TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
12.7.11 10:21
krmar píše:
No a taky jsem za těch 14 dní přibrala 3 kg :zed: Já mám teď 70,5, takže asi 12,5 kg nahoře a ještě měsíc do porodu :roll:

Je co bych dala za tvoji vahu :mrgreen: ja uz 16kg nahore :mrgreen: ale jinak jsem vysmata :lol: vubec me to netrapi ono to pak zas pujde dolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 10:35

ahojky maminky,tak yjsem ted vstala ale už jsem byla vzhůru od 7h otravovali mě pořád muchy :pocitac: tak jsem se zachumlala do peřiny a usla :-D

Moní…třeba by se ta moje cácorka konečně naoučila pořádně anglicky :-) teda čokoládu ti závidím,já si musela na ráno schovat rohlík at mám co snídat a i tak mi ho malej snědl :cry: včera jsem koupila 15 rohlíků a do večera je ty dvě kudlanky snědli a nechali tam dva :mrgreen:

Alaa..koukám taky hyper dítě :palec: můj malej je to samý ale mu ted diagnostikovali ADHD takže alespon víme že není zlobivej že za to prostě nemůže :-)

Vegi..bud ráda že už ti to trochu splasklo,mě teda vůbec spíše naopak :cry: jinak Floa jela na chatu :palec: ale Elis tady dlouho nebyla to je fakt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.7.11 10:39

Kolisko a bolí Tě i ty nohy…mě nejvíc bolí, když jdu, tak jak jsou podušky pod prsty a taky achilovky a kolem kotníků a to jsem si do minulého týdne myslela, jak jsem v pohodě :-( co Ti na to říkala doktorka? Já jsem tak paranoidní, že pořád se bojím, aby to nebyla nějaká ta preeklampsie :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 10:42
vegiska píše:
Kolisko a bolí Tě i ty nohy…mě nejvíc bolí, když jdu, tak jak jsou podušky pod prsty a taky achilovky a kolem kotníků a to jsem si do minulého týdne myslela, jak jsem v pohodě :-( co Ti na to říkala doktorka? Já jsem tak paranoidní, že pořád se bojím, aby to nebyla nějaká ta preeklampsie :-(

já jsem zo ho měla taky strach asi to je tím že o tom všude píšou a my jsme pak vystresované,ty otoky se mi v takové míře vrátli teprve ted v pátek a zítra mám poradnutak tomusím říct Dr ale jinak říkal že jak nemám moc vysoký tlak a nebo bílkovinu v moči tak to nic není a je to z tepla…nohy mě boklí jen co vstanu a ruce necítím,mám problém v jedné ruce udržet hrnek s čajem…je to mazec ale po porodu si na to ani nevzpomeneš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
12.7.11 10:43

Zdravím těhulky,
Ivet, ty už nepůjdeš do poradny? Já jdu ve čtvrtek tak jsme zvědavá co se od minulýho týdne změnilo.

Holky mě váha ráno hlásila 82kg,takže nahoře mám 13kg.

A hlásím u nás pěknej pažák hned od rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.7.11 10:43

Ahoj holky :mavam:
Vítám Alaa - už jsem to chtěla napsat včera, ale víte jak je to s tou pamětí ve 3. trimestru, že? :mrgreen: :mrgreen:
Elis - myslím, že ještě nerodila, občas se ukáže na FB a tuším, že bych to věděla, bydlíme kousek od sebe - to by se rozkřiklo. Takže kdyby něco, tak písnu :wink:
No já teď k snídani zbaštila půlku karamelové Milky, to je hrůza a ještě se chystám na meloun :mrgreen:
Ráno jsem taky nemohla spát, tak jsem byla od půl 6 do 7 vzhůru a pak jsem si šla ještě dospat. Je tady neskutečný vedro. :zed:
Do rána mi POPRVÉ natekly nohy a měla jsem problém dojít na WC jak to bolelo. Tak se vás musím zeptat, co vám na to pomáhá :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
12.7.11 10:46

Mě dr říkala abych kvůli oteklým nohám přestala solit.Už takhle solím co nejmíň.Problémy s prstama na rukách mám občas taky.Ty nohy jsou alůe horší.A dneska je to fakt neprříjemný.Kámoška se včera divila že mám nateklý nohy když nemám vysokej tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 10:46
paja2110 píše:
Ahoj holky :mavam:
Vítám Alaa - už jsem to chtěla napsat včera, ale víte jak je to s tou pamětí ve 3. trimestru, že? :mrgreen: :mrgreen:
Elis - myslím, že ještě nerodila, občas se ukáže na FB a tuším, že bych to věděla, bydlíme kousek od sebe - to by se rozkřiklo. Takže kdyby něco, tak písnu :wink:
No já teď k snídani zbaštila půlku karamelové Milky, to je hrůza a ještě se chystám na meloun :mrgreen:
Ráno jsem taky nemohla spát, tak jsem byla od půl 6 do 7 vzhůru a pak jsem si šla ještě dospat. Je tady neskutečný vedro. :zed:
Do rána mi POPRVÉ natekly nohy a měla jsem problém dojít na WC jak to bolelo. Tak se vás musím zeptat, co vám na to pomáhá :?: :?:

Pájo..nic na to nezabírá,skus podložit nohy nebo masáže ale to je jen na chvíli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 10:48
marki77 píše:
Mě dr říkala abych kvůli oteklým nohám přestala solit.Už takhle solím co nejmíň.Problémy s prstama na rukách mám občas taky.Ty nohy jsou alůe horší.A dneska je to fakt neprříjemný.Kámoška se včera divila že mám nateklý nohy když nemám vysokej tlak.

já to taky neměla u předchozích těhu a ted si mě vybrali snad všechny neduhy těhu :zed: se solí to nemá co dělat,prostě se ti zadržuje v těle voda a to je uplně normální v těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
12.7.11 10:50

Už se těšám až to bude za mnou.Vyzkoušela jsme si těhu v zimě a v létě a hlasuju pro zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.7.11 10:51

dobré dopoledne :-)

dneska jsem spala jak zabitá, za celou noc jsem se snad ani nepohnula. manžel si vzal ráno šimonka, takže jsem si dneska fakt poležela. konečně jsme měli v noci docela chladno.

já mám nahoře zatím 10kg. při prvním jsem měla 13kg, ale do konce šestinedělí jsem to měla pryč, taky z toho důvodu, že malej trpěl na prdíky, tak jsem skoro nic nejedla (nejhůř jsem asi snášela, že nemůžu jíst čerstvé pečivo), ale vzhledem k tomu, že strava nepomáhla, tak už jsem se potom tolik nehlídala, a jak šly měsíce, tak jsem se čím dál víc cpala sladkostma (s důvodem: to mám na nervy). naštestí pak bylo léto a nějak jsem si ten jídelníček upravila, takže už jsem nepřibírala.

na oteklé nohy mi vždycky pomohlo cvičení a studená voda a mít je na hoře. když bylo nejhůř, tak kaštanovou mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.7.11 10:53

já měla první taky v zimě, léta jsem se bála, že budu oteklá, ale zatím to snáším kupodivu velice dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.7.11 11:03
marki77 píše:
Zdravím těhulky,
Ivet, ty už nepůjdeš do poradny? Já jdu ve čtvrtek tak jsme zvědavá co se od minulýho týdne změnilo.

Holky mě váha ráno hlásila 82kg,takže nahoře mám 13kg.

A hlásím u nás pěknej pažák hned od rána.

Do poradny ke sve gynekolozce nee :-) ted uz si musim vybrat porodnici a nahlasit se tam :-) tam uz vetsinou probehne monitiring, ultrazvuk a tak :-) klasika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.7.11 11:03

já taky sázím na ty vedra, že to tomu moc nepomůže…ale teda chodím jak kačena. A přesně Kolísko, ty ruce…než vůbec ohnu prsty a rozhýbu je, tak neudržím nic v ruce, jak tobolí a brní…no běs…nějak mám strach, jak zvládnu v tomto stavu porodit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
12.7.11 11:19

mě dneska váha nahlásila necelý 4 kg nahoře (přesně 3,7),ale dneska si dám zase lehkou stravu a jdu odpoledne na procházku a večer zase cvičení(podle bříška,jak mi dovolí)a zítra už by to mohlo být míň :palec: …myslím,že já neotýkám,protože jsem nenabrala a nosím skoro stejnou váhu…ani se nezadýchám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí