Poradna duly
Jana Čurdová
jitu ja bych se toho nebala, posilala jsem a i mi chodily z aukra horsi veci
![]()
holky verejna diskusia sa asi neda zamknut. Vytvorme novu, zamknutu, kludne sa mozem o nu starat (pridavanie clenov atd.) , sem hodime link na uzamknutu, aby nas vsetky holky co su tu nasli. Co vy na to?
cuttysark píše:
holky verejna diskusia sa asi neda zamknut. Vytvorme novu, zamknutu, kludne sa mozem o nu starat (pridavanie clenov atd.) , sem hodime link na uzamknutu, aby nas vsetky holky co su tu nasli. Co vy na to?
Cuttysark, v pohode, nam tehotnym to treba napsat zretelne
Ja se prizpusobim, ale proc novou skupinu?
Jani, tak jsemto poslala a pohoda ![]()
Cutty, jsem se lekla, že už špatně vidím ![]()
No, já nevím, co na to ostatní???
NOVU SKUPINU preto, aby sme boli zamknuti, takto nas kazdy cita. Mne osobne to vadi.......
cuttysark píše:
NOVU SKUPINU preto, aby sme boli zamknuti, takto nas kazdy cita. Mne osobne to vadi.......
No, za me klidne, pokud ti to vadi. Uvidime, co na to ostatni. A ja jsem si rikala, ze jsem te tu dlouho nevidela. Si pamatuju, ze mas chlapa Anglicana a stejny termin porodu jako ja
.
Mondík píše:cuttysark píše:No, za me klidne, pokud ti to vadi. Uvidime, co na to ostatni. A ja jsem si rikala, ze jsem te tu dlouho nevidela. Si pamatuju, ze mas chlapa Anglicana a stejny termin porodu jako ja
NOVU SKUPINU preto, aby sme boli zamknuti, takto nas kazdy cita. Mne osobne to vadi........
ZA ME KLIDNE TAKY ![]()
no mě osobně to nevadí a myslím si že je zbytečné zakládat novou skupinu,protože za chvíli tady víc jak polovina holek porodí a pak se tady dostane málo kdy a stejně tady probíráme věci které jsou běžné…ale to je jen můj názor ![]()
hOLKY KDYZ TO TAK VEZMU, ZAMCENI JE URCITE PRIMA NAPAD
JE NAS JICH TU FAKT PAR STALIC A MYSLIM, ZE JSME SE DOST SKAMARADILY TAK PROC NEMIT SOUKROMI
JEDNOU JSEM MELA Z NEUZAMCENE SKUPINY DOST VELKY PROBLEM
ALE JDE O TO JAK BUDOU SOUHLASIT OSTATNI ![]()
Ivet23 píše:
hOLKY KDYZ TO TAK VEZMU, ZAMCENI JE URCITE PRIMA NAPADJE NAS JICH TU FAKT PAR STALIC A MYSLIM, ZE JSME SE DOST SKAMARADILY TAK PROC NEMIT SOUKROMI
![]()
ALE JDE O TO JAK BUDOU SOUHLASIT OSTATNI
Ivetko a co jsi mela za problem? ![]()
Mondík píše:Ivet23 píše:Ivetko a co jsi mela za problem?
hOLKY KDYZ TO TAK VEZMU, ZAMCENI JE URCITE PRIMA NAPADJE NAS JICH TU FAKT PAR STALIC A MYSLIM, ZE JSME SE DOST SKAMARADILY TAK PROC NEMIT SOUKROMI
![]()
ALE JDE O TO JAK BUDOU SOUHLASIT OSTATNI
nO NASLA SI ME TU JEDNOU JEDNA KAMARADKA MEHO BYVALIHO A VSE MU VYSLEPICILA PROSTE VSE CO JSEM NAPSALA I KDYZ TO BYLA PRAVDA TAK HROZNE VYSIRAL
STALO SE MI TO SAME I NA fcb TAK MAME S HOLKAMA VSECHNY SKUPINY UZAMCENE.
Holky, mě je to jedno. Určitě to má své výhody…Takže klidně můžeme ![]()