TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
9.7.11 07:11

dobré ránko, přeji všem hezkou sobotu. My jedeme za hodinu na ten seminář „předporodní příprava otců“, tak vám pak napíšu zážitky… :-)
Dneska to vypadá na pěkný pařák :-( a zítra mám manžela doma, tak snad taky něco podnikneme.
Jitu - užij si pouť, taky bych na nějakou šla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
9.7.11 07:14

Hani, děkuji…No, vy si užijte ten urz. Jsem zvědavá, co na to tvůj muž :pankac:

Já doufám, že u nás bude také pěkně, hlásili to. Zatím sluníčko prokukuje mezi mraky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
9.7.11 07:33

dobre rano :-)
my jedeme dneska konecne pro kocarek :dance:

tady uz to taky pekne pali.

tak peknou sobotu! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.7.11 09:01

Dobe rano :kytka: bolesti vecer sem zaspala, ale dalo mi to zabrat :-? Jani-tasku jsem nikdy nebalila tak nevim :nevim: u dcery jsem tam mela par veci a do porodky mi to navezla mamka :mrgreen: :mrgreen: ted chci byt pripravena :lol: no a az budes po druhe tehotna tak treba pochopis :mrgreen: nebot ja mela prvni tehu dost aktivni a uplne jine. takze jako poslicci a tak vubec.den pred porodem me minimalne chvilkama bolelo bricho a koec, vecer mi praskla voda a jela jsem :-) ted to je uplne jine ve vsem :-? takze se tak blbe ptam no :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
9.7.11 09:19

holky,tak jsem se dneska krásně vyspala a na záchod jsem šla v noci jen 3× :dance: :dance: :dance:
já tašku do porodky mám sbalenou tak napůl,ale v pondělí mám v plánu jí dobalit :palec:
moc mi nedochází,že už za měsíc a kousek tu bude ten mini prcík :srdce: ,ale moc se na něj těším :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
9.7.11 09:41

Holky,tašku do porodky mám taky pripravenou tak na půl.No co,při porodu toho moc nepotřebuju a kdyby něco,tak mi to manžel druhý den přiveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.7.11 09:46

Ahoj, tak všem přeji krásnou sobotu, Jity, moc si to „mezi lidmi“ užij.

Hani vy taky, dej vědět jaký z toho měl dojem hlavně manžel. Ale přeji ať je döjem dobrej, aby ti ho nevystrašili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.7.11 09:51

Ivet nic si z toho nedělej, oni to holky nemysleli zle. Už jsem tu psala - moje mamka 3× rodila a poradit neuměla taky, ptž 2× vyvolávyný porod, po třetí jí sice praskla voda, ale hned šla na císaře pro opačnou polohu polodu. Do porodnice si tenkrát nebraly asi vůbec nic, navíc i za těch 5 let se fakt hodně zapomene. Taky jsem si u prvního říkala, jak si nemůžou (vrstevnice mojí mamky) pamatovat, kdy dětem rostly zuby a pod. a já už si to dnes všechno přesně taky nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
9.7.11 09:58

Moje mamka rodila 3× a pokaždý je to jiný.Mám to už jednou za sebou ale i tak se teď trochu bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
9.7.11 10:00

Ahoj holky, vy teda zase jedete :mrgreen:
My jsme si včera udělaly výletní den, tak jsme jely mrknout na přehradu a do toho penzionu POhádka, jak jsem psala - bylo to moooc fajn. Navečer jsme si jely k sestřence pro ten lak na postýlku a dneska už přítel natírá, takže příští týden už si to nachystám. No a pak večer jsme ještě s kamarádama grilovaly - jsem přejezená ještě teď. Po ránu tady máme už 24°a já padám únavou :-( . Bolí mě celej člověk, tak si dám chvíli oraz a pak musím uklidt a ještě něco rychlýho uvařit k obídku, ale vůbec nevím - já teda ani nemám hlad v takových hicech, ale přítel je jedlík :-)
Hani - tak doufám, že ti muže moc nevystraší.
Jinak tašku do porodnice sbalenou skoro mám - jen mi tam chybí ještě ta kojící podprda (nebo lambada).
Přeji hezkou sobotu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.7.11 10:01

Jani, tak ať jsi z kočárku nadšená.

Já mám taky tašku tak napůl, ale věci jako zubní kartáček a pastu a i ty doklady budu balit až před odjezdem. Nebo mi tam ještě chybí dudlíky, ale zase proto, že se mi nechtějí už teď vyvářet. To by za ten měsíc asi už moc sterilní nebyli. I když kojící kloboučky tam mám už dávno…

Večer jsem měla pocit, že se Karolínka chystá přetočit, ale nezadařilo se, zůstala natočená nějak na půl. V pondělí jdu do poradny, tak uvidíme, co mi řekne doktorka, ale už se raději pomalu smiřuju s císařem.

Peggysko tak já jdu na záchod kolem půlnoci než jdu spát a pak až ráno, když vstávám - dneska před 9. Myslela jsem, že je to polohou miminka, že mi hlavičkou netlačí na močák, ale ty máš mimi taky KP viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.7.11 10:04

Marki já se taky začínám trochu bát, ale spíš proto, že nevím co mě čeká - nejspíš fakt ten císař - a navíc se budu muset rozhodovat sama a na to já jsem hrozná. Jestli jít na císaře nebo zkusit rodit přirozeně, a když na císaře, tak jakou zvolit narkozu :nevim: Já tohle nesnáším, když tomu nerozumím a doktoři neporadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.7.11 10:38

Ja takove veci u prvniho tehu vubec neresila :-) zadny internet a rady a zkusenosti nic :-) tasku sem samozrejme chtela balit ale nedokopala jsem se k tomu :mrgreen: hlavne u nas v Porodnici jsou vazne super, tam nereknou ani pulk slova a vse daji :lol: ale ja se prave ted rozhoduji mezi dvema porodnicemi tak uvidim :-) ale asi zustanu verna te nasi :lol: :lol: plenky a ubrousky davam zvlast do auta :-) az porodim pritel pro ne dojde :lol: zupan na leto netreba a Dudlik mit nemuzem v porodnici :-) a to kvuli kojeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
9.7.11 11:46

Večer jsem měla pocit, že se Karolínka chystá přetočit, ale nezadařilo se, zůstala natočená nějak na půl. V pondělí jdu do poradny, tak uvidíme, co mi řekne doktorka, ale už se raději pomalu smiřuju s císařem.

Peggysko tak já jdu na záchod kolem půlnoci než jdu spát a pak až ráno, když vstávám - dneska před 9. Myslela jsem, že je to polohou miminka, že mi hlavičkou netlačí na močák, ale ty máš mimi taky KP viď?

Peggysko tak já jdu na záchod kolem půlnoci než jdu spát a pak až ráno, když vstávám - dneska před 9. Myslela jsem, že je to polohou miminka, že mi hlavičkou netlačí na močák, ale ty máš mimi taky KP viď?

jo,ale mě sedí přímo na močáku a já hodně piju,třeba 3-4 litry a i večer,tak to bude asi tím…kdybych měla mimi hlavou dolů,tak sedím na záchodě pořád…i přes den chodím tak každou hoďku,max dvě…a chodila jsem na záchod dost i před těhotenstvím :think:
já pořád doufám,že se mimi rozmyslí a otočí se,ale někdo říká,že se může klidně otočit i těsně před porodem,tak se nestresuj,však oni se nám otočí a půjdou pěkně přirozeně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.7.11 11:56

Ahojky :mavam:

dneska je tu zase pařák :zed: vstávali jsme už asi v šest,vyprovodili jsme taťku na ryby-jel s kamarády,ale mě i jistě vám bude jasný,že místo ryb přiveze domů opici :lol: :mrgreen: sice jsem mu kladla na srdce,at se krotí,co kdybych náhodou začala rodit,ale jak ho znám asi to šlo jedním uchem tam a druhým ven :zed: :mrgreen: ráno sme si s prckem došli pro snídani-koupili jsme čerstvé koláčky to byla lahoda!!! :andel: mno jinak od rána peru a peru,ale mám radost,v pondělí budeme mít kompletní kočárek!!!!!! :dance: a v týdnu budeme objednávat autosedačku,tak mi spadl velký šutr ze srdce :pankac:

Hani tak ať se kurz líbí :kytka:

Jitul pouť ti zááávidím moc,mám je moc ráda :dance:

Ivet nic si z toho nedělej,já jdu taky rodit po druhé a prd si pamatuju :mrgreen: tašku mám už naštěstí komplet zbalenou-i s kartáčkem na zuby,pastou a kosmetikou,koupila jsem si to vše nové,protože stejně potřebuju udělat obměnu,tak sem to takhle vyřešila :mrgreen: ale nedělej si z toh ohlavu a klidně se ptej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí