TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
12.7.11 13:38

já jsem ani nevěděla, že oxytocin dávají i když nevyvolávají. ale každopádně by o tom měli informovat, abys ho mohla odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.7.11 13:39

Kolisko mě to taky nebaví, ale u nás se nedá nic dělat. Manžel má dost práce i tak. O půl 3 přijede z práce a tak do 19ti bude nahazovat z boku barák. A to už pomáhá i 5tiletý syn - chodí s košem a když toho není moc tak i nakupovat. Naštěstí tady na malé vesnici to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 13:44
aleca píše:
já jsem ani nevěděla, že oxytocin dávají i když nevyvolávají. ale každopádně by o tom měli informovat, abys ho mohla odmítnout.

co vím tak ho prej dávají na zkoušku a pak na monitoru sledují jak to ta žena zvládá a jaké má kontrakce no a jak je to dobré a ty se pomalu otevíráš tak ti ho prostě dají a tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 13:45
krmar píše:
Kolisko mě to taky nebaví, ale u nás se nedá nic dělat. Manžel má dost práce i tak. O půl 3 přijede z práce a tak do 19ti bude nahazovat z boku barák. A to už pomáhá i 5tiletý syn - chodí s košem a když toho není moc tak i nakupovat. Naštěstí tady na malé vesnici to jde.

no je jasný jak máte práci s barákem,my naštěstí nic a zase takovej binec tady není :-D jen nádobí dát do myčky a vysát kuchyn jinak uklizí dcera když má teda dobrou náladu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.7.11 13:48

Aleco já to tedy nevím jistě, abych nekecala, ale mě ho dávali a proč to netuším. Myslela jsem, že se otvírám dostatečně. Mě přijali kolem 20 hodiny, ve 20:30 už točili první monitor, pak mě dali YAL a střídavě jsem chodila a střídavě mi točili ten monitor, mezitím mě vždycky někdo zkontroloval a asi po 23 hod. doktor rozhodl, že mi píchnou vodu. Pak už jsem ležela na porodním sále, napojená na monitor a právě na kapačky - možná mi říkali, co mi tam dávají - občas se zase někdo přišel podívat - spíš zkontrolovat ten monitor. Kontrakce jsem ale měla asi tak po 2 minutách, když jsem přecházela na te sál, pak po minutě. Syn se narodil v 1 ráno, na jedno dlouhé zatlačení, sice mě pak dlouho šili (fakt asi hodinu), takže jsem se nejspíš natrhla (i když nástřih jsem měla). Potom jsem měla potíže chodit ještě asi 14 dní, ale jinak vše v pohodě. Taky jsem se tekrát, byť byl únor, ráda sprchovala studenou vodou, ač normálně snesu dost teplou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.7.11 13:49
koliska píše:
krmar píše:
Kolisko mě to taky nebaví, ale u nás se nedá nic dělat. Manžel má dost práce i tak. O půl 3 přijede z práce a tak do 19ti bude nahazovat z boku barák. A to už pomáhá i 5tiletý syn - chodí s košem a když toho není moc tak i nakupovat. Naštěstí tady na malé vesnici to jde.
no je jasný jak máte práci s barákem,my naštěstí nic a zase takovej binec tady není :-D jen nádobí dát do myčky a vysát kuchyn jinak uklizí dcera když má teda dobrou náladu :-)

No tak to je dobře, že mamince pomůže. To je jasný puberta je puberta. Ale hlavně, že aspoň někdy tu náladu má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 13:50
krmar píše:
koliska píše:
krmar píše:
no je jasný jak máte práci s barákem,my naštěstí nic a zase takovej binec tady není :-D jen nádobí dát do myčky a vysát kuchyn jinak uklizí dcera když má teda dobrou náladu :-)
No tak to je dobře, že mamince pomůže. To je jasný puberta je puberta. Ale hlavně, že aspoň někdy tu náladu má :mrgreen:

cise je to vzácnost a většinou to blbě obkecá ale nakonec to udělat musí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 13:58

nonic děvčata jdu se na chvíli natáhnout k telce a přitom budu zabíjet ty potvory co mi nedají pořád pokoj…MOUCHY!!!! :pocitac: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.7.11 14:10

a mě se už vzbudil syn, tak jdu krmit a pak ven. hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
12.7.11 15:12

ahoj holky :mavam:

tatka me dneska prekrtil na melouna :mrgreen: hodila jsem si do alba 3 fotky, jednu tam mam s pritelem (jak jsme se tu onehda bavily o vyskovych rozdilech, ale z tyhle fotky to tak patrny asi nebude :mrgreen: )
no, kazdopadne kdyz jsem ty fotky videla, nejradsi bych se zahrabala metr dvacet pod zem… :roll:

mno, musim ted zas odbehnout, asi vas celej tenhle tyden ani nestihnu docitat, jen vzdycky zabehnu vas pozdravit.
tak se zatim mejte hezky vsechny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.7.11 15:56
janiii;-) píše:
ahoj holky :mavam:

tatka me dneska prekrtil na melouna :mrgreen: hodila jsem si do alba 3 fotky, jednu tam mam s pritelem (jak jsme se tu onehda bavily o vyskovych rozdilech, ale z tyhle fotky to tak patrny asi nebude :mrgreen: )
no, kazdopadne kdyz jsem ty fotky videla, nejradsi bych se zahrabala metr dvacet pod zem… :roll:

mno, musim ted zas odbehnout, asi vas celej tenhle tyden ani nestihnu docitat, jen vzdycky zabehnu vas pozdravit.
tak se zatim mejte hezky vsechny :kytka:

NÁHODOU TI TO TAM MOC SLUŠÍ :palec: A MELOUN JSEM PODLE BRÁCHY TAKY TAKŽE VÍTEJ V KLUBU :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
12.7.11 16:21

mě přítel řekl,že jsem jižní polokoule…celý těhotenství nic a teď za poslední týden mi bříško narostlo dvojnásobně…mimi se to asi snaží dohnat nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
12.7.11 16:29

Jani náhodou ti to sluší…máš krásný kulatý bříško  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
12.7.11 16:42

holky diky, ale pro me to byl sok :lol: v zrcadle jaksi neni spousta veci videt, jak jsem tak zjistila :lol:
pridala jsem tam jeste jednu, jak se kutalim po zahrade, tam mam teprv kulaty brisko :mrgreen:

tatka kdyz prijel a videl me jeste za plotem, tak hned na me - priste ten meloun rozkrajej :mrgreen:
vcera zase prijel z projizdky a pro zmenu to bylo cau meloune… no, mame tu veselo :lol:
ale rikal ze mi to slusi a ocividne mu to dela dobre promenadovat se po meste s dcerkou, ktera je jak balon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.7.11 17:32

tak jsem si byla pro nějaké ovoce a jogurty a je tam teda pařák strašnej fuj a zítra má být ještě větší :zed: taky jsem si byla na poště pro balíček a přišly mi čepičky od Jituš, jsou fakt úplně úžasný :potlesk: :mrgreen:
Jani - vždyt ty fotky jsou ok, vypadáš pěkně ;-) a muj taťka zase říká, že prej mám břicho z piva :-D a přitom je taky hrozně pyšnej když jsem s ním někde šla, jak jsem u nich byla :-) oni se sice ty taťkové na oko durděj, že budou dědkové, ale těšej se jak malí děti :-) mě už udělal podstavec na košík, tak ted jen dokoupit výbavu do něj a máme krásnej košík pro naše miminko, už se těším, až ho přiveze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí