TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
11.7.11 13:06

ahojky holky tak jsem konečně dorazila,byl to děs :zed: všude pno lidí,neochotní pustit sednou auřednice mají na všechno čas samozdřejmě :pocitac: hodím sprchu a snad mi bude lépe,nohy to přežili tak je to dobrý :palec:

Vítám novou maminku Alu,koukám taky třetí na cestě tak tady nebudu jedna z nejstarších:-) :kytka:

Jinak díky Hani a Pegysko za komentář k fotkám,bazén je super ale ta zahrada je děs trvá 5 hodiny než se celá poseká,chudák manžel se u toho pěkně nadře vždycky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 13:07
Ivet23 píše:
Kolisko hezky fotky :-) moc ti to slusi :kytka: jen sis mela schovat brisko :lol: no holky tu je nadherne chladek, Tynka si vzala teplaky, mikcu, holiny a uz beha venku :lol: ja se tedy dnes nudim a nevim co delat :nevim:

děkuji,já si jinak bříško schovávám ale to už bylo focené po 5 hodině a to už tak moc nepeklo :-) tady je tase vedro na padnutí ale zatahuje se takže nejspíš bude pršet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 13:09
Hannah84 píše:
holky co se stane, když nebudu mít od obvodáka razítko v průkazce? asi nic ne, porodit budu muset tak jako tak… :mrgreen:

hani nevadí já zase nebyla u zubáka :lol: oni to berou jen jako preventivně aby kdyby náhodou tě třeba chytli zuby tak at se o tebe nemusejí starat v porodnici,mám kamarádku co má ted 3 letou holku a její obvodák doted neví že byla těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.7.11 13:39
koliska píše:
Ivet23 píše:
Kolisko hezky fotky :-) moc ti to slusi :kytka: jen sis mela schovat brisko :lol: no holky tu je nadherne chladek, Tynka si vzala teplaky, mikcu, holiny a uz beha venku :lol: ja se tedy dnes nudim a nevim co delat :nevim:
děkuji,já si jinak bříško schovávám ale to už bylo focené po 5 hodině a to už tak moc nepeklo :-) tady je tase vedro na padnutí ale zatahuje se takže nejspíš bude pršet :nevim:

Tak to jo, to nemelo bejt nic ve zlym jo ? :hug: ale ja to nemam rada a nekteri deti tim potom trpi po porodu :cry: no tu je cely den pod mrakem a krasne chladek :-) pocasi mi ani malicko nevadi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 14:11
Ivet23 píše:
koliska píše:
Ivet23 píše:
děkuji,já si jinak bříško schovávám ale to už bylo focené po 5 hodině a to už tak moc nepeklo :-) tady je tase vedro na padnutí ale zatahuje se takže nejspíš bude pršet :nevim:
Tak to jo, to nemelo bejt nic ve zlym jo ? :hug: ale ja to nemam rada a nekteri deti tim potom trpi po porodu :cry: no tu je cely den pod mrakem a krasne chladek :-) pocasi mi ani malicko nevadi :-)

jo v pohodě :hug: já to taky namám ráda jak se tak někdo vystavuje ještě v takovém stupni těhu já jsem si pupík opalovala jak jsem čekala syna ale to jsem byla ve 4 měsíci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
11.7.11 14:46

kolisko,můj přítel je blázen…toho by to sekání zahrady bavilo :pankac:
jinak,teď jsem toé měla akorát…došla jsem domů z procházky a začalo pršet :palec:
a k tomu otékání…to vám teda nezávidím,mě naštěstí neotýká nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.7.11 15:09

Ja taky otekam :-) u prvni dcery nic a pak to najednou prislo :-) holky dlouho tu nebyla Janiii ze??? nevite co sni je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 15:26
peggyska píše:
kolisko,můj přítel je blázen…toho by to sekání zahrady bavilo :pankac:
jinak,teď jsem toé měla akorát…došla jsem domů z procházky a začalo pršet :palec:
a k tomu otékání…to vám teda nezávidím,mě naštěstí neotýká nic…

no to nevím jak by to musel dělat každej týden tak by ho to za chvíli omrzelo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 15:26
Ivet23 píše:
Ja taky otekam :-) u prvni dcery nic a pak to najednou prislo :-) holky dlouho tu nebyla Janiii ze??? nevite co sni je?

taky jsem nad tím před chvílí přemýšlela kam se poděla a doufám že není z nemocnici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.7.11 15:43
koliska píše:
Ivet23 píše:
Ja taky otekam :-) u prvni dcery nic a pak to najednou prislo :-) holky dlouho tu nebyla Janiii ze??? nevite co sni je?
taky jsem nad tím před chvílí přemýšlela kam se poděla a doufám že není z nemocnici :think:

Zkusim ji napsat na mobil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
11.7.11 15:50

Dobré odpoledne maminky!
Sice jsem akční už od 6 ráno, ale dřív nebyl čas. V nemocnici nám nic nového neřekli, malý přibírá, ale je pořád bledý a zítra budou dělat spoustu odběrů a testů, tak si zase budu muset počkat na výsledky. Takže mám náladu nic moc, protože mi doktoři žádné pořádné informace nedají.
U nás byla v noci taky bouřka, ale docela jsem ji i zaspala.
Ty vaše otoky mě mrzí, ale má se ve druhé polovině týdne trochu ochladit, tak by to snad mohlo být lepší. Chtělo by to asi nožky nahoru.
Ivet, tak jestli něco o Jani zjistíš, tak napiš, taky už jsem na ni myslela, protože sem psala hodně často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 15:55
Bobisek166 píše:
Dobré odpoledne maminky!
Sice jsem akční už od 6 ráno, ale dřív nebyl čas. V nemocnici nám nic nového neřekli, malý přibírá, ale je pořád bledý a zítra budou dělat spoustu odběrů a testů, tak si zase budu muset počkat na výsledky. Takže mám náladu nic moc, protože mi doktoři žádné pořádné informace nedají.
Ty vaše otoky mě mrzí, ale má se ve druhé polovině týdne trochu ochladit, tak by to snad mohlo být lepší. Chtělo by to asi nožky nahoru.
Ivet, tak jestli něco o Jani zjistíš, tak napiš, taky už jsem na ni myslela, protože sem psala hodně často.

tak to zase ber z té druhé stránky jak nic neříkají tak se nic hrozného neděje takže je to na dobré cestě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 15:56
Ivet23 píše:
koliska píše:
Ivet23 píše:
taky jsem nad tím před chvílí přemýšlela kam se poděla a doufám že není z nemocnici :think:
Zkusim ji napsat na mobil :-)

jasně napiš a pak dej vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
11.7.11 16:09
koliska píše:
Bobisek166 píše:
Dobré odpoledne maminky!
Ivet, tak jestli něco o Jani zjistíš, tak napiš, taky už jsem na ni myslela, protože sem psala hodně často.
tak to zase ber z té druhé stránky jak nic neříkají tak se nic hrozného neděje takže je to na dobré cestě :palec:

Kolisko, oni ta speciální vyšetření pořád odkládají a jenom o tom mluví, přitom už mohly výsledky dávno být. Malý má nějaký problém s trávením, skoro 3 týdny nepřibíral, v sobotu vysadili i moje mléko a je na nějaké speciálním umělém. Takže teď budou zkoumat, jestli není nějaký problém v enzymech. Mě jen vadí, že už to mohli třeba udělat minulý týden, když se jim malý pořád nelíbil, jak stagnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
11.7.11 16:20

Tak jsem se vratila s detmi s prochazky. Jelikoz tu jsou prehanky tak to na moc dlouho neni. Navstivili jsme cukrarnu holky si dali zmrzlinu ja mam ted sladky omezeny. Mam tehoteneckou cukrovku :-(, mela jsem to uz u druhy to jsem musela brat i prasky. Tu jsem rodila v anglii a kdyz mi to oznamovali tak to bylo pres telefon a se slovenskou prekladatelkou :-) . Ted to drzim relativne v norme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí