TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
14.7.11 16:00

holky nic se nema prehanet :lol: jinak ty bolesti ja dostavam do podbrisku hrozne krece a nevim co to je :nevim: KOLIS- nejsi jedina ja taky nepoznam kdy rodim a budu rodit po druhe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 16:01

Holky, mám dotaz mimo těhulkování :lol:

Můžu poslat balík v průhledném obalu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 16:04
Jitule84 píše:
Mondik, přesně tak, děti můžou všechno, ale my ne :cert: :cert: :cert: Tím pádem klesá i vzdělanost a maturitu dostane dnes každý blbec :pocitac:

Jo a kdyby jen maturitu, kolikrat zasnu, co za lidi studuje na vysoke skole! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 16:04
Jitule84 píše:
Mondik, přesně tak, děti můžou všechno, ale my ne :cert: :cert: :cert: Tím pádem klesá i vzdělanost a maturitu dostane dnes každý blbec :pocitac:

To mas pravdu, dnes ve skole nemaji zadny respekt a nejhorsije, ze rodice je k tomu nevedou :cert: :cert: a ja uz tak od doby co me navstivil rozum rikam jak se deti chovaji k ucitelum tak se ucitele chovaji k detem ja vychazela vzdy vyborne a rada na sve ucitele vzpominam :-) az na jednu slepici ktera si na me zasedla :cert: bohuzel nepochazim z bohate rodiny :-) ale nevadi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 16:05
Jitule84 píše:
Holky, mám dotaz mimo těhulkování :lol:Můžu poslat balík v průhledném obalu???

To jsem nikdy nezkousela :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 16:06

A komunikace rodicu s uciteli nulova :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
14.7.11 16:08

jitu ja myslím,že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 16:11

Ivet, také na své učitěle ráda vzpomínám. Prostě za nás byla jiná doba…

Mondik, ta komunikace sedí. Někteří rodiče nejdou za celý rok do školy. Je vidět, že mají o děti hrozný zájem…A zajímavé je, že jsou to hlavně ty, jejichž děti mají 4 a 5 a ty komunikace by byla na místě :pocitac:

Peggy, díky. Já právě netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
14.7.11 16:15

holky brzdete, to nestiham :lol:
hrozne rada bych na vas vsechny reagovala a vzdycky nakonec zapomenu co jsem komu chtela napsat :oops:

ale koukam, ze tu resite skolstvi. no za sebe rikam, ze jestli me neco dokaze nakrknout, tak kdyz nekde ctu, jak si kdejaky kvitko povedeny muze dovolit vuci uciteli cokoli a chudak ucitel je bezmocnej :-?
ja kdyz si vzpomenu, jakej jsme meli ve skole respekt z ucitelu a nenapadlo by nas dovolit si to, co obcas slycham ze si dovolej dneska jiny… :-?

jitu k posilani balicku - ja kdyz jsem nemela do ceho, tak jsem se nerozpakovala a normalne jsem to treba soupla do igelitky co jsem nasla doma, udelala z toho balicek, radne oblepila lepenkou a uz to frcelo postou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 16:22

Jitus - a na tridni schuzky vzdycky prijdou ti, jejichz deti jsou v chovani ukazkove a dobre se uci, co? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
14.7.11 16:26

ahoj holky, ani nebudu dočítat. jak tu mám mamku se segrou tak není čas. dnes jsme byli v zoo, tak jsem uplně K.O., ale je mi fajn, žádné bolesti, jen namožené nohy a únava :-)
Koukám, že už tu je Jitu - čepičky jsou moc krásný, moc děkuju a doufám, že platba taky v pořádku došla ;-) všichni je obdivujou! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 16:28

Jani, jóóó, kde je ta doba :cry:

Fakt a myslíš, že bych to mohla poslat takhle???

Mondik, přesně tak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 16:32

Hani, :mavam: Říkala jsem si, kdy se ukážeš, abych se zeptala, zda čepičky došly a líbily se :lol:
Tak to jsem moc ráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
14.7.11 16:33

jitu ja myslim ze by to slo, mrkni kdyz tak jeste na http://ceskaposta.cz/…roje/zps.pdf tady mas kompletni podminky postovni, clanek 3 je celej o tom jak ma vypadat zabalena postovni zasilka, o pruhlednosti tam nic nepisou, leda ze by to vyvolavalo neprijemne smyslove vjemy a to predpokladam, ze nic takovyho neposilas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
14.7.11 16:36

Jani, já to zkusím tak poslat a uvidím… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie