Poradna duly
Jana Čurdová
krmar píše:
No a taky jsem za těch 14 dní přibrala 3 kgJá mám teď 70,5, takže asi 12,5 kg nahoře a ještě měsíc do porodu
Je co bych dala za tvoji vahu
ja uz 16kg nahore
ale jinak jsem vysmata
vubec me to netrapi ono to pak zas pujde dolu ![]()
ahojky maminky,tak yjsem ted vstala ale už jsem byla vzhůru od 7h otravovali mě pořád muchy
tak jsem se zachumlala do peřiny a usla ![]()
Moní…třeba by se ta moje cácorka konečně naoučila pořádně anglicky
teda čokoládu ti závidím,já si musela na ráno schovat rohlík at mám co snídat a i tak mi ho malej snědl
včera jsem koupila 15 rohlíků a do večera je ty dvě kudlanky snědli a nechali tam dva ![]()
Alaa..koukám taky hyper dítě
můj malej je to samý ale mu ted diagnostikovali ADHD takže alespon víme že není zlobivej že za to prostě nemůže ![]()
Vegi..bud ráda že už ti to trochu splasklo,mě teda vůbec spíše naopak
jinak Floa jela na chatu
ale Elis tady dlouho nebyla to je fakt ![]()
Kolisko a bolí Tě i ty nohy…mě nejvíc bolí, když jdu, tak jak jsou podušky pod prsty a taky achilovky a kolem kotníků a to jsem si do minulého týdne myslela, jak jsem v pohodě
co Ti na to říkala doktorka? Já jsem tak paranoidní, že pořád se bojím, aby to nebyla nějaká ta preeklampsie ![]()
vegiska píše:
Kolisko a bolí Tě i ty nohy…mě nejvíc bolí, když jdu, tak jak jsou podušky pod prsty a taky achilovky a kolem kotníků a to jsem si do minulého týdne myslela, jak jsem v pohoděco Ti na to říkala doktorka? Já jsem tak paranoidní, že pořád se bojím, aby to nebyla nějaká ta preeklampsie
já jsem zo ho měla taky strach asi to je tím že o tom všude píšou a my jsme pak vystresované,ty otoky se mi v takové míře vrátli teprve ted v pátek a zítra mám poradnutak tomusím říct Dr ale jinak říkal že jak nemám moc vysoký tlak a nebo bílkovinu v moči tak to nic není a je to z tepla…nohy mě boklí jen co vstanu a ruce necítím,mám problém v jedné ruce udržet hrnek s čajem…je to mazec ale po porodu si na to ani nevzpomeneš ![]()
Zdravím těhulky,
Ivet, ty už nepůjdeš do poradny? Já jdu ve čtvrtek tak jsme zvědavá co se od minulýho týdne změnilo.
Holky mě váha ráno hlásila 82kg,takže nahoře mám 13kg.
A hlásím u nás pěknej pažák hned od rána.
Ahoj holky ![]()
Vítám Alaa - už jsem to chtěla napsat včera, ale víte jak je to s tou pamětí ve 3. trimestru, že?
![]()
Elis - myslím, že ještě nerodila, občas se ukáže na FB a tuším, že bych to věděla, bydlíme kousek od sebe - to by se rozkřiklo. Takže kdyby něco, tak písnu ![]()
No já teď k snídani zbaštila půlku karamelové Milky, to je hrůza a ještě se chystám na meloun ![]()
Ráno jsem taky nemohla spát, tak jsem byla od půl 6 do 7 vzhůru a pak jsem si šla ještě dospat. Je tady neskutečný vedro. ![]()
Do rána mi POPRVÉ natekly nohy a měla jsem problém dojít na WC jak to bolelo. Tak se vás musím zeptat, co vám na to pomáhá
![]()
Mě dr říkala abych kvůli oteklým nohám přestala solit.Už takhle solím co nejmíň.Problémy s prstama na rukách mám občas taky.Ty nohy jsou alůe horší.A dneska je to fakt neprříjemný.Kámoška se včera divila že mám nateklý nohy když nemám vysokej tlak.
paja2110 píše:
Ahoj holky
Vítám Alaa - už jsem to chtěla napsat včera, ale víte jak je to s tou pamětí ve 3. trimestru, že?![]()
Elis - myslím, že ještě nerodila, občas se ukáže na FB a tuším, že bych to věděla, bydlíme kousek od sebe - to by se rozkřiklo. Takže kdyby něco, tak písnu
No já teď k snídani zbaštila půlku karamelové Milky, to je hrůza a ještě se chystám na meloun
Ráno jsem taky nemohla spát, tak jsem byla od půl 6 do 7 vzhůru a pak jsem si šla ještě dospat. Je tady neskutečný vedro.
Do rána mi POPRVÉ natekly nohy a měla jsem problém dojít na WC jak to bolelo. Tak se vás musím zeptat, co vám na to pomáhá![]()
Pájo..nic na to nezabírá,skus podložit nohy nebo masáže ale to je jen na chvíli ![]()
marki77 píše:
Mě dr říkala abych kvůli oteklým nohám přestala solit.Už takhle solím co nejmíň.Problémy s prstama na rukách mám občas taky.Ty nohy jsou alůe horší.A dneska je to fakt neprříjemný.Kámoška se včera divila že mám nateklý nohy když nemám vysokej tlak.
já to taky neměla u předchozích těhu a ted si mě vybrali snad všechny neduhy těhu
se solí to nemá co dělat,prostě se ti zadržuje v těle voda a to je uplně normální v těhotenství
Už se těšám až to bude za mnou.Vyzkoušela jsme si těhu v zimě a v létě a hlasuju pro zimu.
dobré dopoledne ![]()
dneska jsem spala jak zabitá, za celou noc jsem se snad ani nepohnula. manžel si vzal ráno šimonka, takže jsem si dneska fakt poležela. konečně jsme měli v noci docela chladno.
já mám nahoře zatím 10kg. při prvním jsem měla 13kg, ale do konce šestinedělí jsem to měla pryč, taky z toho důvodu, že malej trpěl na prdíky, tak jsem skoro nic nejedla (nejhůř jsem asi snášela, že nemůžu jíst čerstvé pečivo), ale vzhledem k tomu, že strava nepomáhla, tak už jsem se potom tolik nehlídala, a jak šly měsíce, tak jsem se čím dál víc cpala sladkostma (s důvodem: to mám na nervy). naštestí pak bylo léto a nějak jsem si ten jídelníček upravila, takže už jsem nepřibírala.
na oteklé nohy mi vždycky pomohlo cvičení a studená voda a mít je na hoře. když bylo nejhůř, tak kaštanovou mast.
já měla první taky v zimě, léta jsem se bála, že budu oteklá, ale zatím to snáším kupodivu velice dobře.
marki77 píše:
Zdravím těhulky,
Ivet, ty už nepůjdeš do poradny? Já jdu ve čtvrtek tak jsme zvědavá co se od minulýho týdne změnilo.Holky mě váha ráno hlásila 82kg,takže nahoře mám 13kg.
A hlásím u nás pěknej pažák hned od rána.
Do poradny ke sve gynekolozce nee
ted uz si musim vybrat porodnici a nahlasit se tam
tam uz vetsinou probehne monitiring, ultrazvuk a tak
klasika ![]()
já taky sázím na ty vedra, že to tomu moc nepomůže…ale teda chodím jak kačena. A přesně Kolísko, ty ruce…než vůbec ohnu prsty a rozhýbu je, tak neudržím nic v ruce, jak tobolí a brní…no běs…nějak mám strach, jak zvládnu v tomto stavu porodit ![]()
mě dneska váha nahlásila necelý 4 kg nahoře (přesně 3,7),ale dneska si dám zase lehkou stravu a jdu odpoledne na procházku a večer zase cvičení(podle bříška,jak mi dovolí)a zítra už by to mohlo být míň
…myslím,že já neotýkám,protože jsem nenabrala a nosím skoro stejnou váhu…ani se nezadýchám