TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
14.7.11 09:40
koliska píše:
ahojky mamky,tak má za sebou další šílenou noc né tak jak tu předešlou ale taky byla krutá,tak mi řekněte jsem blázen nebo co? :dance: jinaak u nás po bouřce ani vidu ani slechu celou noc nám jel větrák abysme nepadli :zed:

Jitu..vítám tě zpět :mavam:

Ivet…to je super že máte takový vyblbnutí kousek od baráku,my tady nic nemáme krom lesa kde je plno klíštat a když chceme nějaký vyžití tak jet autem a ještě si pěkně připlatit :-x

Zuzlíno…tak to je fakn že už máš vše po kupě :palec: jinak stou mateřskou to máme stejný :-)

Kolis ja musim taky autem, jedna cesta asi cca 22km ale za to to stoji :-) plno zvirat,atrakci, koupani a tak zadarmo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 09:45
Ivet23 píše:
koliska píše:
ahojky mamky,tak má za sebou další šílenou noc né tak jak tu předešlou ale taky byla krutá,tak mi řekněte jsem blázen nebo co? :dance: jinaak u nás po bouřce ani vidu ani slechu celou noc nám jel větrák abysme nepadli :zed:

Jitu..vítám tě zpět :mavam:

Ivet…to je super že máte takový vyblbnutí kousek od baráku,my tady nic nemáme krom lesa kde je plno klíštat a když chceme nějaký vyžití tak jet autem a ještě si pěkně připlatit :-x

Zuzlíno…tak to je fakn že už máš vše po kupě :palec: jinak stou mateřskou to máme stejný :-)
Kolis ja musim taky autem, jedna cesta asi cca 22km ale za to to stoji :-) plno zvirat,atrakci, koupani a tak zadarmo :lol:

no kdyby to bylo taky zadarmo nebo za rozumnou cenu tak si taky popojedu to mi nedělá problém :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.7.11 09:46

Jani on ten streptokok vychází pozitivně dost často, tak si z toho nedělej těžkou hlavu. Dají ti antibiotika, aby se to nepřeneslo při porodu na miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 09:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 09:47
krmar píše:
Jani on ten streptokok vychází pozitivně dost často, tak si z toho nedělej těžkou hlavu. Dají ti antibiotika, aby se to nepřeneslo při porodu na miminko.

Ja byla ted taky na streptokoj. v utery jdu pro vysledky tak sem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 09:50
berusenka66 píše: :palec: Holky tak jsem přidala ty fotky do alba tak koho nemám na Fb tak se můžete juknout
úžasné fotečky..moc vám to tam sluší :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 09:51
Ivet23 píše:
http://www.svkaterina.cz/index.htm

super jen to mám trochu z ruky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.7.11 09:53

Mě taky dělala stěr, výsledky budu mít příští pondělí v poradně. U Filípka jsem ho neměla, tak uvidíme teď. Příště už bude točit i monitor, už se to fakt blíží.

Kolisko, ale vždyť ti to přeci pan doktor vysvětlil, že jsi hypochondr, tak jsi přece žádný bolesti mít nemohla ne? On tomu musí rozumět, když má na to diplom. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.7.11 09:58
krmar píše:
Mě taky dělala stěr, výsledky budu mít příští pondělí v poradně. U Filípka jsem ho neměla, tak uvidíme teď. Příště už bude točit i monitor, už se to fakt blíží.Kolisko, ale vždyť ti to přeci pan doktor vysvětlil, že jsi hypochondr, tak jsi přece žádný bolesti mít nemohla ne? On tomu musí rozumět, když má na to diplom. :mrgreen:

no manžel se mě ptal jesli ten diplom má v oboru ganekologie a porodnictí :lol: no uvidíme jak to bude dále probíhat :nevim: jinak já ani nevěděla že se nějaký stěr dělá předtím jak jsem byla těhotná tak mi to nedělali nebo mi o tom neříkali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lukkina
14.7.11 10:04

SOLUS

Na ten solus jsem se taky dostala a co se mi podařilo vypátrat že musíš dlužit nejmíń měsíc, aby tě tam šouply. 5 dnů je fakt málo…

• Citovat
  • Upravit
1421

Ja u prvniho tehotenstvi taky nemela ster na streptokoka. sama doktorka ted rikala, ze toho v porodnici chteji az moc :nevim: ja si jdu pro vysledky v utery a rovnou se pujdu hlasit do nemocnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129

Krmar, super :palec: Celé dny jsem se válela na zahradě a s malou 8mi letou sestřenkou jsme hrály na blce a pěkně jsem se chytla :-D prostě relax.
Ale teď už zase doma makám :pankac:

Koli, no prosím tě, něco jsem dočetla a pochopila jsem, že jsi měla minulou noc pěkně ošlkivou a dr. ti řekl, že děloha je bez stahů :zed: To jsem z toho blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.7.11 10:05

Kolisko tak to je možné. Třeba má jiný obor. No něčím to být ale asi musí že? Možná to nejsou poslíčci a je to tím, jak se povolují vyzy v přípravě na porod. ALe přece by ti to nějak vysvětlit měl a ne z Tebe dělat hypochondra, asi musíš vědět nejlíp, co cítíš. A ještě, když máš ty bolesti opravdu dost velké.

On ten stěr je rychle hotový, tak sis možná ani nevšimla. U dcery nevím, ale u syna určitě už stěry dělali - je stejně starý s tím naším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.7.11 10:09

No Jity tak to je fajn, že jste si to tak pěkně užili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.7.11 10:33

jupí, u nás prší, příjemně se ochladilo, přes poledne snad dospím noc.

já ani nevím, jestli mi u prvního dělali stěr na streptokoka, každopádně mi žádný antibiotika u porodu nedávali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí