve tvem prispevku cetla, ze tvuj syn ma ADHD. Kdyz jsem pracovala s detmi, taky jsem se starala o 9 leteho kluka a 10 letou holku (ale ne naraz) s ADHD a fakt je to nekdy na nervy, i kdyz, clovek vi, ze za to proste nemuzou… A tvuj mimisek ma neco se srdickem??
Krmar a Alaa, to jsme na tom podobne, merim 160 a vazim asi 72, nahore mam tak 17 kg. Uz se taky moc tesim, az budu moct byt zase aktivni a sportovat!
Bobisku, takovy pristup, asi uz bych jim to tam rozkopala, ale co cloveku zbyva, vid? Snad uz s tim konecne zacnou neco delat
. A maly je zlaticko - 2 kg, to je krasne! ![]()
jéé,co já bych dala za 72 kg…to bych byla kočka,ale nebojte holky…porodíme a do konce šestinedělí budem jak špagetky ![]()
Mondí…jo no naše maličká má problém s pravou chlpní špatně ji dovírá,jak jsme byli ve 20tt lítala jsem po testech a už mě připravovali i na variantu že bych ji měla dát pryč a nebo rodit v Praze v IKEMU ale naštěstí ty testy potvrdili že to není až tak vážné a že další testy budou dělat až se narodí,vždy jak jdu na UTZ tak i posloucháme a pořád jí tak divně tluče ale pro mě je důležité že vůbec tluče
a na tu nemoc od malého jsem si už zvykla za ty roky mi nic ani nezbylo že jo ![]()
Jinak od manžela jsem se už dočkala takových přezdívek jako Obelix,melounek a že to mám z piva že mám přestat pít ![]()
Bobísku…to je dobře že tak přobírá je šikulka
a co se týče těch doktorů je to hnus,hlavně že strašně stávkovali o platy ale péče žádná
člověk jak si nezařve tak se nic nedozví
Příspěvek upraven 12.07.11 v 21:54
peggyska píše:
jéé,co já bych dala za 72 kg…to bych byla kočka,ale nebojte holky…porodíme a do konce šestinedělí budem jak špagetky
no moje řeč já na 72 začínala ![]()
koliska píše:peggyska píše:no moje řeč já na 72 začínala
jéé,co já bych dala za 72 kg…to bych byla kočka,ale nebojte holky…porodíme a do konce šestinedělí budem jak špagetky
a kolik máš nahoře?
peggyska píše:
peggyska píše:koliska píše:a kolik máš nahoře?peggyska píše:no moje řeč já na 72 začínala
no zatím 13kg ale neřeším to ono to půjde dolů už stím mám zkušenosti ![]()
koliska píše:peggyska píše:no zatím 13kg ale neřeším to ono to půjde dolů už stím mám zkušenostikoliska píše:a kolik máš nahoře?peggyska píše:no moje řeč já na 72 začínala
tak 13 kg není hrozný,to jde…těch 10 kg půjde dolů hned a zbytek snadno
peggyska píše:koliska píše:tak 13 kg není hrozný,to jde…těch 10 kg půjde dolů hned a zbytek snadnopeggyska píše:no zatím 13kg ale neřeším to ono to půjde dolů už stím mám zkušenostikoliska píše:a kolik máš nahoře?peggyska píše:no moje řeč já na 72 začínala
u syna to bylo 17 a 16 jsem nechala na sále
já říkám za každou hodinu porodu jedno kilo ![]()
no nic jdu do postele zase se o mě pokouší jakási bolest v podřišku ale nevypadá to na poslíčky ale pěkné posly
mějte se vy kecalky ![]()