TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepř.berusenka66
9.7.11 18:26
Bobisek166 píše:
No vidíš Berušenko, já ani ze začátku nepoznala, že rodím. A všichni mi pak říkali, že jsem byla odvážná, že jsem většinu času strávila doma - vlastně celou 1. dobu porodní. A pak to šlo tak rychle, že jsme nestihli vůbec nic - 1,5 hodiny i s papírováním. Ale nemusela jsem na hekárnu aspoň, ale rovnou na sál.

no já se bojím,že to třeba taky nepoznám :mrgreen: trpím už dýl na poslíčky-u prvního těhu sem je neměla,takže se bojím abych to nepodcenila a nezůstávala třeba moc dlouho doma :nevim: když byl první porod rychlovka,co pak ten druhý? :think: no představa domácího porodu mě moc neláká :lol: to jsi měla dobrý,že jsi nemusela být na hekárně.mě i mrzelo že jsem tu chytla starý porodní sál-ehm,spíš staré porodní lůžko na ketré bylo vidět z chodby,do sprch sem musela chodit přes další rodící maminku,no nic moc,ale já to naštěstí tolik nevnímala.ted bych ráda chytla nový porodní box,kde by sme měli soukromí

• Citovat
  • Upravit
1421
9.7.11 18:33

Teda Beru tvuj porod bych chtela :mrgreen: i Kdyz ja si vlastne taky nemuzu stezovat, vecer 20:15 me praskla voda ve 20:30 odjezd smer porodnice, jela jsem z mamkou (byvaliho to nezajimalo) vyjeli jsme do 4 patra a ja klekla k zidli v hrozny bolesti :mrgreen: potom sepsani papiru a soupli me na hekarnu, chvilku tam semnou byla mamka, chudak brecela se mnou :lol: pak se me ujala PA, byla tam se mnou a masirovala me, zahrivala zada, napustela vanu a hrozne se starala :-) potom jsem prelezla na sal, tam jsem si ozkousela 4 ruzne formy porodu, v klece, na sedaku co vypada jako wc, vana a nakonec sem porodila na uzasne moderni polohovatelne koze :mrgreen: :mrgreen: mala se narodila presne ve 3:30h chteli mi ji dat na brisko. ale to jsem odmitla, byla jsem fakt K.O a mela jsem strach, ze by mi spadla. potom porod placenty, siti a uz me odvadeli na pokoj. sestra mi prinesla malou na kojeni, ale uz sem nevydrzela mit otevrene oci tak malou prilozila a nechala ji napapat a na 2h si ji vzala k sobe :-) byla jsem rada aspon za to a rano uz sem ji mela stale u sebe :lol: byla zlatoucka :-) ja mela hned mlicko takze krasne pribirala az ji jednou sestra 3 vazila a neverila 8-o Tynka ji za to pocurala vahu :mrgreen: :mrgreen: jen sem tedy mela skoro 3tydny problem s curanim, tak hrozne to stipalo, ze jsem pomalu brecela a chodila curat vyhradne jen do vany s ledovou sprchou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
9.7.11 18:55

Berušenko, přeji pohodovější porod než ten první a hlavně soukromí a klid a moderní porodní sál.
My jedeme do Globusu, mají v akci 4balení ubrousků Pampers sensitive - ty malému vyhovují, tak udělám zásobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
9.7.11 19:17

berus - tak to jsi měla docela pěkný, to bych taky chtěla :-)
ivet - tak to si měla dobrý, že si hned měla mlíko, já totiž pořád moc nechápu, že vlastně mlíko začne až 2-3 dny po porodu a stejně ti nosí miminko na kojení, to jako saje naprázdno nebo jak :?: :nevim:
já asi padnu vedrem, nakonec jsem fakt vyžehlila a musela jsem hned dát studenou sprchu, fakt uplně studenou jsem si pustila, mám uplně horký tělo, hrůza…ted jsem 10 minut venku ze sprchy a už jsem zas horká… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.berusenka66
9.7.11 19:29
Hannah84 píše:
ivet - tak to si měla dobrý, že si hned měla mlíko, já totiž pořád moc nechápu, že vlastně mlíko začne až 2-3 dny po porodu a stejně ti nosí miminko na kojení, to jako saje naprázdno nebo jak :?: :nevim:
já asi padnu vedrem, nakonec jsem fakt vyžehlila a musela jsem hned dát studenou sprchu, fakt uplně studenou jsem si pustila, mám uplně horký tělo, hrůza…ted jsem 10 minut venku ze sprchy a už jsem zas horká… :zed: :zed:

Hani a Bobísku děkuju,jsem na ten druhý zvědavá.Bobísku tak dobře nakupte,my se tam chystáme zítra na ty ubrousky i na plínky :palec:

Hani ono máš to mlezivo právě,to prý mimískům ty první dny stačí :palec: jak začne pít to mlezivo tak se pak postupně dělá to mlíčko,takže neboj,že by bylo mimi úplně hladové-ikdyž největší hladovce třeba na noc dokrmují,ale to fakt málo co vím.to jsi dobrá,já se celý den přemlouvám,že umeju nádobí a ještě nic :lol: :lol: počkám až prcek usne a půjdu na to.sprchu sem si dala jednu když šel malej odpoledne spát,ale přesně jak píšeš,čloěk by tam mohl být furt :cert:

• Citovat
  • Upravit
4531
9.7.11 19:29
Hannah84 píše:
já asi padnu vedrem, nakonec jsem fakt vyžehlila a musela jsem hned dát studenou sprchu, fakt uplně studenou jsem si pustila, mám uplně horký tělo, hrůza…ted jsem 10 minut venku ze sprchy a už jsem zas horká… :zed: :zed:

ne v prvních dnech pije mlezivo…pak až mlíčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
9.7.11 19:32

berusenko…to já doufám taky,že budu na novým boxíku a ne na těch ošklivých a starých :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
9.7.11 19:32
peggyska píše:
berusenko…to já doufám taky,že budu na novým boxíku a ne na těch ošklivých a starých :mavam:

tam měl být :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
9.7.11 19:38

aha tak mlezivo, no tak to zatím nemám, tak to snad pak přijde…
holky já asi umřu vedrem, to není možný…tady to vypadalo že přijde bouřka a najednou zas nic, zas je polojasno… :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.7.11 19:41
Hannah84 píše:

Hani nejaka maminka ma mlezivo nektera rovnou mlicko :-) prave je dulezite by se prikladlo k prsu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
9.7.11 19:43
Hannah84 píše:
aha tak mlezivo, no tak to zatím nemám, tak to snad pak přijde…
holky já asi umřu vedrem, to není možný…tady to vypadalo že přijde bouřka a najednou zas nic, zas je polojasno… :-( :zed:

mě se min týden objevila taková mini kapička,ale to bylo vše…ptala jsem se v laktační poradně a prý se mlezivo někomu může objevit klidně až po porodu nebo den před porodem…a prý hlavně nemačkat a nestimulovat bradavky - vyvolává to porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
9.7.11 20:36

pegyska - jo to já taky měla jednou takovou mini kapku, ale to někdy před měsícem nebo ještě dýl a jinak nic…
fakt jo stimulace bradavek vyvolá porod :?: až tak…hm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.7.11 20:42
Hannah84 píše:
pegyska - jo to já taky měla jednou takovou mini kapku, ale to někdy před měsícem nebo ještě dýl a jinak nic…
fakt jo stimulace bradavek vyvolá porod :?: až tak…hm…

Hani kdyz sem to doma rikala chlapovi tak mi rekl pockej az budes v 38tt tak si pohraju a uvidime jak to funguje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.7.11 21:09

ahoj holky
tak sme dnes přijeli z moravy bylo to tam super…
maminy vůbec nemám šanci vás dočíst…ste všechny 2v1???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.7.11 21:15

Bobisku kamarádka porodila 6.2. ve 32+2. Holčička byla v porodnici fakt skoro do TP, právě dostala taky střevní infekci a byla na atb. a teď už je z ní velká holka. Je moc šikovná, pěkně přibírá, tak Vám moc přeju, ať to u Vás taky tak dobře dopadne. Ale Mareček vypadá opravdu moc dobře a určitě mu vše brzy půjde.

Hani teda nevím, ale snad jsi rozpálená opravdu z toho vedra, aby to už nebyl začínající porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí