TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
10.7.11 22:09

A máte v záloze ještě nějaký jména? Když jsem byla těhu poprvý,měli jsme asi 6 jmen.Petr to probíral s kolegyní v práci a ta nám to taky nějak počítala.Nakonec nám výběr zůžila na 4 jména.Nakonec jsme to neřešeli a dali to který se nám líbilo nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.7.11 22:13
marki77 píše:
A máte v záloze ještě nějaký jména? Když jsem byla těhu poprvý,měli jsme asi 6 jmen.Petr to probíral s kolegyní v práci a ta nám to taky nějak počítala.Nakonec nám výběr zůžila na 4 jména.Nakonec jsme to neřešeli a dali to který se nám líbilo nejvíc.

Ano v zaloze je Isabella ta vysla krasne :-) ale chcem jeste vymyslet jinaci, nebo Isabella jde tezce zmekcit :-? U nas se na tohle dost da :-) holky nejsem blazen ale co bych pro sve dite neudelala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.7.11 22:16

Ahojky mamulky :mavam:

dneska jsem tu moc nebyla,vrátil se nám tatínek z ryb tak sme si ho krapítek užívali,než nám odjede zase do práce.koukala jsem že jste rozebírali ty křeče a magnézko.mě už ho dr nepředepsal,prý se doporučuje užívat tak do 36tt pak už ne 8-o ale já už na křeče moc netrpím,tak mi to neva-ale docela mi chutnalo :mrgreen:

jinak zítra budu mít super den!!jdu si pro kočárek a autosedačku a odpoledne focení tak se mooooc těším :dance:

Ivet a kdo vám to počítal??by mě zajímalo,jestli jsme zvolili dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
10.7.11 22:17

Kolisko - odstříkávat ručně, tak taky nemám žádné mléko, pár dní po porodu jsme koupili elektrickou odsávačku a fungujeme na ní už 3 týdny, jde to s ní výborně a mléka je dost.
Pájo - pak nám sem dej fotku, abychom viděly, jak ti to sluší.
Ivet - my jsme měli asi 10 holčičích jmen a 2 klučičí (nevěděli jsme, co se nám narodí) a nakonec jsme z těch dvou vybírali ještě asi hodinu po porodu, jak jsme se nemohli rozhodnout.
Zkusím se vložit jednu fotku, dneska jsem prala a teď žehlila, tak aspoň jeden kousek z výbavičky, kterou ještě pořád dokupuji - to jsou ty podměrečné velikosti.
Já půjdu za chvíli spát, musím brzy vstávat - zase do nemocnice.
Tak dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.7.11 22:31
berusenka66 píše:

dneska jsem tu moc nebyla,vrátil se nám tatínek z ryb tak sme si ho krapítek užívali,než nám odjede zase do práce.koukala jsem že jste rozebírali ty křeče a magnézko.mě už ho dr nepředepsal,prý se doporučuje užívat tak do 36tt pak už ne 8-o ale já už na křeče moc netrpím,tak mi to neva-ale docela mi chutnalo :mrgreen:

jinak zítra budu mít super den!!jdu si pro kočárek a autosedačku a odpoledne focení tak se mooooc těším :dance:

Ivet a kdo vám to počítal??by mě zajímalo,jestli jsme zvolili dobře :think:

Berus Tchyne s tchanem :-) A Nella jako vubec nepripada k uvahu nemela by to asi lehke v zivote. neverim na takove veci ale tohle asi jak jediny jo :-) chudak tchanovci nad tim sedeli cey dopolko :lol: nejde tu jen o charakter jmena tohle se pocita a vyjdou cisla a pak si o nich poctes, je to dost zajimave :-) tak budu rano psat tchanovcum dalsi jmena a to Sáru a Klarku :-) tchyne je klara ale nechala si to zmenit na Chiara :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.7.11 22:34
Ivet23 píše:
berusenka66 píše:

Ivet a kdo vám to počítal??by mě zajímalo,jestli jsme zvolili dobře :think:
Berus Tchyne s tchanem :-) A Nella jako vubec nepripada k uvahu nemela by to asi lehke v zivote. neverim na takove veci ale tohle asi jak jediny jo :-) chudak tchanovci nad tim sedeli cey dopolko :lol: nejde tu jen o charakter jmena tohle se pocita a vyjdou cisla a pak si o nich poctes, je to dost zajimave :-) tak budu rano psat tchanovcum dalsi jmena a to Sáru a Klarku :-) tchyne je klara ale nechala si to zmenit na Chiara :lol:

teda,tak to máš dobrý,že to mnáš v rodině,my dali na to jak nám ta jména zní s příjmením a celkově jak nám vnitřně ladí,tak snad sme jim vybrali dobře :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
10.7.11 22:43

Taky jsme vybírali jména aby nám ladili s příjmením.

Holky Adi jde zítra po 14dnech do školky.Se vidím jak se mi chce v 7 ráno vztávat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.7.11 22:44

Jako tady je takový vítr a blesky že to ypadá min.na tornádo :pankac: :lol: sem stála na balkoně a kráááása,ale vyhnal mě ten vítr,fakt fouká až moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.7.11 22:46
marki77 píše:
Taky jsme vybírali jména aby nám ladili s příjmením.Holky Adi jde zítra po 14dnech do školky.Se vidím jak se mi chce v 7 ráno vztávat. :roll:

Marki ám fungují ještě školky?u nás už jsou zavřené-teda jsou otevřené jen pro pracujcí rodiče,jinak ee.no se ti nedivím,že se ti nebude chtít vstáat,taky budu muset brzo,kvůli tomu kočárku,ale to se zbudím ráda klidně ve tři ráno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
10.7.11 22:47

U nás teda bezvětrno.Ale už se dá venku aspoň dýchat.Jinak kdybych neměla větrák,tak snad pojdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
10.7.11 22:49

Beru, mají pospojované třídy.Od 25.7 máme školku do konce srpna zavřenou.Takže do toho 25.bude chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.7.11 22:49
marki77 píše:
U nás teda bezvětrno.Ale už se dá venku aspoň dýchat.Jinak kdybych neměla větrák,tak snad pojdu.

tady už i prší,ale to pršelo i bouřilo včera v noci a stejně bylo přes den šílený vedro a dusno :roll: já byla dneska asi moc hodná a přítel mi po mém neustálém skuhrání taky koupil větrák :dance: :lol: parádní věcička,jen musím mít víc nahlas televizi protože už i tak blbě slyším,natož přes ten větrák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.7.11 22:50
marki77 píše:
Beru, mají pospojované třídy.Od 25.7 máme školku do konce srpna zavřenou.Takže do toho 25.bude chodit.

tak to je paráda,u nás jsou na tohle docela přísný a maminám na RD děti do školky na prázdniny neberou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
10.7.11 22:57

naštěstí u nás jo o.Bych se asi zbláznila.V těhle vedrech jsem sama ráda že jsem ráda a ještě lítat kolem Adél.Vypadá to ,že se jí chci zbavit ale to ne e.Ona je trochu víc živá takže odpočívat se s ní moc nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
10.7.11 22:58

Jinak u nás byla buřina jak hrom na dnešek.Jsem se chvílema docela i bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí