Poradna duly
Jana Čurdová
A máte v záloze ještě nějaký jména? Když jsem byla těhu poprvý,měli jsme asi 6 jmen.Petr to probíral s kolegyní v práci a ta nám to taky nějak počítala.Nakonec nám výběr zůžila na 4 jména.Nakonec jsme to neřešeli a dali to který se nám líbilo nejvíc.
marki77 píše:
A máte v záloze ještě nějaký jména? Když jsem byla těhu poprvý,měli jsme asi 6 jmen.Petr to probíral s kolegyní v práci a ta nám to taky nějak počítala.Nakonec nám výběr zůžila na 4 jména.Nakonec jsme to neřešeli a dali to který se nám líbilo nejvíc.
Ano v zaloze je Isabella ta vysla krasne
ale chcem jeste vymyslet jinaci, nebo Isabella jde tezce zmekcit
U nas se na tohle dost da
holky nejsem blazen ale co bych pro sve dite neudelala ![]()
Ahojky mamulky ![]()
dneska jsem tu moc nebyla,vrátil se nám tatínek z ryb tak sme si ho krapítek užívali,než nám odjede zase do práce.koukala jsem že jste rozebírali ty křeče a magnézko.mě už ho dr nepředepsal,prý se doporučuje užívat tak do 36tt pak už ne
ale já už na křeče moc netrpím,tak mi to neva-ale docela mi chutnalo ![]()
jinak zítra budu mít super den!!jdu si pro kočárek a autosedačku a odpoledne focení tak se mooooc těším ![]()
Ivet a kdo vám to počítal??by mě zajímalo,jestli jsme zvolili dobře ![]()
Kolisko - odstříkávat ručně, tak taky nemám žádné mléko, pár dní po porodu jsme koupili elektrickou odsávačku a fungujeme na ní už 3 týdny, jde to s ní výborně a mléka je dost.
Pájo - pak nám sem dej fotku, abychom viděly, jak ti to sluší.
Ivet - my jsme měli asi 10 holčičích jmen a 2 klučičí (nevěděli jsme, co se nám narodí) a nakonec jsme z těch dvou vybírali ještě asi hodinu po porodu, jak jsme se nemohli rozhodnout.
Zkusím se vložit jednu fotku, dneska jsem prala a teď žehlila, tak aspoň jeden kousek z výbavičky, kterou ještě pořád dokupuji - to jsou ty podměrečné velikosti.
Já půjdu za chvíli spát, musím brzy vstávat - zase do nemocnice.
Tak dobrou noc všem.
berusenka66 píše:
Ahojky mamulky![]()
dneska jsem tu moc nebyla,vrátil se nám tatínek z ryb tak sme si ho krapítek užívali,než nám odjede zase do práce.koukala jsem že jste rozebírali ty křeče a magnézko.mě už ho dr nepředepsal,prý se doporučuje užívat tak do 36tt pak už ne
ale já už na křeče moc netrpím,tak mi to neva-ale docela mi chutnalo
jinak zítra budu mít super den!!jdu si pro kočárek a autosedačku a odpoledne focení tak se mooooc těším
Ivet a kdo vám to počítal??by mě zajímalo,jestli jsme zvolili dobře
Berus Tchyne s tchanem
A Nella jako vubec nepripada k uvahu nemela by to asi lehke v zivote. neverim na takove veci ale tohle asi jak jediny jo
chudak tchanovci nad tim sedeli cey dopolko
nejde tu jen o charakter jmena tohle se pocita a vyjdou cisla a pak si o nich poctes, je to dost zajimave
tak budu rano psat tchanovcum dalsi jmena a to Sáru a Klarku
tchyne je klara ale nechala si to zmenit na Chiara ![]()
Ivet23 píše:berusenka66 píše:Berus Tchyne s tchanem
Ahojky mamulky![]()
ale já už na křeče moc netrpím,tak mi to neva-ale docela mi chutnalo
jinak zítra budu mít super den!!jdu si pro kočárek a autosedačku a odpoledne focení tak se mooooc těším
Ivet a kdo vám to počítal??by mě zajímalo,jestli jsme zvolili dobřeA Nella jako vubec nepripada k uvahu nemela by to asi lehke v zivote. neverim na takove veci ale tohle asi jak jediny jo
chudak tchanovci nad tim sedeli cey dopolko
nejde tu jen o charakter jmena tohle se pocita a vyjdou cisla a pak si o nich poctes, je to dost zajimave
tak budu rano psat tchanovcum dalsi jmena a to Sáru a Klarku
tchyne je klara ale nechala si to zmenit na Chiara
teda,tak to máš dobrý,že to mnáš v rodině,my dali na to jak nám ta jména zní s příjmením a celkově jak nám vnitřně ladí,tak snad sme jim vybrali dobře
![]()
Taky jsme vybírali jména aby nám ladili s příjmením.
Holky Adi jde zítra po 14dnech do školky.Se vidím jak se mi chce v 7 ráno vztávat. ![]()
Jako tady je takový vítr a blesky že to ypadá min.na tornádo
sem stála na balkoně a kráááása,ale vyhnal mě ten vítr,fakt fouká až moc
marki77 píše:
Taky jsme vybírali jména aby nám ladili s příjmením.Holky Adi jde zítra po 14dnech do školky.Se vidím jak se mi chce v 7 ráno vztávat.
Marki ám fungují ještě školky?u nás už jsou zavřené-teda jsou otevřené jen pro pracujcí rodiče,jinak ee.no se ti nedivím,že se ti nebude chtít vstáat,taky budu muset brzo,kvůli tomu kočárku,ale to se zbudím ráda klidně ve tři ráno
![]()
U nás teda bezvětrno.Ale už se dá venku aspoň dýchat.Jinak kdybych neměla větrák,tak snad pojdu.
Beru, mají pospojované třídy.Od 25.7 máme školku do konce srpna zavřenou.Takže do toho 25.bude chodit.
marki77 píše:
U nás teda bezvětrno.Ale už se dá venku aspoň dýchat.Jinak kdybych neměla větrák,tak snad pojdu.
tady už i prší,ale to pršelo i bouřilo včera v noci a stejně bylo přes den šílený vedro a dusno
já byla dneska asi moc hodná a přítel mi po mém neustálém skuhrání taky koupil větrák
parádní věcička,jen musím mít víc nahlas televizi protože už i tak blbě slyším,natož přes ten větrák ![]()
marki77 píše:
Beru, mají pospojované třídy.Od 25.7 máme školku do konce srpna zavřenou.Takže do toho 25.bude chodit.
tak to je paráda,u nás jsou na tohle docela přísný a maminám na RD děti do školky na prázdniny neberou ![]()
naštěstí u nás jo o.Bych se asi zbláznila.V těhle vedrech jsem sama ráda že jsem ráda a ještě lítat kolem Adél.Vypadá to ,že se jí chci zbavit ale to ne e.Ona je trochu víc živá takže odpočívat se s ní moc nedá.
Jinak u nás byla buřina jak hrom na dnešek.Jsem se chvílema docela i bála.