Poradna duly
Jana Čurdová
Ivet23 píše:paja2110 píše:Jinak s tpu dovolenou je to nejlepsi si ji vybrat az na konci materskypeggyska píše:mě to taky přišlo divný, tak uvidíme podle penízků
a stím ukončeným měsícem to jako fakt??dyť je to prostě konec normální nemocenský,takže je jedno,kdy jí ukončíš…když jsi nemocná,tak taky můžeš skončit v půlce měsíce a zaplatí ti to…mateřská je jako bys ses normálně vracela do práce,máš nárok i na dovolenou,takže myslím,že to normálně proplatí,protože na to máš nárok…nebot stejne nez skonci materska CCA 3-4 tydny pred koncem se musi k zamestnavateli a napsat papir, neco jako, ze zadam o radne nastoupeni na rodicovskou dovolenou
pak mi prijde proplacena dovolena. aspon takhle mi to rikala ucetni
je to pravnicka tak se vyzna
jo oni ti tu dovolenou na konci mateřský proplatí,takže super ![]()
Holky, mate naprostou pravdu s tim nasim uzasnym statem, prave proto tam pro jistotu vubec neziju
.
Tady je nastesti tak akorat, zadne vedro, tak jsem rada a neupecte se mi tam! ![]()
holky je tu teda niekto na rodicaku a prestupuje rovno na matersku?
cuttysark píše:
holky je tu teda niekto na rodicaku a prestupuje rovno na matersku?
jj já a je to pěkná pakárna,zrovna dneska sem se kvůli tomu pěkně rozčilovala, jsem na mateřské už od 26.6. a jako dneska mi přišel papír,že jelikož nemají doloženou výši mateřské,tak mi stopli poslední výplatu rodičáku dokud tu výměru mít nebudou!!za celou dobu mi nikdo nic neposlal a ted se mám asi pos…!takže sem za tento měsíc dostala pouze mateřskou na 4 dny-asi 1700 a něco a to sou moje veškeré peníze na měsíc!!hlavně že sem se paní na sociálce ptala jestgli je ten jeden podepsaný papír vše,jestli ještě něco nepotřebuju a ona že ne.takže díky neschopnosti našich úředníků nemám tento měsíc peníze-být samoživitelka tak můžu asi pod most :-/
Holky tak jsem přidala ty fotky do alba tak koho nemám na Fb tak se můžete juknout
Berusenko, napsala jsem ti o přátelství, abych se taky mohla podívat.
Teda, tady byla od devíti asi 45 minut taková bouřka, práskalo to přímo u nás, no, docela jsem se i bála, vypnula televizi i počítač - pro jistotu. Slejvák byl taky, vichr, ale už je to zase pryč.
Bobisek166 píše:
Teda, tady byla od devíti asi 45 minut taková bouřka, práskalo to přímo u nás, no, docela jsem se i bála, vypnula televizi i počítač - pro jistotu. Slejvák byl taky, vichr, ale už je to zase pryč.
Ted je to u nas
ale teda nic moc ![]()
No a u nás to začíná teď a pořádný blsky, takže vypínám pc a dobrou ![]()
tady už buřina a déšt taky přešli a že to vypadalo pomalu na tornádo
ted je tu klid,nebo aspon myslím,přes puštěný větrák toho moc neslyším
Ha… dosel proud
holky ja nektery docela ted obdivuji, ja mam notase a etsinou lezim v posteli nevydrzela bych sedet u PC
![]()
Ivet23 píše:
Ha… dosel proud![]()
holky ja nektery docela ted obdivuji, ja mam notase a etsinou lezim v posteli nevydrzela bych sedet u PC
![]()
![]()
taky se válím s notebookem na gauči,sedět moc neydržím-máme nízký stoleček.holky neblbnou vám taky smajlíci???když ho chci dát na konec věty tak mi vyskočí jen na úplném začátku :-/