Poradna duly
Jana Čurdová
páni…fakt 16??to bych taky brala…to bych měla o 12 kg míň než před otěhotněním
,ale radši počítám s tím,že u mě půjde dolů 10 kg,ale pořád půjdu do mínusu ![]()
holky ja jsem ted o vikendu koukala, sousedi tu meli syna s deckem, capartovi muze byt ted rok. pamatuju se na jeho mamu, jaka byla pred tim rokem, kdyz prijeli s capartem coby novorozenetem a co jsem ji videla ted, tak takova pekna stihlounka zenska zase.
tak doufam, ze me tohle potka taky ![]()
janiii;-) píše:
holky ja jsem ted o vikendu koukala, sousedi tu meli syna s deckem, capartovi muze byt ted rok. pamatuju se na jeho mamu, jaka byla pred tim rokem, kdyz prijeli s capartem coby novorozenetem a co jsem ji videla ted, tak takova pekna stihlounka zenska zase.
tak doufam, ze me tohle potka taky
jani,myslím,že v to tady doufáme všechny ![]()
Holky, uvidite, ze to bude dobre
. Ja zavidim moji mamince, ta za cele tehotenstvi pribrala 10 kg a jak porodila, mela hned zase svoji vahu. A to mela pred tehu snad 50 kg i s botami
.
přeji dobré ráno mamky,téda to je překvápko že tak málo na dočítání
já měla dnes šílenou noc spala jsem sotva 2 hodiny,celou noc jsem měla šílené bolesti a i ted mě trochu bolí břicho a malá tam řádí jak splašená tohle mi ještě nedělala tak doufám že je vše o.k,jedu k Dr na kontrolu tak jsem zvědavá co mi řekne,držte mi palce..pak se ozvu pa ![]()
Krásné středeční ráno, mamulky ![]()
Včera jsme byly s Berus na tom focení a supeeeeeeeeer
malá ochutnávečka je již na FB
akorát mě z toho děsně bolí záda ještě teď ![]()
Dnes mám taky kontrolu, monitor se asi ještě konat nebude, jsem 33+4, tak asi až příště.
Včera jsem si ještě vyprala zbytek plín a osušek, teď mají být zase hrozný bouřky, tak budu žehlit
ještě ta taška do porodky, k tomu jsem se zatím ještě nedokopala.
Máte sbalené zvlášť věci pro sebe a pro mimčo? Oblečení pro malou mám dané zvlášť, to mi manžel přiveze, až si pro nás přijede.
Zítra má manža narozeniny a chtěla jsem mu koupit Šéfa na grilu a oni ho nikde nemajííííííííí
![]()
Dobré ráno.
Kolisku přeju dobré zprávy v poradně.
A já jdu dočítat…
Holky on se ten oxytocin dává nejspíš kvůli porodu placenty a asi je to opravdu jak kde.
Bobísku tak to je pašák, jen ať se Vám daří dál, ať jste brzy všichni spolu.
Peggysko ještě máš miminko otočené KP? Rozmýšlíš se už jak by jsi rodila?
ahoj holky, nebola som tu od strany 150 ci tak nejak, tak to asi nedocitam
Uz tu niekto porodil? Ako prezivate hice? Ja to moc nedavam, vsetko ma boli ![]()
cuttysark píše:
ahoj holky, nebola som tu od strany 150 ci tak nejak, tak to asi nedocitamUz tu niekto porodil? Ako prezivate hice? Ja to moc nedavam, vsetko ma boli
Ahoj, no tak to se nedivím, mě se někdy nechce dočítat ani 10 stránek.
Žádná z nás co znáš neporodila, ale přidala se k nám jedna už maminka - s předčasně narozeným chlapečkem, ale ten se má čile k světu, pěkně přibírá, takže bude určitě brzy doma u maminky.
Jinak si tu poslední dobou taky každá na něco stěžujeme, hold jdeme pomalu do finále a už to lepší nebude. Hodně holky trápí otoky, poslíčci a celkově to hrozné vedro.
ja sa tez furt stazujem
uz som sama sebe trapna. Uz niekedy fakt myslim ze rodim ![]()
krmar píše:
Holky on se ten oxytocin dává nejspíš kvůli porodu placenty a asi je to opravdu jak kde.Bobísku tak to je pašák, jen ať se Vám daří dál, ať jste brzy všichni spolu.
Peggysko ještě máš miminko otočené KP? Rozmýšlíš se už jak by jsi rodila?
Jo,pořád jsem KP,ale my se mamce taky otočili až těsně před porodem,tak to nějak neřeším…ale jestli se neotočí,tak asi raději císařem,aby nebylo ohrožené miminko…
na to počasí se vykašlu…prej 33 stupňů a tropy…u nás je zataženo a 23 stupňů,takže z opalování zase nic nebude
![]()
dobré dopoledne.
v brně je teda už teď příšerné vedro, ještěže máme kousek koupaliště, aspoň trošku na zchlazení.
peggy, 23 stupnů ti závidím.
včera jsem umyla koupelnu, dneska už mám vyluxováno, ale jsem z toho úplně vyřízená, ještěže šimonek nezlobí, jdu se vrhnout na oběd. dostala jsem od našich rybíz, tak dneska budou knedlíky.