Poradna duly
Jana Čurdová
Mondiku a Pajo, potvrdila jsem vám přátelství, omlouvám se, asi mi to trvalo, ale já s tím tady zatím neumím moc pracovat, tak jsem se nějakou dobu na svůj profil nedívala.
Beruš - ty fotky jsou opravdu krásné, moc se vám povedly a moc vám to tam sluší. ![]()
Bobisek166 píše:
Mondiku a Pajo, potvrdila jsem vám přátelství, omlouvám se, asi mi to trvalo, ale já s tím tady zatím neumím moc pracovat, tak jsem se nějakou dobu na svůj profil nedívala.
Beruš - ty fotky jsou opravdu krásné, moc se vám povedly a moc vám to tam sluší.
Diky, Bobisku. My tu mame jedna druhou v pratelich a lezeme si vzajemne do alb s fotkami
.
Mondiku, já tam těch fotek zatím moc daných nemám, ale určitě přibudou další. Ale já malého teď moc nefotím, jak má tu sondičku. A možná tam dám ještě nějaký pěkný obleček - dneska jsem si dovezla další s medvídkem Pooh a zítra si jedu pro overal s tygříkem.
My jsme totiž zase ujetí na různé kočky a kočkovité šelmy.
Dobré ráno těhulky ![]()
Tak hlásím návrat…Můžu Vám říci, že už se těším, až malá vyleze, už začínám být nějaká úplně vyřízená ![]()
A copak tady nového??? Je nějaká dobrá duše, co mi napíše, jestli se něco stalo??? Jste všchny 2v1?
Bobik,
od neděle ![]()
A jak se daří tobě a malému??? Kdypak ho budeš mít konečně doma?
Tak já zkusím jen co si vzpomeenu - všechny maminky jsou stále 2v1, některé mají po kontrole a monitorech - Hanah, Koliska, Pája a asi ještě další, ale už si nevzpomínám - to se probíralo včera. Jen Pája se trošku bála, že má malou menší než by měla být, tak jde za týden znovu na UTZ na konttrolu. Jani měla přes víkend zase starosti s babičkou - pohotovost a tak. Dlouho se neozvala Elis a myslím, že zatím nikdo nedal vědět co je s ní. Mondik psala, že v Anglii není takové vedro jako tady. A včera večer jsme probíraly bouřky, kde zrovna jsou a byly. A pak nemocenskou / mateřskou a papírování kolem toho.Jo a některé se byly fotit, Berušenka má nádherné fotky v albu.
No a nás dnes odpoledne čekají výsledky ranních vyšetření a odběrů, takže důležitý den, kdy se konečně snad rozhodne, jestli už půjdeme z JIPky pryč na nedonošenecké a já pak za malým. A už máme přes 2 kila - 2040g, takže posledních pár dní přibíráme jako strhaní.
dobré ráno.
v brně nebyly ani bouřky ani blesky, jen trochu víc foukal vítr.
já jdu na mateřskou taky rovnou z rodičovský, nastupovala jsem na ni 10.7., tak doufám, že to účetní naší firmy vyřídila všechno, vždycky jí jenom zavolám, co se mnou zrovna je a co jí mám dodat a nikdy jsem s tím neměla problémy.
když jsem nastupovala na mateřskou u prvního dítěte, tak to bylo z nemocenský a byla jsem překvapená, že mi ty peníze došly hned. podle mě záleží na sociálce.