TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
10.7.11 23:05
marki77 píše:
Jinak u nás byla buřina jak hrom na dnešek.Jsem se chvílema docela i bála.

já to vůbec nemyslela,tak že by ses malé chtěla zbavit,to vůůůbec :hug: i tě chápu,já mám naštěstí celkem klidné dítě,ale má ted takovou tu předpubertu,takže si poslední týdny s ním dost užívám,ale já ho i na jednu stranu chápu,já když je venku takový pařák,tak s ním ven prostě nemůžu,chodíme jen na chvíli dopolko a pak až fakt večer-v osm,takže u něj je to i tím že se fakt nudí a pak zlobí.hrát si se mnou nechce,ale zlobit mě to jo :cert: :lol: ale včera byl roztomilej-měl svůj první záchvat pláče,že byl k neutěšení a večer se mi přišel omluvit a řekl že má maminku moc rád,to mě fakt dojalo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.7.11 23:12

Hezký večer maminky…tady je děsné počasí,okno dokořán a záclona se ani nehne nemít větrák tak už je po mě :-) dnes trpím na šílené otoky že nemůžu ani chodit jak mě to bolí :cry:

Ivet…to je zajímavý stou numerologií mě to nikdy nenapadlo,my dáváme jména jak se nám líbí a jak sedí k příjmení ale Isabella je moc hezký,moje kolegyně z práce je taky a říkali jsme jí Iza :-)

Bobisek…bud ráda že máš mlíčko a že to jde odsávat :palec: Marečkovi jistě prospěje a brzy půjdete domů :kytka:

Beruš…super že budeš mít už kočárek :palec: já si pro něj jedu ve středu,teprve mi ho přivezou ze Španělska posílá mi ho kamarádka,ale taky se na něho těším :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.7.11 23:14
marki77 píše:
Beru, mají pospojované třídy.Od 25.7 máme školku do konce srpna zavřenou.Takže do toho 25.bude chodit.

taky bych to brala aby fungovali i u nás :palec: alespon na dopoledne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
10.7.11 23:16

Adi se taky nesmí ani chvílu nudit páč pak zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.7.11 23:16
koliska píše:
Hezký večer maminky…tady je děsné počasí,okno dokořán a záclona se ani nehne nemít větrák tak už je po mě :-) dnes trpím na šílené otoky že nemůžu ani chodit jak mě to bolí :cry:

Ivet…to je zajímavý stou numerologií mě to nikdy nenapadlo,my dáváme jména jak se nám líbí a jak sedí k příjmení ale Isabella je moc hezký,moje kolegyně z práce je taky a říkali jsme jí Iza :-)

Bobisek…bud ráda že máš mlíčko a že to jde odsávat :palec: Marečkovi jistě prospěje a brzy půjdete domů :kytka:

Beruš…super že budeš mít už kočárek :palec: já si pro něj jedu ve středu,teprve mi ho přivezou ze Španělska posílá mi ho kamarádka,ale taky se na něho těším :potlesk: :pankac:

koli to mě moc mrzí s těmi otoky,ale ono se v tom vedru není čemu divit :cert: fakt?a co budeš mít za kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.7.11 23:19
berusenka66 píše:
koliska píše:

Beruš…super že budeš mít už kočárek :palec: já si pro něj jedu ve středu,teprve mi ho přivezou ze Španělska posílá mi ho kamarádka,ale taky se na něho těším :potlesk: :pankac:
koli to mě moc mrzí s těmi otoky,ale ono se v tom vedru není čemu divit :cert: fakt?a co budeš mít za kočárek?

ani nevím co je to za značka ale jak ho budu mít tak nafotím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
10.7.11 23:20

Koli, o otokách mi ani nemluv.Ségra včera viděla mé „krásné“ nožky a nevěřila svým očím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
10.7.11 23:21

Dámy jdu do postele a pokusím se usnout.Jinak zítra nevztanu.
Dobrou :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.7.11 23:22
marki77 píše:
Dámy jdu do postele a pokusím se usnout.Jinak zítra nevztanu.
Dobrou :mavam: :mavam: :mavam:

přeji dobrou noc…měla bych jít taky zase mě čeká chození n awc co dvě hodiny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.7.11 23:23
koliska píše:
berusenka66 píše:
koliska píše:

jooo tááák,budeš mít překvápko??to ti záidím,mám ráda překvapení :-) určo sem pak hod fotečku!!

Marki přeju dobrou noc,hlavně klidnou :mavam:
taky pomalu půjdu,musím se ještě vysprchovat,odchlupit,to bude práce tak do jedné :lol: :lol:

ani nevím co je to za značka ale jak ho budu mít tak nafotím :-)

jooo tááák,budeš mít překvápko??to ti záidím,mám ráda překvapení :-) určo sem pak hod fotečku!!

Marki přeju dobrou noc,hlavně klidnou :mavam:
taky pomalu půjdu,musím se ještě vysprchovat,odchlupit,to bude práce tak do jedné :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.7.11 23:24

tak brou,brou mamulky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.7.11 23:26
berusenka66 píše:
tak brou,brou mamulky :mavam:

dobrou noc :mavam: a užij si to odchlupování :lol: jinak já vímjak vypadá ale nevím co je to za značku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
10.7.11 23:26

Koli, taky v noci cestuju :cert: a už mě to neba. A už fakt jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.7.11 23:27
:lol: :mavam:
marki77 píše:
Koli, taky v noci cestuju :cert: a už mě to neba. A už fakt jdu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
10.7.11 23:31
peggyska píše:
já mám kadeřníka doma…můj přítel je kadeřník a barví mě a stříhá podle sebe a mě se to líbí…mám vždy překvapení :palec:

Jeee, tak to ti zavidim! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital