TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
11.7.11 20:11

Jani, neni to jednoduche, to ti fakt reknu - ani fyzicky ani psychicky. Ale me to tak nejak naplnuje :nevim:. Obcas jsem teda mela chvilky, kdy jsem s tim chtela seknout a i ted si nejsem jista, jestli to chci delat cely zivot, protoze za par let v takove praci budu vypadat o 10 let starsi, pater budu mit v pr… a zesedivim driv, nez ti duchodci :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
11.7.11 20:13
Mondík píše:
Bobisku, prave v tom 37. tydnu uz by melo byt mimco plne vyvinute a byt dost velke, ale jak to clovek muze ovlivnit, kdyz se chce mimiskovi na svet driv, ze? :hug: Nektere zeny se setri a porodi ve 30. tydnu, jine behaji pomalu maratony a prenasi :-(.

Já jsem se, pravda, tedy nijak moc nešetřila a v den porodu jsem vlastně ještě jela do práce (ale nedojela). Ale během těhu jsem nějaké velké problémy neměla (tvrdnutí břicha bylo, poslední dva týdny nějaké ty kontrakce, předepsané magnezko, pak i železo, ale jinak nic. Největší problém byl nejspíš to velké množství plodové vody, jenže na to přišli den před porodem, tak se s tím už nic dělat nedalo).
A četla jsem tady myslím na Miminu, že jedna začala rodit na rotopedu, že na něm jezdila celé těhu, cvičila atd. A rodila v termínu. Holt, člověk s tím asi fakt nic nenadělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.7.11 20:16

Bobisku, u prvorodicek to vetsinou trva dyl, ale nechapu, ze na to snad vsichni doktori spolehaji, protoze moji mamince praskla voda nekdy v 10 dopoledne a ja jsem se narodila ve 13:07, takze asi 3 hodiny. A s mladsim brachou to bylo podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
11.7.11 20:27
Mondík píše:
Bobisku, u prvorodicek to vetsinou trva dyl, ale nechapu, ze na to snad vsichni doktori spolehaji, protoze moji mamince praskla voda nekdy v 10 dopoledne a ja jsem se narodila ve 13:07, takze asi 3 hodiny. A s mladsim brachou to bylo podobne.

Mondiku, třeba to budeš mít taky tak rychlé.
Já jsem si hlavně nechtěla připustit, že už je to porod, tak jsme do nemocnice jeli docela na poslední chvíli a od příjezdu byl malý cca do 1,5 hodiny na světě, takže jsem nestihla kromě papírování, jedné prohlídky a jednoho monitoru vůbec nic. A jsem docela ráda, že jsem nemusela na hekárnu, na to bych asi neměla. Šla jsem pak rovnou na porodní sál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 20:30

ahojky holky,u nás konečně sprchlo a je trochu dýchatelno ale žádná sláva to není…

Bobísku určitě deníček napiš :palec:

janii…no konečně jsi se taky ukázala měli jsme o tebe obavy :wink:

Mondí..uplně vím o čem mluvíš moje mamka dělala 11 let na LDN a my za ní chodili no pro takovou práci musí mít člověk hlavně žaludek já bych to nezvládla..takže klobouk dolů :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.7.11 20:31

Bobisku, mam stejnou postavu jako mamka a porad se uklidnuju tim, ze i u me to tak treba bude, ale clovek se na to nemuze spolehat, klidne to muze byt uplne jinak, to se ale predem nedozvim :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.7.11 20:35

Kolisko, ja se i pri te praci vzdycky snazim videt to lepsi a brat vsechno pozitivne, ale to vis, ze i na me jednou za cas padne depka… To, ze tam nekdo umre, si nijak nezabiram, ale kdyz je to dobry clovek, ktereho jsem mela rada, tak to trosku mrzi. A co treba ja zvladam docela spatne, je to, ze kdyz nekdo umira a jeste je navic v bolestech, tak u neho sedet… To uz je dost i na me. Ale tak jako se lidi rodi, tak i umiraji a je dulezite, aby neumirali sami, proto kdyz u nich treba neni rodina, tak je tam vzdycky nekdo z personalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.7.11 20:36

Mondiku :-) taky ziju realitou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mala se bude jmenovat Isabella Poppova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.7.11 20:38
Ivet23 píše:
Mondiku :-) taky ziju realitou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mala se bude jmenovat Isabella Poppova :mrgreen:

Ok :mrgreen:. Ono je to asi tim, ze ja nicemu takovemu neverim nebo spis o tom radsi nechci vedet… Ale tim jako nerikam, ze jsi blazen nebo nejaka carodejnice :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 20:40
vegiska píše:
holky, já teda sotva funím…až se bojím, jestli je všechno ok…tak mě bolí nohy, mám je nateklý…je to normální? Všechno mě unavuje, hned jsem zadýchaná, a to jsem do teď lítala jak čamrda :cry:

Vegi..je to normální :-) taky umírám na nohy mám je nateklý už od kolen a sotva chodím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 20:41
paja2110 píše:
Ahoj holky :mavam:
Dneska je teda zase počasí, je mi hic i po bouřce :nevim:
Včera už jsem ve sprše taky uviděla kapku mleziva :-)
Taky koukám, že už tu Janinka moc nepřispívala, tak snad není v nemocnici.
Bobisku - taky nemám bohužel zkušenost s tou španělskou dekou.
Jinak mě akorát stačí skočit k dětské a praktického mám 2v1 s ženským :mrgreen:
Pokusím se sem dát fotku z té mé proměny, jaksi si nemůžu zvyknout, ofinu už jsem neměla pěkně dlouho.

Páji super učes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
11.7.11 20:43

Vegi, taky jsme furt poletovala a teď jsme hned unavená.Ale máme na to nárok takže hodně odpočívám.A nohy mám nalitý ať je vedro nebo není.Už se těším až mi splasknou.vejdu se jen do dvojích pantoflí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
11.7.11 20:45

tak jsem si ještě 30 min zajezdila na elipticalu…dneska mám nějakej zdravej den :palec: ,ani bříško mě dneska nebolí,nádhera :dance:
možná se i pomazlíme s přítelem,aby mimi vědělo,že se máme rádi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 20:47
marki77 píše:
Vegi, taky jsme furt poletovala a teď jsme hned unavená.Ale máme na to nárok takže hodně odpočívám.A nohy mám nalitý ať je vedro nebo není.Už se těším až mi splasknou.vejdu se jen do dvojích pantoflí.

Marki..ty se máš že do dvojich..já jen do jedněch :-D já se těším až si obuju svoje oblíbené sandálky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.7.11 20:48
Mondík píše:
Ivet23 píše:
Mondiku :-) taky ziju realitou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mala se bude jmenovat Isabella Poppova :mrgreen:
Ok :mrgreen:. Ono je to asi tim, ze ja nicemu takovemu neverim nebo spis o tom radsi nechci vedet… Ale tim jako nerikam, ze jsi blazen nebo nejaka carodejnice :mrgreen: :mrgreen:.

To ja nejsem vubec verici :mrgreen: :mrgreen: nechala jsem spocitat sebe a ejhle… Tynku a dalsi Ejhle… takze kdyz muzu pro malou udelat neco uz ted tak proc ne vid :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí