TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
11.7.11 16:23
Bobisek166 píše:
koliska píše:
Bobisek166 píše:
Dobré odpoledne maminky!
Sice jsem akční už od 6 ráno, ale dřív nebyl čas. V nemocnici nám nic nového neřekli, malý přibírá, ale je pořád bledý a zítra budou dělat spoustu odběrů a testů, tak si zase budu muset počkat na výsledky. Takže mám náladu nic moc, protože mi doktoři žádné pořádné informace nedají.
U nás byla v noci taky bouřka, ale docela jsem ji i zaspala.
Ty vaše otoky mě mrzí, ale má se ve druhé polovině týdne trochu ochladit, tak by to snad mohlo být lepší. Chtělo by to asi nožky nahoru.
Ivet, tak jestli něco o Jani zjistíš, tak napiš, taky už jsem na ni myslela, protože sem psala hodně často.
tak to zase ber z té druhé stránky jak nic neříkají tak se nic hrozného neděje takže je to na dobré cestě :palec:
Kolisko, oni ta speciální vyšetření pořád odkládají a jenom o tom mluví, přitom už mohly výsledky dávno být. Malý má nějaký problém s trávením, skoro 3 týdny nepřibíral, v sobotu vysadili i moje mléko a je na nějaké speciálním umělém. Takže teď budou zkoumat, jestli není nějaký problém v enzymech. Mě jen vadí, že už to mohli třeba udělat minulý týden, když se jim malý pořád nelíbil, jak stagnuje.

no toje zase fakt,někdy čekají zbytečně dlouho ale věř že dělají jen to nejlepší,ale mi se to říká že když nejsem ve tvojí kůži,něco podobného jsem si zažila když bylo synovi 10 měsíců tak skončil na dětské JIP a to jen proto že dětská Dr.taky pořád čekala a nakonec byl na kapačkách 5 dní byly to nejhorší dny a hlavně noci vmém životě…takže tě docela chápu :hug: a hlavně držím palečky at je maličkému dobře co nejdříve :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
11.7.11 16:27
koliska píše:
Bobisek166 píše:
koliska píše:
Bobisek166 píše:
Dobré odpoledne maminky!
Sice jsem akční už od 6 ráno, ale dřív nebyl čas. V nemocnici nám nic nového neřekli, malý přibírá, ale je pořád bledý a zítra budou dělat spoustu odběrů a testů, tak si zase budu muset počkat na výsledky. Takže mám náladu nic moc, protože mi doktoři žádné pořádné informace nedají.
Ty vaše otoky mě mrzí, ale má se ve druhé polovině týdne trochu ochladit, tak by to snad mohlo být lepší. Chtělo by to asi nožky nahoru.
Ivet, tak jestli něco o Jani zjistíš, tak napiš, taky už jsem na ni myslela, protože sem psala hodně často.
tak to zase ber z té druhé stránky jak nic neříkají tak se nic hrozného neděje takže je to na dobré cestě :palec:
Kolisko, oni ta speciální vyšetření pořád odkládají a jenom o tom mluví, přitom už mohly výsledky dávno být. Malý má nějaký problém s trávením, skoro 3 týdny nepřibíral, v sobotu vysadili i moje mléko a je na nějaké speciálním umělém. Takže teď budou zkoumat, jestli není nějaký problém v enzymech. Mě jen vadí, že už to mohli třeba udělat minulý týden, když se jim malý pořád nelíbil, jak stagnuje.
no toje zase fakt,někdy čekají zbytečně dlouho ale věř že dělají jen to nejlepší,ale mi se to říká že když nejsem ve tvojí kůži,něco podobného jsem si zažila když bylo synovi 10 měsíců tak skončil na dětské JIP a to jen proto že dětská Dr.taky pořád čekala a nakonec byl na kapačkách 5 dní byly to nejhorší dny a hlavně noci vmém životě…takže tě docela chápu :hug: a hlavně držím palečky at je maličkému dobře co nejdříve :kytka:

Kolisko, děkuji moc, já zase zítra napíšu, jestli bude něco nového. No jo, už je to dlouho, skoro měsíc, kdybych aspoň mohla být v nemocnici s ním, ale to by nesměl být na JIPce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 16:31
Bobisek166 píše:
koliska píše:
Bobisek166 píše:
koliska píše:
Bobisek166 píše:
Dobré odpoledne maminky!
no toje zase fakt,někdy čekají zbytečně dlouho ale věř že dělají jen to nejlepší,ale mi se to říká že když nejsem ve tvojí kůži,něco podobného jsem si zažila když bylo synovi 10 měsíců tak skončil na dětské JIP a to jen proto že dětská Dr.taky pořád čekala a nakonec byl na kapačkách 5 dní byly to nejhorší dny a hlavně noci vmém životě…takže tě docela chápu :hug: a hlavně držím palečky at je maličkému dobře co nejdříve :kytka:
Kolisko, děkuji moc, já zase zítra napíšu, jestli bude něco nového. No jo, už je to dlouho, skoro měsíc, kdybych aspoň mohla být v nemocnici s ním, ale to by nesměl být na JIPce.

neboj za chvíli nabere a půjdete alespon na normální pokoj a pak už domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
11.7.11 16:35

Holky, mám dva dotazy. Jednak nemáte některá zkušenosti s tou španělskou dekou? Nám by se asi hodila, pořád máme problémy s termoregulací, tak se budeme muset víc balit. Máte ji některá a byla ste spokojená?
A pak, co myslíte, kdybych napsala tady na Mimino deníček ze svého porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.7.11 16:46

kolis - tak to si mě uklidnila s tím obvodakem, asi se na to vykašlu…
No Jani už tu dlouho nebyla, snad nám neporodila…
Já jsem odpoledne trochu spala a ted jsem byla se psema venku a už je tam zas pěkný vedro, slunce praží..:-(
Zítra mě čeká dopoledne úklid a pak už se budu těšit na návštěvu mamky a segry, měli by tu být až do neděle, tak to zas týden uteče…
bobisek - tu deku vubec neznám :nevim: tak ti neporadím a co se týče deníčku, určitě ho napiš, já si v nich občas čtu a o porodech teď nejvíc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.7.11 16:51

ahoj holky :mavam:
prilitla jsem jen na chvili vas pozdravit a zas mizim, prijel mi vcera tatka na navstevu a zdrzi se celej tejden, takze tu ted moc nebudu.

jinak se s vami podelim s vikendovym pribehem - babce se po ranu spustila opet krev z nosu, opet masivni krvaceni, rovnou jsme volali sanitku.
na dispecink jsme volali asi v 10:03, primo jsme jim nahlasili ze babca ma spatnou srazlivost krve, ze na to bere ty a ty konkretni leky a ze uz ji to tece tak a tak dlouho.
sanitka dorazila presne v 10:55 (to jsem jim zvladla do ty doby jeste jednou volat, jestli nam tu sanitku poslali a pani mi rekla, ze ji poslali hned jak jsme volali) a nebyla to ani normalni sanitka jako jindy, bylo to neco jako prevozova sluzba. poslali to z prahy a oni to pry nemohli najit, kde to tu je.
no reknu vam, byla jsem z toho pekne happy a at si nikdo nemysli, ze si budu volat k porodu sanitku :cert:

holky musim zas letet, nemuzu vas ani docist, tak jen doufam ze jste vsechny v poradku i s mimcama a ze uz se nam to tu nerozjelo :-)

mejte se bajove :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
11.7.11 16:52

Ahoj holky :mavam:
Dneska je teda zase počasí, je mi hic i po bouřce :nevim:
Včera už jsem ve sprše taky uviděla kapku mleziva :-)
Taky koukám, že už tu Janinka moc nepřispívala, tak snad není v nemocnici.
Bobisku - taky nemám bohužel zkušenost s tou španělskou dekou.
Jinak mě akorát stačí skočit k dětské a praktického mám 2v1 s ženským :mrgreen:
Pokusím se sem dát fotku z té mé proměny, jaksi si nemůžu zvyknout, ofinu už jsem neměla pěkně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.7.11 16:54

paja - ta ofina je fakt super :palec: :palec:
tak Jani je v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
11.7.11 18:05

paji,moc ti to sluší… :palec:
dneska k véče zdravá strava - zeleninový salát s kuřecím masem :palec:
to já jsem k obvoďačce jít musela,můj doktor mi to pořád připomínal,že mě moc nezná atd. a že by chtěl vědět,jestli nejsem na nic alergická atd…on mi totiž nevěřil,že fakt alergická na nic nejsem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
11.7.11 18:51

holky,konečně nějakej příznak těhotenství kromě bříška…dneska se mi objevilo mlezivo…sice maličko a po lehkém zmáčknutí,ale na obouch bradavkách…hurrááá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.7.11 19:26
Ivet23 píše:
Mondík píše:
Ivet23 píše:
Dobry vecer devcata :mavam: tak a mame po jmene :-? mala se nebude jmenovat nellinka :cry: vysla nam spatne numerologie, tak zas vymyslime jmeno :lol: jen memu chlapovi se fakt moc nelibi :cert:
Co to? Nechapu, asi zase tehu demence :mrgreen:.
MONDI- v pohode :-) to urcite neni tehu demence :mrgreen: jde o to ze kdyz das jmeno,prijmeni a datum porodu,terminu Tak kdyz to clovek vse spocita tak mu vyjdou nejake cisla neboť se jedná o charakterové rysy člověka a o rozdílné karmické zátěže. a verim tomu, ze to ma vliv :-) jinak blazen nejsu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ivetko, ja ziju v realite, takze to bude asi tim :-D. Neber to jako kritiku, to samozrejme zalezi na tobe, jak se rozhodnes a kdyz tomu veris, tak se samozrejme rozhodni tak, jak nejlip muzes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.7.11 19:33
aleca píše:
ahojte.
já jsem tu taky už dlouho nebyla, byla jsem na „dovolené“ u rodičů mých a mého manžela, půl týdne tam, půl tam. kupodivu jsem si pěkně odpočala a ani mě rodičové moc nevytáčeli :-)

zdravím nové maminky.

pořád pro syna nemáme vybrané jméno, chtěli jsme Matěje, ale to jsme nakonec zavrhli, nějak se to nehodí k příjmení. pár dalších jmen máme vybraných a vždycky přijde někdo, navhne nám další jméno a nám se líbí a tak se nám ten seznam spíš rozrůstá než zužuje.

jedný věci jsem si všimla. všechny tady píšete, jak moc chodíte v noci na záchod, ale já vůbec nechodím, mě nic nevzbudí, akorát šimon, že mu chybí dudlík, a to se nestává moc často. teď se budím vedrem, přes den se to dá vydržet, ale v noci je to příšerný, vůbec si neodpočinu.

Aleco, s tim zachodem ti to zavidim :-). Tak napis seznam jmen a my ti poradime :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.7.11 19:37
Ivet23 píše:
Ja taky otekam :-) u prvni dcery nic a pak to najednou prislo :-) holky dlouho tu nebyla Janiii ze??? nevite co sni je?

Ivet, taky jsem si vcera rikala, ze ta nejvetsi drbna tu nejak chybi :mrgreen: :mrgreen:. Doufejme, ze jeste nerodi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
11.7.11 19:39

Tak jsem se ted prihnala z mesta byla jsem koupit darek k svatku a rovnou i k narozeninam dcera je ma tri dny po sobe. Vzala jsem to rovnou dvakrat i pro druhou ta to ma prozmenu v zari. Vili kridla a baletni piskoty s Hello Kitty, jeste ze obe chteli to samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.7.11 19:42
Bobisek166 píše:
Holky, mám dva dotazy. Jednak nemáte některá zkušenosti s tou španělskou dekou? Nám by se asi hodila, pořád máme problémy s termoregulací, tak se budeme muset víc balit. Máte ji některá a byla ste spokojená?
A pak, co myslíte, kdybych napsala tady na Mimino deníček ze svého porodu?

Bobisku, se spanelskou dekou zkusenosti vubec nemam, takze bohuzel neporadim :think:. A denicek klidne napis, i nas by to zajimalo! A s tvym brouckem te chapu, nejhorsi je, kdyz ani nevis, co mu vlastne vubec je, vid? :hug: A v nemocnici maji porad na vsechno cas :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí