Poradna duly
Jana Čurdová
aleca píše:paja2110 píše:tento týden mám koupelnu už za sebou. stíhám jakžtakž uklízet každý týden, ale okna jsem letos nezvládlaIvet23 píše:jj, v plánu to sice bylo, ale zas takovej binec tam není, tak to počká do zítřka
Koukam,ze koupelnu ma dnes v planu kazdya ja ne a ne se dokopat
jeste chci umyt linku a vytrit kuchyn
![]()
vrhnu se na ně, až budu přenášet
Koukam, ze si vsichni nechavame okna po terminu
pritel je chtel uz umyt a mu rikam, ze nee
moje
i kdyz by se nic nestalo, ono staci kdyz zaprsi a projede auto, nebo i kdyz je sucho, dokud nebude asfalt je to zbytecne
![]()
Holky, tak okna mám umytá od dubna a jinak já je stírám tak každých 14dní
Já jsem na ně praštěná, ale má ráda, když jsou čistá ![]()
Jitule84 píše:
Holky, tak okna mám umytá od dubna a jinak já je stírám tak každých 14dníJá jsem na ně praštěná, ale má ráda, když jsou čistá
to jseš fakt dobrá. mě se do nich nikdy nechce, ale když už se dokopu, tak to jde docela rychle
Alec, pastový jsou pohodový. Hlavně my máme doma jen 3 dvojitáokna, takže je mám setřené během 20minut ![]()
tak koupelna opravdu počká,uklidila jsem nádobí z myčky,uklidila kuchyň a vyprala prádlo…ještě vynesu tříděnej odpad a koš a dál mě ani nehne ![]()
jo a konečně jsem si dobalila tašku do porodky…jen mi chybí bačkůrky,který mám u rodičů a zubní kartáček ![]()
berusenka66 píše:cuttysark píše:jj já a je to pěkná pakárna,zrovna dneska sem se kvůli tomu pěkně rozčilovala, jsem na mateřské už od 26.6. a jako dneska mi přišel papír,že jelikož nemají doloženou výši mateřské,tak mi stopli poslední výplatu rodičáku dokud tu výměru mít nebudou!!za celou dobu mi nikdo nic neposlal a ted se mám asi pos…!takže sem za tento měsíc dostala pouze mateřskou na 4 dny-asi 1700 a něco a to sou moje veškeré peníze na měsíc!!hlavně že sem se paní na sociálce ptala jestgli je ten jeden podepsaný papír vše,jestli ještě něco nepotřebuju a ona že ne.takže díky neschopnosti našich úředníků nemám tento měsíc peníze-být samoživitelka tak můžu asi pod most :-/
holky je tu teda niekto na rodicaku a prestupuje rovno na matersku?
no ja som prave volala asi 2 tyzdne dozadu na socialku ze co, a ona ze super, ze hned mi stopne rodicak a ptoom mi doplatia tu cast mesiaca pred materskou jakoby. Takze som tez nedostala ziadne prachy, pretoze CSSZ samozrejme este moju matersku ani neriesila, poslala som im jakesi tlacivo od socialky na potvrdenie a to mi maju poslat spatky aby som to ja poslala spatky socialke aby mi doplatili tych 12 dni z mesiaci. No pakarna najhrubsieho zrna
Takze cakam na CSSZ ci sa zobudia alebo co?
Teda vy jste nějaký akční. Já dnes jenom uvařila polívku.
Onkna mám umytá taky od dubna, ale my nemáme záclony, takže je taky přeleštím každou chvíli, když jsou opatlaný od syna nebo hmyzu. To mě právě taky čeká, jen se k tomu nemůžu nějak dokopat.
Cutty, tak se tu můžeme domluvit na uzamčení diskuze, mě to nevadí, teď už se asi nikdo moc přidávat nebude. Jen nevím jestli může kdokoliv nebo jen zakladatelka, ta už tu dlouho nebyla.
Pájo díky za info o Elis.
ahojky ![]()
my jsme tu vcera meli docela drsnou burinu, padaly nam na zahradu a na terasu ulamany vetve ze stromu na ulici, litaly tu popelnice, no docela sila.
dneska mam co uklizet, je tu pekna spoust ![]()
dopo jsem s tatkou objizdela pribuzenstvo z jeho strany, dostala jsem furu veci, ale nebyli jsme s to odvezt je vsechny, takze se za nima budu muset asi vypravit jeste jednou, protoze to jsou i takovy veci jako mikrovlnka a tak, no uplne jako kdybych se vdavala ![]()
zbezne jsem to tu prolitla, co jste si psaly, at jsem alespon trochu v obraze, ale reagovat nezvladam…
tak se zatim mejte hezky, ja se asi dneska jeste objevim ![]()
Zuzlína píše:
ahojky,
ja se sice uz v nedeli vratila od nasich,ale nebyl cas psat.dovezla jsem si autosedacky,postylku,vanicku a zbytek obleceni a dala jsem se do prani a uklidu.
mam na maleho vse vyprany,nachystany,tasku do porodky zbalenou.v pondeli jsem byla na gynde na kontrole.malej je otocenej hlavickou dole a je dost nizko,ale prej cipek drzi.malej ma cca 2392g,dr mi vzal krev a dalsi kontrola za 14 dni.
na md narok nemam jdu rovnou po porodu na rodicak na 4 roky,do toho me po porodu ceka soud o urceni otcovsti,automaticky bude branej bejvalej jako otec ditete a to jeste po byvalym budu chtit zvysit alimenty…
jinac u me asi nic noveho,krom toho,ze se mi stratili kotniky a nemuzu je najit…
Zuzlinko, s temi vecickami na prcka a s kontrolou je to super!
Ja kdyz koukam na sve nohy a kotniky, tak uz by to chtelo jen spendlik a pichnout do toho, aby se to vypustilo
![]()
koliska píše:
tak to já dneska zvládla max.ustlat postele dát si sprchu,která stejně nezabrala a nachystat věci pro dceru,zítra ji vezeme do Jeseníků na prázdiny a tím asi moje aktivita pro dnešní den končí
mám zase šílené otoky a ted už i ruce a obličej mi natekly takže jsem jak balon
Kolisko, tak zajed i k nasim a pozdravuj je!
Jinak s temi tvymi bolestmi se taky divim, ze doktor nic nevidel, asi sis to vsugerovala
. Ja nechapu ani svoje bolesti. Jako bolesti bych to teda nenazyvala, neboli to prakticky vubec, ale nechapu, ze nekdy mi tvrdne brisko a podbrisek me neboli a z toho mam delohu uplne mekkou a boli me v podbrisku. No, pak se v tom ma clovek vyznat! ![]()
Holky, s temi vedry mi vas je fakt lito… Tady je teda pres 20, ale to je tak akorat, jsem radsi zalezla doma, mam jen tilko a kalhotky a je mi docela teplo. V noci je to perfektni, mam otevrene okno a krasne cerstvy vzduch. Snad to i u vas brzo prejde…
S tim uklidem to ja teda rozhodne neprehanim. Jako nechci zit v totalnim bordelu, ale uklizim tak primerene. Mozna je to tim, ze jsem „vylecena“ z moji mamky, protoze kdyz mela prijit navsteva, nemohla byt ani jedna neumyta sklenicka ve drezu a moje tchyne zase byla cely zivot v domacnosti, takze na to jeji neustale pretirani neceho jsem taky alergicka. Se tu bydli, tak tady nemuze byt vsechno jak v muzeu, ne?
![]()
Mondik, u nás je dnes také příjemně
Zataženo s 19°C.
Jinak já mám pořádek ráda. Asi uklízím trochu víc, ale mě to nevadí. Prach utírám obden a každý den luxují malým vysavačem rohy tam, kde máme dlažbu a lino. Muzeum to není, ale pořádek musí být
![]()
Jitule84 píše:
Mondik, u nás je dnes také příjemněZataženo s 19°C.Jinak já mám pořádek ráda. Asi uklízím trochu víc, ale mě to nevadí. Prach utírám obden a každý den luxují malým vysavačem rohy tam, kde máme dlažbu a lino. Muzeum to není, ale pořádek musí být
![]()
![]()
Teda
pockej az bude mrnous ![]()
ahojky holky tak jsem si na dvě hodinky zdřímla stím že mě ty otoky třeb přejdou a prdlajs je to stejný,tady trochu sprchlo napršelo mi do ložnice a je to tam kde to bylo..hnusný dusno a šílenej tlak ![]()
Mondí..neboj pozdravím je
a ty bolesti?no je to záhada,mě to toiž bolí jako když máš menzes ale asi 100× více ![]()