TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4143
10.7.11 19:15

Tak jsem si 2 hodiny pospala, ono to odstříkávání mléka pozdě večer a brzy ráno a vůbec co tři hodiny taky hodně unavuje.
Ohledně hořčíku - mě doktorka ještě na poslední kontrole (32+1) říkala, že ho mám brát pořád 3× 2 tablety až do další kontroly, která vycházela na 35+3. A u Apolináře mi dokonce doktor toho půl dne před porodem (32+2) říkal ať beru 4× 2 tablety, aby se kontrakce uklidnily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.7.11 19:26

no mě právě taky Dr.říkal že čím víc toho budu brát tím líp a že mi to pomůže od tvrdnutí a otoků…no zatím to teda moc nezabírá :mrgreen: a to mám pocit že to jím jak lentilky :pankac:

Bobisku..bud ráda že ti alespon odstříkávání jde…já mám tak blbý bradavky že pokud mimi nesaje tak nic neteče a můžu mačkat a odsávat a ani kapka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
10.7.11 19:28

Ahoj holky, děkuji za pochvalu trička, mám z něj opravdu radost :dance:
Je fakt, že poslední týden jsem to magnézko šidila a asi můžou za to ty křeče. Tak jsem to zase začala brát a snad bude zase líp.
My jsme dneska relaxovaly u bazénku, bylo to fajn.
Zítra jdu ke kadeřnici, jdu tu zkusit na kratší, s ofinou a pár proužků prosvětlit, tak jsem zvědavá jak to dopadne :mrgreen:
Jinak kámošce se narodila holčička, tak dala fotky na FB a já u toho řvala jak malá a už se strašne těším, až budu mít naši malou u sebe :srdce:
Bobisku - je fajn, že malý tak krásně přibral, je to bojovníček a za chvíli už bude brzo s maminkou doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.7.11 19:30
paja2110 píše:
Je fakt, že poslední týden jsem to magnézko šidila a asi můžou za to ty křeče. Tak jsem to zase začala brát a snad bude zase líp.
Zítra jdu ke kadeřnici, jdu tu zkusit na kratší, s ofinou a pár proužků prosvětlit, tak jsem zvědavá jak to dopadne :mrgreen:
Jinak kámošce se narodila holčička, tak dala fotky na FB a já u toho řvala jak malá a už se strašne těším, až budu mít naši malou u sebe :srdce:
Bobisku - je fajn, že malý tak krásně přibral, je to bojovníček a za chvíli už bude brzo s maminkou doma :hug:

určitě budeš kočka :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
10.7.11 19:34
koliska píše:
paja2110 píše:
Bobisku - je fajn, že malý tak krásně přibral, je to bojovníček a za chvíli už bude brzo s maminkou doma :hug:
určitě budeš kočka :wink: :palec:

nevím, mám takovou představu - ale většinou to není přesně jak chci. Tak snad se kámoška zítra trefí 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
10.7.11 19:44

tak jsme se vrátili od rodičů,tam byla v noci hrozná bouřka…celý večer mi hopsalo bříško,jak kdyby tam byl malej vetřelec :pankac: …já beru magnésko jedno denně,ale dneska jsem taky měla v noci křeč a obrovskou…nic mi nepomáhalo a když konečně přešla,tak jsem se chtěla otočit na druhý bok a byla zpátky :cert: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.7.11 19:44

Páji..já když jsem se svěřila kámošce kadeřnici tak jsem to nikdy neměla tak jak jsem chtěla to jsem musela jít ždy k nějaké cizí,nevím čím to ale ta mi to vždy udělala jak jsme chtěla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
10.7.11 19:46

já mám kadeřníka doma…můj přítel je kadeřník a barví mě a stříhá podle sebe a mě se to líbí…mám vždy překvapení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
10.7.11 19:51

Koliska - já střídám 3 a mezi nimi je i učnice a je šikovná, ale barvení ještě nezkouším u ní, pač jde do druháku a to bude snad lepší později. No a u druhé - ta spíše dělá nehtíky a nemá zařízení na kadeřnici, ale je děsně šikovná a nechci tam chodit s velkým břichem a ohýbat se k vaně :nevim: No a moje dlouholetá je kámoška ze základky a většinou mi to udělá, jak chci a líbí se mi to - tak snad zítra to vyjde :-)
Peggys - jééé, to ti závidím mít přítele kadeřníka, to by se mi taky moooooc líbilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.7.11 19:54
paja2110 píše:
Koliska - já střídám 3 a mezi nimi je i učnice a je šikovná, ale barvení ještě nezkouším u ní, pač jde do druháku a to bude snad lepší později. No a u druhé - ta spíše dělá nehtíky a nemá zařízení na kadeřnici, ale je děsně šikovná a nechci tam chodit s velkým břichem a ohýbat se k vaně :nevim: No a moje dlouholetá je kámoška ze základky a většinou mi to udělá, jak chci a líbí se mi to - tak snad zítra to vyjde :-)
Peggys - jééé, to ti závidím mít přítele kadeřníka, to by se mi taky moooooc líbilo :mrgreen:

Peggys..taky zívidím :palec:

Paji..jasně jájen napsala moji zkušenost,je fakn že si můžeš vybrat kam půjdeš,já mám jen tu jednu a ta je ted tak zaneprázdněná že ikdybych chtěla do hola musela bych jinam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
10.7.11 19:58

to znám taky, když jsem byla v Praze tak jsem taky měla svoji a byla výborná - platila jsem max 600. Pak jsem jednou vyzkoušela jinou, protože ta předchozí otěhotněla a u ní jsem byla hoooodně naštvaná, nejen, že jsem platila přes 1000,– a skoro za nic a taky byla nepříjemná. :think:
No a tady na MOravě nevytahuju nikdy víc jak 400 - 500,– a navíc u té učnice zadara :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
10.7.11 20:00

No nic, jdu si naposledy umýt své dlouhé vlasy, z toho bazénu je mám jak Róza :mrgreen: Už mě bolí zádíčka z toho sezení, tak pro dnešek končím a mrknu zase zítra. Tak pěkný večer holky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.7.11 20:04

no jo Praha je děsně drahá jedna známá tam pracuje právě jako kadeřnice a říká že to je zlatej důl :-D

Tak yjsem dneska lenošila u bazénu ale byla jsem tam jen jednou jinak tam řádili děti :-) …přeji dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.7.11 21:10

Bobíšek tak to je moc dobře, že Mareček přibírá…
u nás teda večer taky nepršelo, ale bylo šílené dusno a dneska tu bylo krásně…dneska sme měli menší sešlo-trošku sme oslavovali moje narozky tak sem úplně vyřízena…
Paji krásné tričko, určitě budeš kočka
taky bych potřebovala ke kadeřnici a na kosmetiku a manikůru a pedikůru :lol: chtěla bych to stihnout ještě před porodem ale jak se znám tak nevím nevím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.7.11 22:06

Dobry vecer devcata :mavam: tak a mame po jmene :-? mala se nebude jmenovat nellinka :cry: vysla nam spatne numerologie, tak zas vymyslime jmeno :lol: jen memu chlapovi se fakt moc nelibi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí