TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4531
13.7.11 20:18
Ivet23 píše:
paja2110 píše:
peggyska píše:
a stím ukončeným měsícem to jako fakt??dyť je to prostě konec normální nemocenský,takže je jedno,kdy jí ukončíš…když jsi nemocná,tak taky můžeš skončit v půlce měsíce a zaplatí ti to…mateřská je jako bys ses normálně vracela do práce,máš nárok i na dovolenou,takže myslím,že to normálně proplatí,protože na to máš nárok…
mě to taky přišlo divný, tak uvidíme podle penízků :think:
Jinak s tpu dovolenou je to nejlepsi si ji vybrat az na konci matersky :-) nebot stejne nez skonci materska CCA 3-4 tydny pred koncem se musi k zamestnavateli a napsat papir, neco jako, ze zadam o radne nastoupeni na rodicovskou dovolenou :-) pak mi prijde proplacena dovolena. aspon takhle mi to rikala ucetni :-) je to pravnicka tak se vyzna :lol:

jo oni ti tu dovolenou na konci mateřský proplatí,takže super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
13.7.11 20:22

Holky, mate naprostou pravdu s tim nasim uzasnym statem, prave proto tam pro jistotu vubec neziju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Tady je nastesti tak akorat, zadne vedro, tak jsem rada a neupecte se mi tam! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 21:55

holky je tu teda niekto na rodicaku a prestupuje rovno na matersku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
13.7.11 22:03
cuttysark píše:
holky je tu teda niekto na rodicaku a prestupuje rovno na matersku?

jj já a je to pěkná pakárna,zrovna dneska sem se kvůli tomu pěkně rozčilovala, jsem na mateřské už od 26.6. a jako dneska mi přišel papír,že jelikož nemají doloženou výši mateřské,tak mi stopli poslední výplatu rodičáku dokud tu výměru mít nebudou!!za celou dobu mi nikdo nic neposlal a ted se mám asi pos…!takže sem za tento měsíc dostala pouze mateřskou na 4 dny-asi 1700 a něco a to sou moje veškeré peníze na měsíc!!hlavně že sem se paní na sociálce ptala jestgli je ten jeden podepsaný papír vše,jestli ještě něco nepotřebuju a ona že ne.takže díky neschopnosti našich úředníků nemám tento měsíc peníze-být samoživitelka tak můžu asi pod most :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
13.7.11 22:06

:palec: Holky tak jsem přidala ty fotky do alba tak koho nemám na Fb tak se můžete juknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
13.7.11 22:12

Berus, nadherne fotecky! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
13.7.11 22:14

Berusenko, napsala jsem ti o přátelství, abych se taky mohla podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
13.7.11 22:14

beru moc vám to tam sluší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
13.7.11 22:15

Teda, tady byla od devíti asi 45 minut taková bouřka, práskalo to přímo u nás, no, docela jsem se i bála, vypnula televizi i počítač - pro jistotu. Slejvák byl taky, vichr, ale už je to zase pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
13.7.11 22:16
Bobisek166 píše:
Teda, tady byla od devíti asi 45 minut taková bouřka, práskalo to přímo u nás, no, docela jsem se i bála, vypnula televizi i počítač - pro jistotu. Slejvák byl taky, vichr, ale už je to zase pryč.

Ted je to u nas :lol: ale teda nic moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
13.7.11 22:16

u nás to bylo po 8… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.7.11 22:18

No a u nás to začíná teď a pořádný blsky, takže vypínám pc a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
13.7.11 22:26

tady už buřina a déšt taky přešli a že to vypadalo pomalu na tornádo :-D ted je tu klid,nebo aspon myslím,přes puštěný větrák toho moc neslyším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
13.7.11 22:26

Ha… dosel proud :mrgreen: :mrgreen: holky ja nektery docela ted obdivuji, ja mam notase a etsinou lezim v posteli nevydrzela bych sedet u PC :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
13.7.11 22:29
Ivet23 píše:
Ha… dosel proud :mrgreen: :mrgreen: holky ja nektery docela ted obdivuji, ja mam notase a etsinou lezim v posteli nevydrzela bych sedet u PC :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

taky se válím s notebookem na gauči,sedět moc neydržím-máme nízký stoleček.holky neblbnou vám taky smajlíci???když ho chci dát na konec věty tak mi vyskočí jen na úplném začátku :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí