TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
14.7.11 14:39
Ivet23 píše:
Jitule84 píše:
Mondik, u nás je dnes také příjemně :potlesk: Zataženo s 19°C.Jinak já mám pořádek ráda. Asi uklízím trochu víc, ale mě to nevadí. Prach utírám obden a každý den luxují malým vysavačem rohy tam, kde máme dlažbu a lino. Muzeum to není, ale pořádek musí být :pankac: :pankac: :pankac:
Teda :palec: :palec: pockej az bude mrnous :mrgreen:

nebot u nas to chodi tak, ze by se mohlo uklizet do kola, jdu uklidim pokoj a nez se do nej vratim muzu znova :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 14:41

Ivet, je mi jasné, že jakmile bude mimčo, tak to bude jiné, ale já se pořádku nevzdám :mrgreen: :pankac:

Koli, tam ta bolest mě trápí také, ale ne tolik jako tobě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 14:50
Jitule84 píše:
Ivet, je mi jasné, že jakmile bude mimčo, tak to bude jiné, ale já se pořádku nevzdám :mrgreen: :pankac:Koli, tam ta bolest mě trápí také, ale ne tolik jako tobě :think:

vsechny ucitelky stejny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 14:53
Ivet23 píše:
Jitule84 píše:
Ivet, je mi jasné, že jakmile bude mimčo, tak to bude jiné, ale já se pořádku nevzdám :mrgreen: :pankac:Koli, tam ta bolest mě trápí také, ale ne tolik jako tobě :think:
:cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 14:59
Jitule84 píše:
Ivet23 píše:
Jitule84 píše:
:cry: :cry: :cry:

jeee, zadny smutny smajlici :-) ja to myslela dobre :lol: tchyne je posedla uklidem a je to byvala ucitelka :lol: :lol: ja se taky tesim az budu poradne pozitelna :lol: :lol: se nezlob :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 15:04

Nééé, já to chápu, učitelky josu praštěné :pankac: :pankac: :pankac:

Já to mám spíš v rodině: moje mamina, babička a miminy bratr milují pořádek a já to mám prostě v genech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 15:10
Jitule84 píše:
Nééé, já to chápu, učitelky josu praštěné :pankac: :pankac: :pankac:Já to mám spíš v rodině: moje mamina, babička a miminy bratr milují pořádek a já to mám prostě v genech :mrgreen:

Jeee proc ja neco takoveho taky nezdedila :cry: jako normalne uklizim, ale kdyz me to chytne tak jednou za cas mam rapl a gruntuji jak splasena :mrgreen: :mrgreen: prach? hi hi to existuje?? covece mame tak vysoky nabytek, ze ani nevim :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 15:19

Ivet, to víš, každý jsme jiný a praštěný na něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
14.7.11 15:24

koli…tak takové bolesti mám taky,ale jako při ms ne horší…třeba se uprostřed noci probudím a bolestí se nemůžu ani hnout,ale pak to přejde…zítra jdu na kontrolu,tak se na to chci zeptat…třeba můj doktor mi to vysvětlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 15:32
Jitule84 píše:
Mondik, u nás je dnes také příjemně :potlesk: Zataženo s 19°C.Jinak já mám pořádek ráda. Asi uklízím trochu víc, ale mě to nevadí. Prach utírám obden a každý den luxují malým vysavačem rohy tam, kde máme dlažbu a lino. Muzeum to není, ale pořádek musí být :pankac: :pankac: :pankac:

Jitunko, to bude asi nejake postizeni ucitelek, ne? :-P Promin, delam si jen srandu, moje mamca je taky ucitelka, tak me to napadlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Pokud te to bavi a nevycerpava, tak je to ok. Ale az bude prcek na svete, nebude uz tolik casu. Hodne zen se pak nemuze smirit s tim, ze uz se jim doma vsechno neblyska, jsou z toho vystresovane a pretizene tim, jak se neustale snazi neco uklizet. To ale urcite nebude tvuj pripad. Ja jsem na tom totiz driv byla podobne (kvuli tomu, na co jsem byla zvykla z domu a na co je zvykly muj pritel) a az pak mi doslo, ze to je spatne, ze proste zivot neni o tom, aby bylo porad doma vsechno dokonale. Uz driv tu, tusim, Berusenka psala, ze se ridi heslem „Bordel v byte, stastne dite“, takze asi tak :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 15:35
koliska píše:
ahojky holky tak jsem si na dvě hodinky zdřímla stím že mě ty otoky třeb přejdou a prdlajs je to stejný,tady trochu sprchlo napršelo mi do ložnice a je to tam kde to bylo..hnusný dusno a šílenej tlak :zed:Mondí..neboj pozdravím je :wink: a ty bolesti?no je to záhada,mě to toiž bolí jako když máš menzes ale asi 100× více :nevim:

Kolisko, to se stat mne, tak si jsem 100% jista, ze rodim :think:. U me to je jen hodne slaba bolest v podbrisku, spis jako kdyz to mas dostat, ale jen v zacatku, kdy to teprve zacinas trosku citit. Takze jako bolest bych to fakt neoznacovala. No, je to divne :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 15:36
peggyska píše:
koli…tak takové bolesti mám taky,ale jako při ms ne horší…třeba se uprostřed noci probudím a bolestí se nemůžu ani hnout,ale pak to přejde…zítra jdu na kontrolu,tak se na to chci zeptat…třeba můj doktor mi to vysvětlí

jéé to budeš moc hodná třeba příjdeme na to co nás to tak trápí :-) když můj Dr je k ničemu..jako gynekolog super ale jako porodník na h…o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 15:37

Mondik, s tím počítám, že s mimčem to bude všechno naopak, ale i tak prostě pořádek udržovat budu, ale v mezích normy. Nemyslím si, že když přijde mimčo, musí být doma najednou bordel, to je nesmysl. Protože mimčo si všímá v čem vyrůstá a pak si to bere do života.
Jo a nebuj, kdyby jsi k nám přišla s bílou rukavičkou, tak s bílou neodejdeš. Čistotu udržuji, ale kdybych byla šílenec, tak tu musím běhat každý den, abych to tu měla čisté jako sklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 15:38
Mondík píše:
koliska píše:
ahojky holky tak jsem si na dvě hodinky zdřímla stím že mě ty otoky třeb přejdou a prdlajs je to stejný,tady trochu sprchlo napršelo mi do ložnice a je to tam kde to bylo..hnusný dusno a šílenej tlak :zed:Mondí..neboj pozdravím je :wink: a ty bolesti?no je to záhada,mě to toiž bolí jako když máš menzes ale asi 100× více :nevim:
Kolisko, to se stat mne, tak si jsem 100% jista, ze rodim :think:. U me to je jen hodne slaba bolest v podbrisku, spis jako kdyz to mas dostat, ale jen v zacatku, kdy to teprve zacinas trosku citit. Takze jako bolest bych to fakt neoznacovala. No, je to divne :nevim:.

Mondí kdybych už nerodila tak bych asi taky plašila a jela do nemocnice,uvidím jak to bude a příště jak mě to takhle chytne tak pojedu at se na mě dívají jak chtějí,třeba něco zjistí v nemocnici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 15:40
Jitule84 píše:
Ivet, to víš, každý jsme jiný a praštěný na něco jiného :mrgreen:

jak jsem čekala svoje první byla jsem to samé a to nejsem učitelka :-D a i po porodu mi to chvíli vydrželo,nikdy jsem neodešla z domu aniž by bylo poklizeno jenže pak jsem zjistil aže než se dostanu s malou ven na procházku je 5 hodin a že budeme venku jen hodinu než bude kooupání atd,takže jsem se naučila to přehlížet a uklízet večer jak malá spala…a víš co čím více budeš mít dětí tím mín ti ten binec bude vadit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí