TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
10.7.11 23:34
Ivet23 píše:
Dobry vecer devcata :mavam: tak a mame po jmene :-? mala se nebude jmenovat nellinka :cry: vysla nam spatne numerologie, tak zas vymyslime jmeno :lol: jen memu chlapovi se fakt moc nelibi :cert:

Co to? Nechapu, asi zase tehu demence :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
10.7.11 23:45

Bobisku, jee, medvidek Pu, na toho jsme tu nektere zatizene :wink:.

Kacko, preji vsechno nej k narozeninam! A kolikpak slavis?

Berus, tak si to uzij a uz budete mit doma vsechno?

Ivet, moje ceska kamoska tady ma Isabellu a rika ji Izzy :-). Tak aspon ta nase bude Nella :-P.

Holky, ja to nejak nechapu s temi jmeny, ja se ridim rozumem a tim, co se mi libi, nez abych resila, co mi kde vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.7.11 07:49

Brý jitro :mrgreen:

no neříkejte mi,že jsem tu poprvé jako první :potlesk: :lol: :lol:

ale byla to děsná noc,malej toho moc nenaspal,pak se vetřel k nám do postele :roll: ale jelikož máme fakt pidi postýlku tak jsem ho musela asi po hodině převalování vyhnat :cert: ale stejně sem pak už moc dobře nespala

Kolisko to neadí,pak nám sem hodíš fotečku :palec: :lol:

Mondíku ty teda ponocuješ :lol: no měli by sme mít už teda doma všechno-konečně,takže můžu od zítřka klidně začít rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 08:08

Přeji dobré ráno…

Taky jsme měli dnes šílenou noc,ve 4 ráno tady byla taková bouřka že ty rány mi probudili děti a to už je co říct,protože je by nevbudila ani 3.světová :-) a pes mi pořád lezl pod peřinu jak se chudák bál a ted to vypadá že tady ani nic nebylo :-D

Mě dnes čeká vyřizování po uřadech a nějak nám stávkuje autí tak musím jet busem :zed: to by mi ani tak nevadilo kdybych nejbližší zastávku neměla půl hodiny pěšky od baráku :zed: to mě asi zabije s těma nohama :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.7.11 08:15
koliska píše:
Přeji dobré ráno…

Taky jsme měli dnes šílenou noc,ve 4 ráno tady byla taková bouřka že ty rány mi probudili děti a to už je co říct,protože je by nevbudila ani 3.světová :-) a pes mi pořád lezl pod peřinu jak se chudák bál a ted to vypadá že tady ani nic nebylo :-D

Mě dnes čeká vyřizování po uřadech a nějak nám stávkuje autí tak musím jet busem :zed: to by mi ani tak nevadilo kdybych nejbližší zastávku neměla půl hodiny pěšky od baráku :zed: to mě asi zabije s těma nohama :cry:

jejda Kolis,to jsi měla teda taky super noc :-? já si taky myslím,že prcka vzbudila ta buřina a nebo taky to,že nám pod barákem přestala svítit lampa a on měl v pokojíčku fakt hroznou tmu,tak jestli se nebál :nevim: juj tak to běhání po úřadech ti teda vůbec nezávidím,ty jo půl hodiny pěšky na zastávku????hmmmm a nemůže tě někdo odvést?já bych to asi nedala a to nemám otoky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.7.11 08:23

dobré ránko, tak konečně je aspoň trochu příjemnější vzduch. u nás byla bouřka kolem půlnoci a rychle to přešlo, tak jsme pak mohli mít všechny okna dokořán a dobře se spalo, jak trošku foukal chladný vzduch dovnitř :-)
já jdu v 10 k zubaři a pak k obvodákovi se konečně přihlásit, ať to mám z krku…jinak dnes nic na programu nemám. zítra budu uklízet a přijede mi mamka se segrou na pár dní, tak se těším, aspoň tu nebudem sami furt.
Ivet - Isabella je taky pěkné, i když Nella asi hezčí :-)
kolis - já mám taky nohy jak bambule a kor když se jdu někam projít, tak mi to pak naběhne hrůza, ale jen chodidla a prsty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 08:38
berusenka66 píše:
koliska píše:
Přeji dobré ráno…

Mě dnes čeká vyřizování po uřadech a nějak nám stávkuje autí tak musím jet busem :zed: to by mi ani tak nevadilo kdybych nejbližší zastávku neměla půl hodiny pěšky od baráku :zed: to mě asi zabije s těma nohama :cry:
jejda Kolis,to jsi měla teda taky super noc :-? já si taky myslím,že prcka vzbudila ta buřina a nebo taky to,že nám pod barákem přestala svítit lampa a on měl v pokojíčku fakt hroznou tmu,tak jestli se nebál :nevim: juj tak to běhání po úřadech ti teda vůbec nezávidím,ty jo půl hodiny pěšky na zastávku????hmmmm a nemůže tě někdo odvést?já bych to asi nedala a to nemám otoky

no bydlíme až u lesa já tomu říkám na konci světa :-) takže bez auta jsem vyřízená a právě že tady nikdo není kdo by mě mohl odvést ale jde se lesem tam je chládek tak půjdu pomaličku horší to bude jak se budu vracet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.7.11 08:40

Dobre rano holky :mavam: tu nejde ciste jen o jmeno,jo samozrejme pro nekoho to je poradna blbost,ale kdyz do toho aspon malicko vidi tak se dost zamysli 8-o jde tu o vice veci ne ciste jen jmeno jde o prijmeni a datum nar, popripad termin p. Takze kdyz to clovek vse spocita tak mu vyjdou nejake cisla neboť se jedná o charakterové rysy člověka a o rozdílné karmické zátěže. ale ja to nedokazu vysvetlit :-)) Takze krasnych jmen je hodne a jdem vybirat z vesela dal :mrgreen: :mrgreen: holky a fakt nejsem prdla :oops: tak v noci byla u nas bourka, me to nic nedela takze mi to nevadi :lol: jen uz mi zas vcera bylo pekne zle :cry: coz mi ted byva kazdy vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.7.11 08:40
Hannah84 píše:
dobré ránko, tak konečně je aspoň trochu příjemnější vzduch. u nás byla bouřka kolem půlnoci a rychle to přešlo, tak jsme pak mohli mít všechny okna dokořán a dobře se spalo, jak trošku foukal chladný vzduch dovnitř :-)
já jdu v 10 k zubaři a pak k obvodákovi se konečně přihlásit, ať to mám z krku…jinak dnes nic na programu nemám. zítra budu uklízet a přijede mi mamka se segrou na pár dní, tak se těším, aspoň tu nebudem sami furt.
Ivet - Isabella je taky pěkné, i když Nella asi hezčí :-)
kolis - já mám taky nohy jak bambule a kor když se jdu někam projít, tak mi to pak naběhne hrůza, ale jen chodidla a prsty…

já bych řekla že jsem nespala snad vůbec pořád jsem lítala na záchod a jak jsem usla začla bouřka tak jsem zase všude rychle zavírala okna..to bud ráda že je máš jen tak málo nateklý já je mám nateklý celý až ke kolenům a je to děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.7.11 08:43
Mondík píše:
Ivet23 píše:
Dobry vecer devcata :mavam: tak a mame po jmene :-? mala se nebude jmenovat nellinka :cry: vysla nam spatne numerologie, tak zas vymyslime jmeno :lol: jen memu chlapovi se fakt moc nelibi :cert:
Co to? Nechapu, asi zase tehu demence :mrgreen:.

MONDI- v pohode :-) to urcite neni tehu demence :mrgreen: jde o to ze kdyz das jmeno,prijmeni a datum porodu,terminu Tak kdyz to clovek vse spocita tak mu vyjdou nejake cisla neboť se jedná o charakterové rysy člověka a o rozdílné karmické zátěže. a verim tomu, ze to ma vliv :-) jinak blazen nejsu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.7.11 08:55

Ahoj Holky, jdu Vás pozdravit. dlouho jsem tu nebyla, takže dočítat 100 stran nebudu :-) já mám asi týden taky nateklé nožky a začaly mě brněn prsty na rukách od zápěstí dolů, a nemůžu je ani sevřít to je docela krize…jinak s manželem jsme absolvovali předporodní kurz, byl víkendový, já byla v pátek a v sobotu se mnou manžel, bylo to moc fajn. Vedla jej dula a dneska mě přijede navštívit, rozhodla jsem se, že její služby využiju i u porodu…nemáte některá zkušenosti nebo neuvažujete o tom také? U nás byla též veliká bouřka, dlouho jsem takovou nezažila, ale už je zase jako v prádelně…fuuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.7.11 08:56

kolis - pěkné fotky, taky by se mi hodil takový bazenek, ale to tak jedině, že bych si ho dala do obýváku a vyhodila sedačku :-D :-D tak prosím tě dobře přežij cestu! a pak koukej odpočívat :wink:
Ivet - určitě nejsi blázen, tak každý věří něčemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
11.7.11 09:06

Ahojky, mam termin 26.8.2011, ikdyz doktorka trvdi ze porodim uz pred 20.8. tak doufam ze do te doby vydrzim. Ted jsem 34tt.Rada bych se pridala do vasi diskuse. Uz nejaky cas prohlizim ruzne diskuse a tahle me nejvic zaujala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.7.11 09:27

Alaa to nás těší, jen se přidej.

U nás byla bouřka ze soboty na neděli, ani ne tak hrozná a Karolínka se celou dobu kmitala. Na dnešek byla mnohem větší a s malou to ani nehlo.

Já mám dnes poradnu, taky to asi vezmu autobusem, ptž už se mi dost špatně sedí za volantem, ale já mám zastávku asi 30 vteřin od baráku. Navíc se chci zastavit ve městě pro ty bolerka místo koj. podprdy a tam není kde parkovat.

Marki já mám syn doma už od února z důvodu rekonstrukce jeho školky. Jemu už je ale 5 let, takže je už celkem rozumnej, ale stejně už by školku potřeboval jako sůl. Na jednu stranu se těším až v září pomaže a na druhou uvidíme jak to bude se vstáváním, navíc my dojíždíme z vesnice asi 6 km, tak to snad budeme nějak kombinovat se sousedama, abych každé ráno nemusela vozit já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.7.11 09:34

Ivet já taky moc na takové věci nevěřím, ale kdyby mi při numerologii na to jméno padli samá negativa, taky bych ho změnila. Takže když už jsi to zjistila, tak tě naprosto chápu. Já po tom raději pátrat nebudu, ptž. stejně jako holky vybírám podle toho co se mi líbí a sedí s příjmením, navíc jsme si na Karolínku tak hodně zvykli, že už bych to změnit nedokázala. A jak Vám vychází ta Anička? Izabele bych asi říkala Bela, to se dá i zdrobňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí