TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
11.7.11 09:35

Zdravím,
teda u nás byla buřina jak blázen.A naše madam? Tu to ani nevzbudilo.A ráno ve školce v pohodě.Vlítla do třídy a ani ahoj mi neřekla :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.7.11 09:45

KMAR- ja si to nechala prepocitat u tchyne protoze jsem chtela :-) Anicka nam vysla jeste hur nez Nella :cry: Taky uz jsme byli zvykli na Nellu ale tam vysla patne ta karmicka zatez. jak jsem psala nejde ciste jen o jmeno :-) ja jako nejsem ani malicko verici ale tohle jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.7.11 09:47

Ivet a co Nela s jedním l - nevýjde lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
11.7.11 09:47

Diky za privitani.

Ja jsem ted v nemecku na severu u more. Vikend tu byl dobry tak jsme ho travili na plazi, dnes je tu destivo tak nevim jak to preziji s dvemi temi doma. MM je v praci tak ho uvidime az vecer. Jeste ze se v patek vracim do Cech, rozhodne bych tu nechtela rodit. To bych pak mela kazde dite jiny stat narozeni. Prvni cechy, druhy anglie.

My mame zatim vybrany jmeno mame pro holku Kristynku.Mame ji potvrzenou na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.7.11 09:53

My máme taky holčičku potvrzenou na 100% z plodovky. Bude to Karolína. Taky jí vychází svátek měsíc před TP, jako to máte vy. Vy takhle cestujete kvůli práci? Nebo se Vám děti rodí na dovolené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.7.11 09:55
krmar píše:
Ivet a co Nela s jedním l - nevýjde lépe?

Taky zkousely a nic :-( ted mi bude pocitat Sáru a Klaru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
11.7.11 10:01

já jsem si vybrala jména,který se mi líbily a nemá je nikdo z rodiny :palec:
u nás byla taky buřina jako prase,ale jelikož jsem byla včera po cestě od rodičů mrtvá,tak jsem hned usnula a krom dvou záchodů spala až do 9…
vítám novou těhulku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
11.7.11 10:02

Manzel nejdriv pracoval [dodelaval doktorat v Cechach]. Pak odjel na tri roky do anglie a ja pendlovala mezi. A Ted je v nemecku a ja v Praze, kde mam alespon nejake zazemi a nejsem tam na deti sama. Starsi dcera mi tu chodi do skolky a mladsi prijali od zari. A jelikoz cekame treti tak jsme se rozhodli pro zakladnu v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
11.7.11 10:07

Jedna ma svatek tyden pred narozeninami a druha tri dny pred narozeninami. Vybirali jsme jmena podle toho jak se nam jemna libila. Ale dalsi zacinajici na Mar jsem uz odmitla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
11.7.11 10:08

kolisko krásné fotky…závidím ti tu zahrádku a ten bazén…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.7.11 10:29

ahojky :mavam:

Vítám noou maminku :kytka:

tááák máme kočárek i autosedajdu doma huráááá a je to krááásný :dance:

já musím dát prckovi oběd aby mohl jít chrnět a pak si musím udělat přípravu na to focení tak se tu ukážu později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.7.11 10:42

Kolisko hezky fotky :-) moc ti to slusi :kytka: jen sis mela schovat brisko :lol: no holky tu je nadherne chladek, Tynka si vzala teplaky, mikcu, holiny a uz beha venku :lol: ja se tedy dnes nudim a nevim co delat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.7.11 11:42

Tak jsem zpět o zubáka, nakonec jsem vyfásla jednu plombu vepředu, ale o tom jsme věděla, že mi tam něco raší, jinak vše OK. pak jsem se chtěla jít přihlásit k tomu obvoďákovi tady, abych měla klid a normálně tam asi 10 lidí přede mnou :-( jsem myslela, že v létě lidi k doktorovi nechodí…tak jsem tam seděla asi 20 minut a když za tu dobu vylezl pouze jeden člověk z ordinace, tak jsem to vzdala a šla domů…
Ivet - tak dejte tu Isabellu, máte jednoduchý pěkný přijmení, tak to bude hezký, Sára a Klára mi přijde takový jednoduchý…

A vítám novou maminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.7.11 11:42

holky co se stane, když nebudu mít od obvodáka razítko v průkazce? asi nic ne, porodit budu muset tak jako tak… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
11.7.11 11:59

ahojte.
já jsem tu taky už dlouho nebyla, byla jsem na „dovolené“ u rodičů mých a mého manžela, půl týdne tam, půl tam. kupodivu jsem si pěkně odpočala a ani mě rodičové moc nevytáčeli :-)

zdravím nové maminky.

pořád pro syna nemáme vybrané jméno, chtěli jsme Matěje, ale to jsme nakonec zavrhli, nějak se to nehodí k příjmení. pár dalších jmen máme vybraných a vždycky přijde někdo, navhne nám další jméno a nám se líbí a tak se nám ten seznam spíš rozrůstá než zužuje.

jedný věci jsem si všimla. všechny tady píšete, jak moc chodíte v noci na záchod, ale já vůbec nechodím, mě nic nevzbudí, akorát šimon, že mu chybí dudlík, a to se nestává moc často. teď se budím vedrem, přes den se to dá vydržet, ale v noci je to příšerný, vůbec si neodpočinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí