TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
14.7.11 11:21
aleca píše:
paja2110 píše:
Ivet23 píše:
Koukam,ze koupelnu ma dnes v planu kazdy :lol: a ja ne a ne se dokopat :mrgreen: jeste chci umyt linku a vytrit kuchyn :-)
jj, v plánu to sice bylo, ale zas takovej binec tam není, tak to počká do zítřka :pankac: :pankac:
tento týden mám koupelnu už za sebou. stíhám jakžtakž uklízet každý týden, ale okna jsem letos nezvládla :think: vrhnu se na ně, až budu přenášet

Koukam, ze si vsichni nechavame okna po terminu :mrgreen: :mrgreen: pritel je chtel uz umyt a mu rikam, ze nee :lol: moje :mrgreen: i kdyz by se nic nestalo, ono staci kdyz zaprsi a projede auto, nebo i kdyz je sucho, dokud nebude asfalt je to zbytecne :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 11:24

Holky, tak okna mám umytá od dubna a jinak já je stírám tak každých 14dní :pankac: Já jsem na ně praštěná, ale má ráda, když jsou čistá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.7.11 11:32
Jitule84 píše:
Holky, tak okna mám umytá od dubna a jinak já je stírám tak každých 14dní :pankac: Já jsem na ně praštěná, ale má ráda, když jsou čistá :lol:

to jseš fakt dobrá. mě se do nich nikdy nechce, ale když už se dokopu, tak to jde docela rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 11:34

Alec, pastový jsou pohodový. Hlavně my máme doma jen 3 dvojitáokna, takže je mám setřené během 20minut :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
14.7.11 11:58

tak koupelna opravdu počká,uklidila jsem nádobí z myčky,uklidila kuchyň a vyprala prádlo…ještě vynesu tříděnej odpad a koš a dál mě ani nehne :mrgreen:
jo a konečně jsem si dobalila tašku do porodky…jen mi chybí bačkůrky,který mám u rodičů a zubní kartáček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.7.11 12:09
berusenka66 píše:
cuttysark píše:
holky je tu teda niekto na rodicaku a prestupuje rovno na matersku?
jj já a je to pěkná pakárna,zrovna dneska sem se kvůli tomu pěkně rozčilovala, jsem na mateřské už od 26.6. a jako dneska mi přišel papír,že jelikož nemají doloženou výši mateřské,tak mi stopli poslední výplatu rodičáku dokud tu výměru mít nebudou!!za celou dobu mi nikdo nic neposlal a ted se mám asi pos…!takže sem za tento měsíc dostala pouze mateřskou na 4 dny-asi 1700 a něco a to sou moje veškeré peníze na měsíc!!hlavně že sem se paní na sociálce ptala jestgli je ten jeden podepsaný papír vše,jestli ještě něco nepotřebuju a ona že ne.takže díky neschopnosti našich úředníků nemám tento měsíc peníze-být samoživitelka tak můžu asi pod most :-/

no ja som prave volala asi 2 tyzdne dozadu na socialku ze co, a ona ze super, ze hned mi stopne rodicak a ptoom mi doplatia tu cast mesiaca pred materskou jakoby. Takze som tez nedostala ziadne prachy, pretoze CSSZ samozrejme este moju matersku ani neriesila, poslala som im jakesi tlacivo od socialky na potvrdenie a to mi maju poslat spatky aby som to ja poslala spatky socialke aby mi doplatili tych 12 dni z mesiaci. No pakarna najhrubsieho zrna :cert: Takze cakam na CSSZ ci sa zobudia alebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.7.11 12:53

Teda vy jste nějaký akční. Já dnes jenom uvařila polívku.

Onkna mám umytá taky od dubna, ale my nemáme záclony, takže je taky přeleštím každou chvíli, když jsou opatlaný od syna nebo hmyzu. To mě právě taky čeká, jen se k tomu nemůžu nějak dokopat.

Cutty, tak se tu můžeme domluvit na uzamčení diskuze, mě to nevadí, teď už se asi nikdo moc přidávat nebude. Jen nevím jestli může kdokoliv nebo jen zakladatelka, ta už tu dlouho nebyla.

Pájo díky za info o Elis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
14.7.11 12:58

ahojky :mavam:
my jsme tu vcera meli docela drsnou burinu, padaly nam na zahradu a na terasu ulamany vetve ze stromu na ulici, litaly tu popelnice, no docela sila.
dneska mam co uklizet, je tu pekna spoust :-?

dopo jsem s tatkou objizdela pribuzenstvo z jeho strany, dostala jsem furu veci, ale nebyli jsme s to odvezt je vsechny, takze se za nima budu muset asi vypravit jeste jednou, protoze to jsou i takovy veci jako mikrovlnka a tak, no uplne jako kdybych se vdavala :lol:

zbezne jsem to tu prolitla, co jste si psaly, at jsem alespon trochu v obraze, ale reagovat nezvladam…

tak se zatim mejte hezky, ja se asi dneska jeste objevim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 13:34
Zuzlína píše:
ahojky,
ja se sice uz v nedeli vratila od nasich,ale nebyl cas psat.dovezla jsem si autosedacky,postylku,vanicku a zbytek obleceni a dala jsem se do prani a uklidu.
mam na maleho vse vyprany,nachystany,tasku do porodky zbalenou.

v pondeli jsem byla na gynde na kontrole.malej je otocenej hlavickou dole a je dost nizko,ale prej cipek drzi.malej ma cca 2392g,dr mi vzal krev a dalsi kontrola za 14 dni.

na md narok nemam jdu rovnou po porodu na rodicak na 4 roky,do toho me po porodu ceka soud o urceni otcovsti,automaticky bude branej bejvalej jako otec ditete a to jeste po byvalym budu chtit zvysit alimenty…

jinac u me asi nic noveho,krom toho,ze se mi stratili kotniky a nemuzu je najit…

Zuzlinko, s temi vecickami na prcka a s kontrolou je to super! :palec: :palec: Ja kdyz koukam na sve nohy a kotniky, tak uz by to chtelo jen spendlik a pichnout do toho, aby se to vypustilo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 13:38
Ivet23 píše:
jeste pro pobaveni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 13:43
koliska píše:
tak to já dneska zvládla max.ustlat postele dát si sprchu,která stejně nezabrala a nachystat věci pro dceru,zítra ji vezeme do Jeseníků na prázdiny a tím asi moje aktivita pro dnešní den končí :-D
mám zase šílené otoky a ted už i ruce a obličej mi natekly takže jsem jak balon :zed:

Kolisko, tak zajed i k nasim a pozdravuj je! :wink: Jinak s temi tvymi bolestmi se taky divim, ze doktor nic nevidel, asi sis to vsugerovala :mrgreen: :mrgreen:. Ja nechapu ani svoje bolesti. Jako bolesti bych to teda nenazyvala, neboli to prakticky vubec, ale nechapu, ze nekdy mi tvrdne brisko a podbrisek me neboli a z toho mam delohu uplne mekkou a boli me v podbrisku. No, pak se v tom ma clovek vyznat! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 13:53

Holky, s temi vedry mi vas je fakt lito… Tady je teda pres 20, ale to je tak akorat, jsem radsi zalezla doma, mam jen tilko a kalhotky a je mi docela teplo. V noci je to perfektni, mam otevrene okno a krasne cerstvy vzduch. Snad to i u vas brzo prejde…

S tim uklidem to ja teda rozhodne neprehanim. Jako nechci zit v totalnim bordelu, ale uklizim tak primerene. Mozna je to tim, ze jsem „vylecena“ z moji mamky, protoze kdyz mela prijit navsteva, nemohla byt ani jedna neumyta sklenicka ve drezu a moje tchyne zase byla cely zivot v domacnosti, takze na to jeji neustale pretirani neceho jsem taky alergicka. Se tu bydli, tak tady nemuze byt vsechno jak v muzeu, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 13:58

Mondik, u nás je dnes také příjemně :potlesk: Zataženo s 19°C.

Jinak já mám pořádek ráda. Asi uklízím trochu víc, ale mě to nevadí. Prach utírám obden a každý den luxují malým vysavačem rohy tam, kde máme dlažbu a lino. Muzeum to není, ale pořádek musí být :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 14:05
Jitule84 píše:
Mondik, u nás je dnes také příjemně :potlesk: Zataženo s 19°C.Jinak já mám pořádek ráda. Asi uklízím trochu víc, ale mě to nevadí. Prach utírám obden a každý den luxují malým vysavačem rohy tam, kde máme dlažbu a lino. Muzeum to není, ale pořádek musí být :pankac: :pankac: :pankac:

Teda :palec: :palec: pockej az bude mrnous :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 14:16

ahojky holky tak jsem si na dvě hodinky zdřímla stím že mě ty otoky třeb přejdou a prdlajs je to stejný,tady trochu sprchlo napršelo mi do ložnice a je to tam kde to bylo..hnusný dusno a šílenej tlak :zed:

Mondí..neboj pozdravím je :wink: a ty bolesti?no je to záhada,mě to toiž bolí jako když máš menzes ale asi 100× více :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí