TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
12.7.11 12:01

já se utěšuju tím, že podruhý už to bejvá lepší a rychlejší a že to tak měla i moje mamka, první porod hroznej a další dva rychlý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 12:02
aleca píše:
mě taky nastoupily hrozný bolesti, jenže jsem byla pořád na monitoru, takže jsem se ani nemohla hejbat a nic proti tý bolesti dělat, a tak jsem si nechala dát epidurál, že to pomáhá i otevřít cesty, že se to dole trochu uvolní. je fakt, že pak jsem se otevřela, ale malýmu se prostě z tý dělohy nechtělo :-)

tak ybych chtěla ted epidurál jak to bude zase takový hrozný,jenže oni mi ho ani nenabídli,prostě mě tam nechali ležet a čeklai jak to půjde dále,můj gynekolog mi pak říkal že se diví že mě nechali tak dlouho když mám uzkou pánev a malý měl skoro 4 kila,ted už jsem poučila manžela,že jak to prostě nepůjde tak si vyřvem cisaře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 12:04
aleca píše:
já se utěšuju tím, že podruhý už to bejvá lepší a rychlejší a že to tak měla i moje mamka, první porod hroznej a další dva rychlý :-)

no ono prej taky záleží jaká doba uběhla od toho prvního porodu já to mám po skoro 6ti letech takže si moc nadějí nedávám :-) a mám kamarádku co po 3 letech rodila svoje 4 dítě a trvalo ji to strašně dlouho ale ona asi měla špatně spočítaný termín ale i tak 4 dítě to už musí být jak když vyplivneš pecku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.7.11 12:06
koliska píše:
aleca píše:
mě taky nastoupily hrozný bolesti, jenže jsem byla pořád na monitoru, takže jsem se ani nemohla hejbat a nic proti tý bolesti dělat, a tak jsem si nechala dát epidurál, že to pomáhá i otevřít cesty, že se to dole trochu uvolní. je fakt, že pak jsem se otevřela, ale malýmu se prostě z tý dělohy nechtělo :-)
tak ybych chtěla ted epidurál jak to bude zase takový hrozný,jenže oni mi ho ani nenabídli,prostě mě tam nechali ležet a čeklai jak to půjde dále,můj gynekolog mi pak říkal že se diví že mě nechali tak dlouho když mám uzkou pánev a malý měl skoro 4 kila,ted už jsem poučila manžela,že jak to prostě nepůjde tak si vyřvem cisaře :mrgreen:

fakt záleží nejen na nemocnici, ale hlavně na doktorech. mě jeden řekl, jdem na císaře, a druhá doktorka: ještě ne, ještě zkusíme tlačit. a já jsem ho nakonec vytlačila.

manžel už teďka taky ví, co od porodu čekat, takže zastává funkci mého porodního plánu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.7.11 12:07

já budu rodit po roce a tři čtvrtě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.7.11 12:08

už teď cejtím, jak se mi rozevírá stydká spona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 12:11
aleca píše:
už teď cejtím, jak se mi rozevírá stydká spona

taky mám ty pocity dost často a někdy takovej tlak že mám pocit že mi pipka upande :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
12.7.11 12:34

Ahoj,
Paja, jsem ted na konci 34tt. Pocitam jeste tak 4 tydny.Posledne na kontrole u diabetolozky mi vylitl tlak 140/80.
Pristi tyden jdu naposledy na gyndu a pak uz do nemocnice.Akorat budu jeste dochaze na diabetologii.
S otoky rukou a nohou me ted zacali provazet kazdy den. A vahu ani radsi nesleduju uz ted mam 73kg a mam 160cm. Jsem nejakych 18kg nahore a to nejim sladky :-( .U prniho jsemskoncila na 26kg u druhyho na 24kg. Ale doufam ze zase budu moct tancovat a cvicit tak to zase schodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.7.11 13:15

tak mám vyluxováno, vytřeno a utřený prach, už zbývá jen koupelna a linka…
kolis - no jsem rozjetá, že bych to klidně vzala i k vám :-D :mrgreen: ale vzhledem k té dálce to holt nepůjde :-P
ale zpocená jsem jak čuně :roll:
krmar - já mám ted zas nějak víc energie, tak se musím vybít :-) tak aspoň ten úklid, pak až mi zas nebude dobře, tak nebudu dělat nic ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.7.11 13:16

Tak jsem si dala studenou spršku na ty nožky a trochu to pomohlo, ale to teda je něco - já ledovou nemusím, ale co nadělám, hlavně když to chvilinku pomůže :nevim:
Musím se pochlubit - už mi teď volala paní, že přišla sedačka, tak tam zítra zfrknu to zaplatit a zítra poprosím brášku, ať mi ji doveze služebním autem. Jen se jim nějak zatoulal taburet, tak ten platit nebudu a počkám až přijde. Prý se v tý firmě maluje a stěhuje, tak se to trošku zatoulalo. No snad nám dojde do porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.7.11 13:18

Hani - já se taky teď trošku vybila - vyžehlila jsem věci pro nás, jelikož toho zase byla kupa a to jsem zase dala prát 2 pračky, takže zase dokola :zed: :zed:
Akorát už je tady takový binec, tak musím poprosit přítele, ať vysaje a já kdyžtak aspoň vytřu. Minule mi říkal, že stačí říct, tak uvidíme…snad to zase nebudu dělat sama, strašně mi pak tvrdne bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.7.11 13:21

já jsem dneska zvládla akorát koupelnu a uvařit, záchod umýval ráno manžel (prostě borec :-)). až se malej vyspí, tak vyrazíme na brouzdaliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.7.11 13:29

Hani já jsem si nakonec z Tebe vzala příklad, dělala jsem nepečený dort, uklidila po sobě kuchyň a všude zametla a utřela prach a zatím taky dobrý, ale že by se mi chtělo ještě do další směny to už teda fakt ne. Navíc bych ještě měla co dělat i tady, ale přehánět to nebudu.

Holky vůbec tu nestraště s porodama a Kolisko, nejsi naivní, jen se zbytečně nestresuješ a to je dobře. Já si taky říkám nějak to bude a pak jen budu doufat, že budu mít ten dobrý personál, který se správně rozhodne, když bude třeba. Ale můj první porod nebyl zdaleka tak hrozný jak píšete vy. Jen nevím nedávají trochu toho oxitocinu vždycky? Mě ho totiž dávali taky a neměla jsem porod vyvolávaný. Přišlo mi, že to postupovalo docela dobře, ale je fakt, že nikdo nic neřekl, tak co já vlastně vím, jaký jsem měla porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 13:33

tak to já dnes jen uvařila a pověsila jednu pračku jinak nic,mě to nebaví jak jsem doma sama počkám až dorazí muž a pak pouklízíme spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 13:36
krmar píše:
Hani já jsem si nakonec z Tebe vzala příklad, dělala jsem nepečený dort, uklidila po sobě kuchyň a všude zametla a utřela prach a zatím taky dobrý, ale že by se mi chtělo ještě do další směny to už teda fakt ne. Navíc bych ještě měla co dělat i tady, ale přehánět to nebudu.Holky vůbec tu nestraště s porodama a Kolisko, nejsi naivní, jen se zbytečně nestresuješ a to je dobře. Já si taky říkám nějak to bude a pak jen budu doufat, že budu mít ten dobrý personál, který se správně rozhodne, když bude třeba. Ale můj první porod nebyl zdaleka tak hrozný jak píšete vy. Jen nevím nedávají trochu toho oxitocinu vždycky? Mě ho totiž dávali taky a neměla jsem porod vyvolávaný. Přišlo mi, že to postupovalo docela dobře, ale je fakt, že nikdo nic neřekl, tak co já vlastně vím, jaký jsem měla porod.

nejhorší je že se tě ani nezeptají jestli ti ho můžou dát,protože ty ho můžeš odmítnout je to tvoje volba a já jim hned u nástupu řeknu že nechci a bude to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí