TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4143
15.7.11 06:29

Dobré ráno maminkyy!
Přeji krásný den, hlavně žádné otoky, bolesti apod.
Mondiku - děkuji, již jsem tam napsala.
Já dnes celý den nebudu (nemocnice, pak na oběd s kolegyněmi z práce, odpoledne jedeme s přítelem na návštěvu ke švagrové zkotrolovat jejich 6 koťat :mrgreen: ), tak to zkouknu zase až pozdě večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
15.7.11 06:34

Tak jsem se také přihlásila :lol:

Bobisku, potvrdila jsem ti přátelství :-D
No, tak to jsou super zprávy :andel: Snad už to bude brzo a bude s Vámi Mareček doma :kytka:

Aicul, koukám, že jsi na tom jako já-CS2cm a malá hodně dole…Jen nevím, zda ten stan je dobrý nápad :think: Já bych to ve 34 týdnu neriskovala :zed:
Téda, to je divné, že ve 34tt mělo jen 900g. Vždyt dělali utz, tak už dřív museli vidět, že je mimčo hodně malé, ne??? Hlavně aby se z toho dostalo a bylo v pořádku :andel:

Ivet, kdopak dneska nemá FB??? Já myslím, že každý.
Já měla spoustu žádostí od dětí ze školy a raději jsem všechny odmítla. přeci jenom tam píše člověk nějaké osobní věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
15.7.11 07:28

Brý ráno :hug:
teda nemám šanci vás dočíst,ale koukám že jste se mi přesunuli do zamčené skupiny???? :cry: taky chci.holky jen nevím jak budu ted psát,jestli vůbec budu na netu,od včerejšího podvečera mám opravdu slušné asi poslíčky-nehlídám intervaly,přítel večer myslel že pojedeme-ani sprcha nepomohla,akorát nad ránem se to trochu uklidnilo,ale mírný bolesti mám i ted.tak jdu radši douklízet resty co tu mám,kdyby náhodou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
15.7.11 07:36

Beru, téda, nestraš, ještě to chvilku vydrž :andel: A co skákání na míči, nepomohlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
15.7.11 07:40
Jitule84 píše:
Beru, téda, nestraš, ještě to chvilku vydrž :andel: A co skákání na míči, nepomohlo???

No prvního syna jsem porodila taky 37tt tak bych se ani nediila kdyby to přišlo :nevim: no pomohlo na malou chvilku když jsem vařila večeři,to povolili bolesti,ale za to mě brali záda kříži :roll: pak jsem právě byla dvakrát v horké sprše a to povolili zase záda nastoupili zpět bolesti.my pak teda zkusili ještě sexovat co to udělá a neudělalo to nic,furt stejný,takže sem nemohla ůbec usnout,chodila jsem tu po bytě.no já tu mám sice balon,ale hmotností už přesahuju tak radši na něj nesedám :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
15.7.11 07:43
berusenka66 píše:
Jitule84 píše:
No prvního syna jsem porodila taky 37tt tak bych se ani nediila kdyby to přišlo :nevim: no pomohlo na malou chvilku když jsem vařila večeři,to povolili bolesti,ale za to mě brali záda kříži :roll: pak jsem právě byla dvakrát v horké sprše a to povolili zase záda nastoupili zpět bolesti.my pak teda zkusili ještě sexovat co to udělá a neudělalo to nic,furt stejný,takže sem nemohla ůbec usnout,chodila jsem tu po bytě.no já tu mám sice balon,ale hmotností už přesahuju tak radši na něj nesedám :oops: :lol:

Berus- kdyby se ti neco nezdalo radsi jet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
15.7.11 07:43

No, tak to je teda možné, že porodíš zase 37tt. pokud si vzpomínám, tak dr, ti říkala, že tak za týden až 2 porodíš, ne???? :think:
Tak uvidíš, jak se to dnes bude vyvíjet a hlavně nám dávej průběžné info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
15.7.11 07:46

Jinak dobre rano :kytka: to je hruza, ja sla spat nekde kolem 1h a uz zas strasim :mrgreen: ale musela jsem vzbudit ditko aby vecer spala a mohla bejt aspon malicka romantika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bobi- pratelstvi potvrzenoí :wink: JITUL- ja byvam na fcb hodne, taky neprijmam spousty zadosti, nebot ta nepotrebuji kazdeho koho jsem jednou videla :lol: ale treba si me pridej kdyz budes chtit, tam mi jdou vkladat fotky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
15.7.11 07:46

Holky díky,já se právě bojím že to nepoznám :oops: u prvního mi odtékala plodovka,takže sem bolesti měla až po tom,co mi praskla úplně,tohle je pro mě velká neznámá nějaký poslíčci nebo co to je :oops: holky kdyby něco,tak někomu napíšu číslo do zprávy-ona ho má teda Zvizatinka,ale nestíhá sem moc chodit,tak abych mohla dát třeba info.tak jen řekněte komu ho napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
15.7.11 07:48

ahoj holky, vsetky som vas pridala kto si ziadal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
15.7.11 07:49

Beru, jak říkala Ivet, jakmile se ti nebude něco zdát, tak se seber a jeď do porodnice… :andel:
Jestli chceš, klidně písni mě

Ivet, a jpod čím tě tam najdu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
15.7.11 07:52
Jitule84 píše:
Beru, jak říkala Ivet, jakmile se ti nebude něco zdát, tak se seber a jeď do porodnice… :andel:
Jestli chceš, klidně písni měIvet, a jpod čím tě tam najdu???

Ivetka Seborova :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
15.7.11 07:54

Ivet, tak jsem tě našla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
15.7.11 07:54
berusenka66 píše:
Holky díky,já se právě bojím že to nepoznám :oops: u prvního mi odtékala plodovka,takže sem bolesti měla až po tom,co mi praskla úplně,tohle je pro mě velká neznámá nějaký poslíčci nebo co to je :oops: holky kdyby něco,tak někomu napíšu číslo do zprávy-ona ho má teda Zvizatinka,ale nestíhá sem moc chodit,tak abych mohla dát třeba info.tak jen řekněte komu ho napsat

Berus- ja mam strach z uplne stejny veci :cry: uz sem rodila ale bojim se, ze nepoznam svuj druhy porod. jak se ti neco nebude zdat je lepsi jet… a kdyz te poslou zpet domu? nic se nedeje urcite se ti nikdo nevysmejen kazdy porod je jiny :-) tak neboj :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
15.7.11 07:55

Holky, tak jdeme vedle??? Koukala jsem, že se včera těhulky pěkně rozjely :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí